top of page

SOUND YOGA

Syksyn työpajat (suomeksi / in Finnish) 
@Sagayoga Punavuori, Sepänkatu 19
Klo 14:00 - 17:30

su 29.9. Shabda Yoga 

su 20.10. Shakti Yoga 

su 10.11. Bhava Yoga 

su 1.12. Nada Yoga & Dhrupad

Tervetuloa kokemaan äänijoogan lempeä voima syksyn työpajoissa! Pääset äänen siivittämänä ravitsemaan koko olemustasi ja tutkimaan itseäsi monipuolisesti, niin aktiivisesti ääntä tuottaen kuin sen hoitavissa värähtelyissä syvärentoutuen. Samalla tutustut monipuolisesti äänijoogan syvästi vaikuttaviin menetelmiin.

 

Työpajat on suunnattu erityisesti sinulle joka kaipaat elämääsi

  • lisää sisäistä tilaa ja rauhaa 

  • itsesi kuulemista ja lisääntynyttä itsetuntemusta

  • parempaa yhteyttä omaan ääneesi ja syvempään olemukseesi

 

JA sinullekin joka yksinkertaisesti haluat tutustua äänijoogan maailmaan.

 

Luvassa on neljän workshopin sarja, jossa äänijoogan peruselementtien lisäksi keskitymme kullakin kerralla tiettyyn äänijoogan lähestymistapaan: 

 

su 29.9. Shabda Yoga (sana - vedalaiset mantrat)

su 20.10. Shakti Yoga (energia - tantriset mantrat)

su 10.11. Bhava Yoga (rakkaus - mantramusiikki) 

su 1.12. Nada Yoga & Dhrupad (syvä kuuntelu ja äänimeditaatio)

 

 

MIKSI ÄÄNI?

 

Ääni on yksi vanhimmista keinoista vaikuttaa ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja se voi oikein käytettynä avata ja harmonisoida koko olemustamme monella tasolla, niin fyysistä kehoa kuin mieltä ja tunteitakin, avaten näin myös mahdollisuuden parempaan yhteyteen syvemmän olemuksemme kanssa. Sanotaan että ääni on sielun kieli ja suorin reitti kohti ydintämme. Äänen kanssa työskentely hiljentääkin tehokkaasti kiireisen mielen, kuljettaen meidät meditatiiviseen rentoutumisen tilaan ja yhteyteen itsemme kanssa tässä ja nyt. 

 

 

MITÄ TYÖPAJOISSA TAPAHTUU?

 

Työpajoissa avaamme ensin kehoamme ja mieltämme äänelle liikkeen, tietoisen hengityksen ja meditaation avulla. Tämän jälkeen keskitymme omaan ääneemme, opetellen olemaan sen kanssa sekä kuuntelemaan ja ottamaan vastaan mitä ikinä se meissä herättääkään, askel askeleelta kuunnellen yhä syvemmin myös sisäistä hiljaisuuttamme - sielumme ääntä. Kyse on perinteisen laulamisen sijaan todellakin äänijoogasta: emme käytä ääntämme jotta muut kuulisivat meidät, vaan jotta kuulisimme itse itsemme - oman sisäisen äänemme. Lopuksi pääset syvärentouttavalle äänimatkalle vastaanottamaan erilaisten hoitavien instrumenttien värähtelyä, antaen sen resonoida ja kulkea lävitsesi aina solutasolle asti. Soittimina voi olla vaihtelevasti esim. äänirautoja, tiibetiläisiä kulhoja ja kristallikulhoja, ocean drum, kelloja ja harppu.

 

Kaikki harjoitukset ovat tehokkaita mutta yksinkertaisia, eikä aikaisempi musiikillinen osaaminen tai kokemus ole tarpeen. Teemme harjoitukset turvallisesti ryhmässä, missä saat keskittyä kannateltuna itsesi kuunteluun. Saat olla kaikin puolin juuri sellainen kuin tässä hetkessä olet. 

 

Lisätietoja lähestymistavasta

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Paikkasi voit varata lunastamalla lipun verkkokaupassa. Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa.

 

Kannustan lämpimästi sitoutumaan koko neljän työpajan sarjaan, sillä asian työstäminen hieman pidemmällä aikavälillä syventää kokemusta huomattavasti ja tekee kokonaisuudesta matkan, jonka elementit integroituvat todennäköisemmin osaksi elämääsi. Luonnollisesti äänijoogan mahdollisuudet avautuvat paremmin myös siksi, että pääset kokemaan sen eri ilmenemismuotoja vaihtuvien teemojen kautta. Mikäli kuitenkin haluat osallistua vain yksittäiseen/yksittäisiin työpajoihin, on sekin täysin mahdollista.

HINTA

55€ per työpaja tai pakettina kaikki neljä työpajaa 200€.

 

 
MUKAAN TARVITSET

  • mukavat ja rennot vaatteet

  • muistiinpanovälineet

  • vesipullon

  • uteliaan ja avoimen mielen

 

OHJAAJA

Ohjaajana ja kanssakulkijana toimii sertifioitu äänipraktikko (CIIS, San Francisco) ja henkisen tien kulkija Anna Raiko, jonka intohimona on hyödyntää ääntä ja musiikkia auttaakseen ihmisiä löytämään yhteyden syvempään olemukseensa ja lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. 

Lue lisää

bottom of page