€48,00 EUR

Tunne äänesi -haaste

Tunne äänesi -verkkokurssi auttaa sinua ottamaan helposti ja kevyesti ensimmäiset askeleesi kohti syvempää yhteyttä oman äänesi ja itsesi kanssa - kohti äänesi potentiaalin vapauttamista. Tutustut ääneesi eri näkökulmista, niin tiedollisella kuin erityisesti kokemuksellisella tasolla.

Kyseessä on 21 päivän haaste, jonka aikana opit avaamaan kehoasi ja mieltäsi äänen mahdollisuuksille sekä ottamaan käyttöön äänen tehokkaana tapana vahvistaa yhteyttä itseesi ja ympäröivään todellisuuteen. Saat tähän kaiken tarvittavan tiedon ja materiaalin sekä valmentajan tuen kurssialustalla.

Saat 21 päivän haasteen harjoituksineen ja tukimateriaaleineen nyt vain hintaan 48€ (sis. alv 24%).

Kurssi on käytössäsi 90 päivän ajan.


Kysyttävää?

Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse osoitteessa [email protected].

100% Takuu

Saat 100% rahat takaisin 14 päivän sisällä kurssin alkamisesta, jos et olisi tyytyväinen kurssiin syystä tai toisesta.

HUOM! Voit maksaa kurssin nyt myös kulttuurieduilla!

Näin halutessasi suorita osallistumismaksu oman palveluntarjoajasi kautta (toimipaikalle Sound Connection) ja lähetä maksusta minulle kuitti/kuvakaappaus osoitteeseen [email protected]. Saat paluupostissa ohjeet kurssille kirjautumista varten. Voit käyttää seuraavia palveluita:

Kurssista sanottua:

Huikea sukellus oman äänen mahdollisuuksiin. Taitavasti rakennettu kokonaisuus syventää pikkuhiljaa työskentelyä ja tarjoaa mahdollisuuden oivalluksille sekä oman äänen avautumiselle. Myös erittäin hoitava kokemus. Löysin äänen tuoman rauhan ja harmonian, jotka antoivat ja tulevat antamaan paljon. Harjoitukset jäävät aktiiviseen käyttöön ja kokonaisuus antoi ihanan ja helpon alun polulle, jota on tästä helppo jatkaa. Aivan upea ja monipuolinen kokonaisuus!”

-Jenni

Aivan mahtava matka! Matka sisimpään, uuden elämän alku. Fyysisesti oloni on kohentunut, kipuja ja kireyksiä vähemmän. Unenlaatuni on parantunut, päivä alkaa iloisemmin, energiaa tullut lisää ja ennenkaikkea mieli on selkeämpi ja sitä kautta myös päivään on tullut ns. lisää aikaa. Kannattaa lähteä mukaan! Annan ohjaus on selkeää ja kannustavaa. Harjoitukset ovat innostavia ja sopivan pituisia, päivästä löytyy kyllä niihin aikaa.

-Päivi

Epäilin aluksi, koska en osaa laulaa. Ei se kuitenkaan haitannut! Haaste antoi enemmän mitä osasin odottaa. Äänen resonoinnilla on mahtava vaikutus koko olemukseen. Harjoitteiden laatu on tosi hyvä ja valmentajasta on pelkkää positiivista sanottavaa. Suosittelen lämpimästi.

-Timo

Huikea matka omaan ääneen ja itseen! Käsittämätöntä, että näin yksinkertaisilla harjoituksilla 21 päivän aikana jotain valtavaa tapahtuu. Äänessäni muuttui jotain, vapauduin uskomuksistani ja rajoitteista. Sain vapautta laulaa. Koin että ääni kannattelee minua.

-Marjo