top of page
17.png

ILMAINEN WEBINAARI

3 askelta äänesi voiman käyttöönottoon 

"Tiesitkö, että sinunkin äänessäsi piilee huikea potentiaali, jonka voit ottaa käyttöösi vain 3 yksinkertaisella askeleella?"

 

Jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta luoda vahvempi yhteys omaan ääneesi (ja itseesi) ja haluat oppia käyttämään omaa ääntäsi keinona vaikuttaa kokonaisvaltaisesti omaan hyvinvointiisi
…tämä webinaari on sinulle! 

Sinun ei tarvitse olla “laulaja” tai edes sellaiseksi aikova päästäksesi hyötymään äänesi voimasta: tämä työkalu on jokaisen meistä käytettävissä kunhan ääntä oppii hyödyntämään tietoisesti ja oikealla tavalla.

Tässä ilmaisessa webinaarissa opit ne 3 olennaista askelta, jotka ottamalla saat käyttöösi tämän huikean (mutta
edelleen vain harvojen hyödyntämän) työkalun - helpommin ja nautinnollisemmin kuin olet ehkä ajatellut olevan mahdollista!

 

Tulet oppimaan webinaarissa esim.

✅ mitä äänen voima oikeastaan tarkoittaa ja miten se voi vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiisi (spoiler: kyse ei ole voimakkaasta äänestä)

✅ miksi tavanomaiset äänenkäytön tavat eivät useinkaan johda äänen syvemmän potentiaalin hyödyntämiseen, vaan voivat jopa estää sitä (ja mikä lähestymistapa taas toimii tässä tarkoituksessa paremmin)

✅ miksi äänesi vapauttamisessa ei ole lopulta kyse vain äänestäsi vaan jostain paljon suuremmasta...asiasta, joka vaikuttaa myös  jokapäiväiseen onnellisuuteesi

sound healing Lucia-2_edited.jpg
IMG_6988_edited_edited.jpg

Webinaarin pitää Anna Pohjola

 

Anna on henkinen äänivalmentaja, jonka missiona on auttaa ihmisiä löytämään todellinen äänensä ja luontonsa ja resonoimaan elämässään tämän sisäisen totuutensa kanssa. 

Anna on opiskellut holistista äänenkäyttöä mm. CIIS -yliopistossa San Franciscossa monien alan pioneerien johdolla, vokalisti Silvia Nakkachin oppilaana sekä intialaisen mestarin Pt. Uday Bhawalkarin oppilaana.

 

Hän on vuodesta 2017 lähtien opastanut jo satoja ihmisiä holistisen äänenkäytön saloihin.

Lämpimin terveisin,

Anna

P.S. Mikäli webinaarin ajankohta ei sinulle sovi, kannattaa silti ilmoittautua mukaan. Näin pääset katsomaan webinaarin tallenteen jälkikäteen (se lähetetään vain ennakkoon ilmoittautuneille).

Ota sinäkin konkreettinen askel kohti äänesi voiman käyttöönottoa ja ilmoittaudu nyt maksutta mukaan tähän live-webinaariin, joka pidetään 6.2.2023 klo 18. Nähdään siellä!

ilmoit
bottom of page