top of page
Therapy Session

COACHING

23.png

TUNNE ÄÄNESI -WORKSHOP

Aika ja paikka

Keväällä 2024 sunnuntait 17.3. ja 5.5. klo 10:30-14:30

Helsinki Healing Arts Center, Jääkärinkatu 5b, Helsinki

Workshopin tarkoituksena on vahvistaa yhteyttä itseen oman äänen avulla.

 

Lähestymme ääntä sisäisen työskentelyn ja transformaation välineenä ja laulamista harjoituksena, jonka avulla voit avata korvaasi ja sydäntäsi kuuntelemaan yhä syvemmin. Workshopissa pääset lähentämään suhdetta omaan ääneesi, niin ulkoiseen kuin sisäiseen, ja kokemaan ryhmässä laulamisen voimallisen energian. Uskon, että nämä asiat, yhteys itseemme ja toisiimme, ovat juuri se mitä me ihmisinä tässä ajassa ehkä eniten tarvitsemme.

 

Oman äänesi siivin voit siirtyä hetkeksi kiireen, huolen ja selviytymisen maailmasta sisäisen rauhan ja harmonian maailmaan, huuhtoa pois ylimääräistä kuormaa itsestäsi ja luoda vahvempaa yhteyttä sinussa olevaan tyyneyteen ja selkeyteen. Jooginen äänenkäyttö tarjoaa tähän valtavan voimallisen lähestymistavan. 

 

Mikä äänijooga?

 

Äänijooga (Nada Yoga) on yksi ikivanhoista joogan suuntauksista, lähestymistapa jossa ääntä käytetään väylänä kohti eheyttä. Äänen avulla kuljemme tehokkaasti sanojen ja tietoisen mielen rajoitteiden tuolle puolen, kosketuksiin syvemmän olemuksemme kanssa. Ääneen uppoutuminen rauhoittaa tehokkaasti kiireisen mielen ja avaa meissä siten tilaa kuulla ja kokea itsemme ja läsnäoleva hetki hyvin läheisellä tavalla. Se avaa ja harmonisoi koko olemustamme monella tasolla, niin fyysistä kehoa kuin mieltä ja tunteitakin. Tyypillisiä vaikutuksia ovat mm. kokemus lisääntyneestä tasapainosta, sisäisestä rauhasta ja elinvoimaisuudesta.

Lue lisää joogisesta äänenkäytöstä täältä

Mitä workshopissa tapahtuu?

 

Workshopin aikana avaamme ensin kehoamme ja mieltämme äänelle kevyen liikkeen ja tietoisen hengityksen avulla. Tämän jälkeen keskitymme omaan ääneemme, rentoutuen tuntemaan sekä kuuntelemaan ja ottamaan vastaan mitä ikinä se meissä herättääkään. Kyse on perinteisen laulamisen sijaan äänijoogasta: emme käytä ääntämme jotta muut kuulisivat meidät, vaan jotta kuulisimme itse itsemme - oman sisäisen äänemme. Tämä äänenkäytön tapa on hyvin meditatiivista ja sydäntä avaavaa. Se laajentaa tietoisuuttamme ja tuo meidät lempeän tehokkaasti sisäisen rauhan tilaan. 

 

Äänenkäytön lisäksi tutkimme suhdetta omaan ääneen sanoittamalla ja tilaa on luonnollisesti myös jakamiselle. Lopuksi pääset vielä syvärentouttavalle äänimatkalle hoitavien soittimien saattelemana.

 

Kenelle tämä sopii?

 

Workshop sopii kaikille kiinnostuneille! Tekemämme harjoitukset ovat tehokkaita mutta hyvin yksinkertaisia, eikä aikaisempi musiikillinen osaaminen tai kokemus ole siten tarpeen. Teemme harjoitukset turvallisesti pienessä ryhmässä, missä saat keskittyä kannateltuna itsesi kuunteluun. Saat olla kaikin puolin juuri sellainen kuin kussakin hetkessä olet. Riittää, että haluat tuntea oman ääneesi ja itsesi lähemmin. 

 

 

TUNNE ÄÄNESI-5_edited_edited
IMG_3438_edited_edited
26
50015995_1933891450042543_1285737424000909312_n_edited
1_edited

Workshopin ohjaa Anna Pohjola

Anna on sertifioitu äänipraktikko (CIIS, San Francisco), äänijoogi ja henkinen valmentaja, jonka intohimona on hyödyntää ääntä ja musiikkia auttaakseen ihmisiä vahvistamaan yhteyttä todelliseen olemukseensa ja siten lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. 

Lue lisää

IMG_0939.JPG


Uskomaton matka; hienosti ohjattu ja toteutettu! Mukaan oli helppo solahtaa ja sain myös keinoja omatoimisesti tehdä harjoituksia. Antoi uskoa ja toivoa saavuttaa tasapainoinen minä. Suurkiitos!

-Sisko


Ohjaaja sai tilan tuntumaan turvalliselta osallistua ja jännittäjäkin huomasi laulavansa ihan noin vain. Harjoitteet tuntuivat hyvin syvästi, vaikka kerta oli ensimmäiseni. Suosittelen!

-Riikka

Sisältö oli erittäin antoisa ja monipuolinen, mikä teki laajaan asiaan lähestymisen helpoksi. Jäi positiivinen mieli ja halu opiskella aiheesta lisää. Suosittelen ihan kaikille!

 


-Erika


Aivan ihana workshop! En ole pitkään aikaan pystynyt meditoimaan mutta nyt pääsin meditatiiviseen tilaan oman äänen kautta. Tämä avasi itselle elämän tarkoitustani kirkkaammaksi. Ryhmässä oli turvallinen olo ja Anna on aivan ihana ohjaaja. Tulin workshoppiin intuitiivisesti ja sain uusia työkaluja jotka toimivat täydellisesti minulle. Kiitos!

-Minna


Annan tapa kertoa ja opastaa on hyvin rauhallinen, selkeä ja rehellinen. Sain sisäistä rauhaa, iloa ja valoa. Kohtaamisia uusien ihmisten kanssa. Suosittelen lämpimästi! Workshopin kautta voi aueta kokonaan uusi maailma ja keinoja käyttää oman äänen parantavaa voimaa. Sisäinen tyyneys kasvaa, samoin oman itsen tuntemus ja arvostus.


-Päivi

Oli hienoa laulaa niin että oma ääni oli osa yhteistä "virtaa" ja kokea se värähtely koko kehollaan. En ole ennen työskennellyt äänen parissa joten kaikki oli uutta ja mielenkiintoista. Tuntui hyvin turvalliselta kun ei mitenkään tullut arvostelluksi tai määritellyksi ulkoapäin.
 

 


-Anonyymi osallistuja

Osallistumismaksu 55€. Mukaan kuhunkin mahtuu enintään 12 osallistujaa.

P.S. Workshopin sisältö on kerrasta toiseen melko samankaltainen. Voit siis tulla mukaan vain yhteen, mutta halutessasi toki myös useampaan - oma kokemus kun on tietysti aina erilainen.

Ota yhteyttä

anna @ soundconnection.fi
+358 50 5211834

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
14.png

Liity Sisäpiiriin

Ilmaisia vinkkejä, pohdintoja, harjoituksia...sekä ensimmäisten joukossa tietoa uusista tapahtumista ja valmennuksista. 

bottom of page