€432,00 EUR

Vapauta äänesi -verkkovalmennus

Vapauta äänesi -verkkovalmennus auttaa sinua vahvistamaan suhdetta omaan ääneesi ja itseesi sekä vapauttamaan äänesi huikean voiman systemaattisen ja syväluotaavan menetelmän keinoin.

Kyseessä on transformatiivinen matka, johon kuuluu kattavasti niin teoriatietoa kuin monipuolisia harjoituksia ja resursseja, joiden avulla pääset sukeltamaan syvälle äänesi mahdollisuuksiin itsetuntemuksen ja eheytymisen työkaluna. Lisäksi sinulla on käytössäsi valmentajan jatkuva tuki Kajabi-alustalla.

Valmennukseen pääset mukaan nyt hintaan 432(sis. alv 24%).

Kaikki materiaali on käytössäsi kurssialustalla kuuden (6) kuukauden ajan.


Valmennuksen käytyäsi sinulla on

  • syvä ymmärrys siitä mihin äänesi voima perustuu ja miten sitä näin ollen kannattaa lähestyä
  • selkeämpi käsitys äänenkäytön perusteista sekä lukuisia toimivia keinoja virittää soittimesi tilaan, jossa äänesi voima pääsee toden teolla vaikuttamaan 
  • lukuisia yksinkertaisia mutta huikean voimallisia ääniharjoituksia, joiden avulla voit syventää suhdetta ääneesi ja itseesi vaikka loppuelämäsi ajan...ja nostaa värähtelytaajuuttasi kohti yhä vain uusia korkeuksia
  • parempi ymmärrys mieleesi varastoituneista rajoittavista uskomuksista, jotka aiheuttavat äänesi suhteen epävarmuutta ja jännitystä sekä tukkivat olemustasi...sekä keinoja vapautua näistä 
  • työkaluja, joilla voit saada paremman yhteyden omiin tunteisiisi ja puhdistaa niitä itsestäsi oman äänesi avulla
  • kaikkiaan suorempi yhteys omaan ääneesi ja todelliseen itseesi sekä toimiva kattaus syvästi vaikuttavia keinoja vahvistaa tätä yhteyttä entisestään 

Kysyttävää?

Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse osoitteessa [email protected].

100% Takuu

Saat 100% rahat takaisin 30 päivän sisällä kurssin alkamisesta, jos et olisi tyytyväinen kurssiin syystä tai toisesta.

HUOM! Voit maksaa kurssin nyt myös kulttuurieduilla!

Näin halutessasi suorita osallistumismaksu oman palveluntarjoajasi kautta (toimipaikalle Sound Connection) ja lähetä maksusta minulle kuitti/kuvakaappaus osoitteeseen [email protected]. Saat paluupostissa ohjeet kurssille kirjautumista varten. Voit käyttää seuraavia palveluita:

Kurssista sanottua:

Paras tietämäni äänikurssi, jolla edistyy taatusti! Itselläni lähtökohta oli hyväksymätön suhde omaan ääneeni ja äänen jumiutuminen, mutta sain harjoitusten avulla lisää luottamusta äänenkäyttööni ja olenkin oppinut nauttimaan omasta äänestäni ja laulamisesta. Paljon erilaisia harjoituksia ja erittäin selkeä valmentaja, joka pysyy rönsyilemättä oleellisessa.

-Reeta

Suhtautuminen omaan ääneeni muuttui ja sen parantava voima avautui. Sain paljon enemmän kuin osasin hakea; selkeät opetukset ja harjoitteet, erinomaista tukea sisäiseen työhön ja itsetuntemuksen lisäämiseen. Suosittelen lämpimästi!

-Harriet

Oli turvallista ja ihanaa heittäytyä kurssilla! Sain kokea hienoja oivalluksia itsestäni ja opin luottamaan enemmän omaan ääneeni. Kuuntelemisen taito ja äänelle pysähtyminen vahvistuivat. Anna sanoittaa asiat selkeästi ja rauhallisesti. Teoriatieto oli mielestäni hyvin perusteellista ja harjoitukset olivat mukaansatempaavia ja monipuolisia. Voin sydämestäni suositella tätä kurssia!

-Mari-Anne

Valmennus on antanut minulle tärkeän kiinnekohdan ja alustan tarkastella ja tutkia oman itseni syvimpiä kysymyksiä. Äänestäni on tullut minulle arvokas tapa hoitaa kehomieltäni. Oman äänen löytäminen osana universaalia värähtelyä ja siitä nauttiminen on tapa rakastaa ja hoitaa itseä. Silloin on enemmän annettavaa myös maailmalle.

-Eeva-Liisa