top of page
Therapy Session

COACHING

HOIDOT

Shamanistinen äänihoito

Olemustasi avaava, puhdistava ja tasapainottava hoito, jossa yhdistyvät ikivanhat shamanistiset menetelmät ja hoitava ääni - lempeän läsnäolon ja kosketuksen tukemana. Hoito syntyy yhteydessä sinun tilaasi ja hoidolle asetettuun intentioon, niin elementtien (maa, vesi, tuli, ilma) valossa kuin intuitiivisesti.

Pääset hoidossa syvärentouttavalle äänimatkalle, jolla erilaisten hoitavien soittimien ja ääneni opastamana kuljet monenlaisten kokemusten läpi, puhdistuen siitä mikä ei matkasi etenemistä enää palvele...ja linjautuen harmoniaan. Mukana voi olla rummutusta, hoitavia äänirautoja niin kehon kuin korvien kautta, intuitiivista laulua, mantraa tai muita voimaäänteitä, kristallikulhoja, ja muita hoitavia soittimia. Teemme myös shamanistisen chakrojen valaisun (illumination).

 

Sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään, vain ottaa vastaan ja antaa äänen tehdä sinussa ihmeitään.

Hoidot tapahtuvat Helsingin Lauttasaaressa (tarkemmat tiedot saat ajan varattuasi).

 

Yksittäiset hoitokerrat: 115€ / 75min 

Yksikin hoitokerta on yleensä monin tavoin hyödyllinen, mutta syvempiä vaikutuksia varten suosittelen useamman kerran prosessia. Näihin tarjoan tueksi henkilökohtaisen astrologisen tilannekatsauksen elementtien osalta. Tämä voi tuoda paljon lisää selkeyttä hoitoprosessin intention asettamiseen ja ylipäätään elämäntilanteesi ymmärtämiseen.

5 kerran hoitopaketti 540€

(sis. 5x75min hoito + astrologinen katsaus elementteihin)

Lämpimästi tervetuloa kokemaan äänen syvästi hoitava ja kohottava voima!

 

 

Hoitoon on saatavilla myös lahjakortteja! Ne löytyvät tästä linkistä.

Huom! Vakavissa mielenterveyden ongelmissa hoitoa ei suositella. Tämä koskee esim. vakavaa dissosiaatiotaipumusta tai psykoottista oireilua/herkkyyttä. Hoito voi helposti kuljettaa muuntuneisiin tietoisuuden tiloihin ja edellyttää siten perustervettä kykyä palautua tästä takaisin arkitodellisuuteen.

Ota yhteyttä

anna @ soundconnection.fi
+358 50 5211834

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
14.png

Liity Sisäpiiriin

Ilmaisia vinkkejä, pohdintoja, harjoituksia...sekä ensimmäisten joukossa tietoa uusista tapahtumista ja valmennuksista. 

bottom of page