top of page
TUNNE ÄÄNESI-17_edited.jpg

Mitä tehdä kun oma äänesi herättää ilon ja inspiraation sijaan pikemminkin epävarmuutta ja riittämättömyyttä?

   

“Tällä systemaattisella ja syväluotaavalla menetelmällä luot vihdoin vahvan suhteen omaan ääneesi, ja teet äänestäsi voimallisen itsetuntemuksen ja kukoistuksen työkalun”

   

Selkeyttä, rentoutta, tasapainoa, sisäistä rauhaa. Tutustu verkkovalmennukseen, jolla vapautat äänesi syvästi eheyttävän ja kohottavan voiman.

"Suhtautuminen omaan ääneeni muuttui ja sen parantava voima avautui. Sain paljon enemmän kuin osasin hakea; selkeät opetukset ja harjoitteet, erinomaista tukea sisäiseen työhön ja itsetuntemuksen lisäämiseen. Suosittelen lämpimästi!"

 

-Harriet, Helsinki

Unelmoitko siitä hetkestä, kun voit huokaista viimein syvään ja sanoa itsellesi…

 

“Oma ääneni tuntuu niin hyvältä! Ääneni on läheinen ja rakas osa itseäni ja hyväksyn sen täysin, juuri sellaisena kuin se on. Koen olevani vahvasti yhteydessä itseeni ja koko maailmankaikkeuteen, ja voin antaa ääneni kuulua maailmassa vapaasti, ilmentäen sitä kuka syvimmiltäni olen.” 

 

...mutta sisälläsi on vielä valtava este. 

 

Oma äänesi aiheuttaa vapauden, nautinnon ja varmuuden sijaan pikemminkin tunnetta riittämättömyydestä ja epävarmuudesta.

 

Ehkä oma äänesi tuntuu melkolailla vieraalta, etkä juuri käytä sitä…

 

...tai ehkä nautit laulamisesta yksin suihkussa tai autossa, mutta muiden kuullen laulaminen tuntuu jo ajatuksena lähinnä pahimmalta painajaiselta.

 

Ehkä jo laulat sujuvasti myös seurassa, mutta et osaa täysin rentoutua ja nauttia siitä sisimmässä kalvavan epävarmuuden takia. Ehkä koet äänesi jollain tavalla riittämättömäksi ja mielesi kertoo sinulle millainen sen pitäisi olla. Ehkä pohdit jatkuvasti miltä kuulostat ja vaikutat - oletko tarpeeksi hyvä.

Tämä kaikki on valitettavasti hyvin tavallista. Aivan liian monet ihmiset kokevat oman äänensä suhteen epävarmuutta ja jännitystä, jopa pelkoa ja häpeää. 

Tällöin yhteys omaan ääneen ja siten myös itseen on vielä enemmän tai vähemmän heikko, jopa väistelevä tai vihamielinen. Elämä perustuu usein mielen ylivaltaan ja ulkoisiin ohjelmointeihin - siihen mitä pitäisi olla...ja ajatuksissa pyörii ahdistavia kysymyksiä: “miltä kuulostan”, “miltä vaikutan”, “kelpaanko”, “olenko riittävä”, “hyväksytäänkö minut”… “hyväksynkö itseni”. 

 

Mielen metelöidessä myös oman sisäisen äänen kuuleminen on usein vaikeaa, ja siten on usein mahdotonta selkeästi tunnistaa mikä itselle olisi hyväksi ja mitä oikeastaan edes kaipaa ja haluaa. Tässä tilassa on vaikeaa elää autenttisena, kokonaisena itsenään ja tuoda aito äänensä esiin maailmassa. 

pexels-andrea-piacquadio-3812729_edited.jpg

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla! Jokainen meistä voi vahvistaa suhdetta ääneensä ja itseensä, vapauttaa äänensä virtaamaan, ja kokea siten enemmän varmuutta, selkeyttä ja rentoutta elämässään. 

girl-g4335539dd_1920_edited.jpg

Jokainen meistä voi myös oppia käyttämään ääntään eheytymistä ja hyvinvointia lisäävänä työkaluna ja siirtyä sen avustuksella ulkoisista ohjelmoinneista viisaan sisäisen äänensä ohjaukseen. 

 

Eikä muutoksen tarvitse olla vaikea, raskas, tai väsyttävä - se voi olla myös kevyt ja nautinnollinen, paljon helpompi kuin arvaatkaan! Esimerkiksi näin Mari-Anne kuvasi omaa muutosmatkaansa äänen parissa: 

"Tämä matka ääneen on ollut ihana! Olen ollut erityisen kova jännittämään ja kunpa olisin saanut aikaisemmin tällaista tukea ja neuvoa…olisin säästynyt monelta tuskalta. Harjoitukset olivat ihania, meditatiivisia. Tätä olen kaivannut!"

Sinullakin on muutokseen täysi valmius ja mahdollisuus jos vain niin haluat. Kyse ei ole taikatempuista tai monimutkaisista protokollista vaan lopulta hyvin yksinkertaisista asioista. Asioista, jotka kuitenkin voivat muuttaa elämäsi täysin! 

Miten sitten voit luoda vahvan yhteyden omaan ääneesi ja autenttiseen itseesi, ilman vuosien ponnistelua ja uuvuttavia mielen prosesseja?

 

Varmaa on, että tätä muutosta ei voi lähestyä aivan miten sattuu...sillä kun kyse on omasta äänestäsi, on kyse äärimmäisen herkästä ja intiimistä osasta itseä, jota on syytä lähestyä viisaasti.

 

Kokemukseni mukaan toimivin tie vahvempaan yhteyteen ja eheyteen vaatii kolmea asiaa:

1. kokonaisvaltaista (useimmille aivan uudenlaista) orientoitumista ääneen

2. tietoista sisäiselle todellisuudelle avautumista 

3. näiden kahden saumatonta integrointia kokonaisuudeksi, jossa osat ruokkivat ja syventävät toisiaan

 

Sisäisen todellisuuden tutkiminen on hyödyllistä ja tarpeellista, jotta voisit tiedostaa omaan ääneesi liittyvät sisäiset mallit (sisäisen puheen, tunteet, uskomukset,..) ja vaikuttaa niihin. Ilman tätä prosessia ei syvä ja kestävä muutos suhteessa ääneen ja itseen useinkaan synny.

 

Toki myös itse ääni vaatii huomiota. Hedelmällisin lähestymistapa tässä on kuitenkin hyvin toisenlainen kuin mihin useimmiten olemme tottuneet ja sen lähtökohtana on ääni paljon suurempana asiana kuin “hyvänä lauluäänenä”: ääni on sielun kieli, olennainen ja intiimi osa itseä - lopulta perimmäinen olemuksemme. Näin ollen keskiössä ei ole ulkoisen lauluäänen kehittäminen jollain tavoin "paremmaksi" vaan se mitä ääni saa aikaan sisäisesti. 

 

Tällä tavoin hyödynnettynä ääni on ihmeellisen suora silta autenttisen itsen luo ja siten huima, useimmiten hyödyntämättä jätetty mahdollisuus eheytymiseen ja oman hyvinvoinnin lisäämiseen.

 

"Tunnen, miten harjoitukset lataavat akkuni. Ääni yhdistää sellaiseen tasoon, jossa olen aivan kokonainen. Ympäristön tohinoiden jälkeen palaan takaisin "tehdasasetuksiin" eli suureen hiljaisuuteen ja siitä kumpuavaan iloon.”

-Anonyymi osallistuja

omakuva3_edited_edited
44_edited
26
50015995_1933891450042543_1285737424000909312_n_edited
17 copy_edited

Muutosprosessi tällä menetelmällä kohti omaa autenttista ääntä ja itseä on kokemukseni mukaan tavanomaisiin vaihtoehtoihin verrattuna paitsi tehokkaampaa, myös kevyempää ja pehmeämpää - monestakin syystä:

  • Työskentelytapana ei ole niinkään ponnistelu ja itse tekeminen...vaan pikemminkin kuuntelu, antautuminen ja vastaanottaminen. 

 

  • Oman äänen käyttäminen on hoitavaa ja vaikuttaa koko keho-mieli -systeemiin monin positiivisin tavoin; poistaa stressiä, tasapainottaa, energisoi,...ja lisää siten hyvinvointiasi heti alusta alkaen ja tekee prosessista suorastaan nautinnollisen. 

 

  • Ääni toimii uskomattoman suorana sanattomana yhteytenä olemuspuolemme korkeampiin ulottuvuuksiin ja tämän yhteyden avautuminen voi olla valtavan suuri hyvinvoinnin lähde, usein jopa jonkinlainen puuttuva palanen sisäisen työn etenemisessä - ja asia, johon pelkkä mielen kanssa työskentely harvoin vie.

Mutta kuka minä olen näistä asioista puhumaan? Millä tavalla olen itse tässä muutoksessa onnistunut? Tässä lyhyt esittelyni:

IMG_8829small_edited.jpg

Henkinen äänivalmentajasi

  

Anna Pohjola

 

Hei, olen Anna, ja autan kukoistavasta elämästä haaveilevia ihmisiä rakentamaan eheää ja vahvaa yhteyttä omaan ääneensä ja autenttiseen olemukseensa henkisen valmennuksen sekä äänen ja musiikin keinoin. Tuo yhteys ei itsellänikään ole aina ollut erityisen vahva...

Vielä joitakin vuosia sitten tunsin niin suurta epävarmuutta omasta äänestäni, että jokainen tilaisuus ääneni kuulumiseen aiheutti jännitystä ja jopa kauhunsekaisia tunteita. Häpesin myös tätä epävarmuuttani ja tunsin itseni usein täysin riittämättömäksi. Eikä kyse tietenkään ollut pelkästään lauluäänestäni - suhde ulkoiseen ääneeni vain paljasti sisäisen todellisuuteni kaunistelematta: olin heikosti yhteydessä itseeni ja epävarma ylipäätään siitä kuka olen ja mitä täällä teen…elämäni oli paperilla lähes täydellistä, mutta tunsin oloni tyhjäksi ja merkityksettömäksi. Sisäinen ääneni oli kuulumattomissa ja mieleni täyttyi monenlaisista pitäisi-alkuisista uskomuksista. Oli mahdotonta rentoutua olemaan aidosti se kuka olen ja antaa oman todellisen olemukseni, sieluni äänen, kuulua maailmassa. Tuntui kuin suorittaisin jonkun muun elämää.

 

Tavoittelin varmuutta ääneni kanssa kehittymällä laulajana...ja yhteyttä itseeni “perinteisen” itsetuntemustyön avulla: monin keinoin, monien eri opettajien ja valmentajien tukemana. Kaikki tämä oli toki monin tavoin hyödyllistä, mutta eteneminen tuntui usein ilottomalta ponnistelulta: hitaalta ja raskaalta, lähestulkoon loputtomalta suolta, joka veti henkisesti pohjamutiin tuskallisen (ja tarpeettoman) paljon. 

Huomattava käänne parempaan tapahtui kun löysin selvästi tehokaamman, kevyemmän ja nautinnollisemman reitin kohti eheytymistä: yhdistelmän oman ääneni käyttöä ja sisäistä työtä. Tämä kombinaatio itselleni aivan uudenlaista äänenkäytön filosofiaa ja harjoituksia sekä henkisen kasvun työkaluja mullisti elämäni täysin: kokemukseni äänestäni ja itsestäni koki totaalisen transformaation, vieläpä ihmeen pehmeästi ja luonnollisesti. Tämän työskentelyn tuloksena elän nykyään aivan toisenlaisessa sisäisessä todellisuudessa, jota kuvaavat pääsääntöisesti syvä sisäinen rauha, selkeys ja kiitollisuus. Koen vihdoin ilmentäväni aidosti ja rennosti sitä kuka olen ja nauttivani suuresti sekä ulkoisen että sisäisen ääneni tiiviistä läsnäolosta elämässäni.

Olen onnekseni saanut matkan varrella myös opiskella transformatiivista ääntä ja musiikkia monien maailmanluokan huippuopettajien johdolla California Institute of Integral Studies -nimisessä yliopistossa San Franciscossa sekä myöhemminkin äänijoogaa vokalisti Silvia Nakkachin sekä intialaisen Dhrupad-mestarin Pt. Uday Bhawalkarin johdolla. Tämän lisäksi olen sertifioitu henkinen valmentaja ja matkani varrella tutkinut ja opiskellut ihmisyyttä ja todellisuutta monin tavoin ja monista näkökulmista, niin perinteisemmin yliopistomaailmassa kuin henkisten opettajien ohjauksessa.

Nyt olen tiivistänyt oppimani tiedot ja taidot ÄÄNIYHTEYS-menetelmän muotoon, ja haluan jakaa sen muillekin ihmisille. 

 

Kyseessä on menetelmä, joka yhdistelee kahta voimallista eheytymisen lähestymistapaa: tietoisen sisäisen työn (taustallaan mm. positiivista psykologiaa, ratkaisukeskeistä terapiaa ja NLP:tä) sekä holistisen (joogisen) äänenkäytön. Ensimmäinen näistä mahdollistaa tietoisuuden kasvamisen hyödyntäen erityisesti mielen voimaa, jälkimmäinen ulottuu mielen rajoitteiden tuolle puolen avaten olemuksemme muitakin tasoja - asia mitä mm. perinteinen hyvinvointivalmennus tai terapia ei usein juurikaan hyödynnä. Molempia näistä menetelmistä kuitenkin tarvitaan optimaaliseen prosessiin, sillä ne vahvistavat ja syventävät toisiaan ja siten mahdollistavat todellisen transformaation.

 

Olisi upeaa päästä auttamaan myös sinua tällä matkalla! Se on tätä systemaattista ja syväluotaavaa menetelmää hyödyntäen mahdollista verkkovalmennuksessani:

61.png
Kuvaus

VAPAUTA ÄÄNESI 

 

Vapauta äänesi -verkkovalmennus auttaa sinua tuntemaan ja ymmärtämään paremmin suhdetta ääneesi ja itseesi sekä eheyttämään ja vahvistamaan tätä suhdetta Ääniyhteys-menetelmän avulla.

 

Opit käyttämään ääntäsi hyvinvointiasi tukevana työkaluna, keinona ottaa yhteys autenttiseen itseesi ja lisätä kokemusta sisäisestä rauhasta, selkeydestä ja vahvuudesta.

 

Menetelmän lempeä syvään kuunteluun pohjautuva tapa toimia eroaa melko paljon meille länsimaisille ihmisille tyypillisestä suhtautumistavasta elämään, mikä voi jo yksinään olla ratkaisevan tärkeä tekijä siinä miten lisäät keveyttä, rentoutta ja iloa elämääsi.

 

Kun sisäistät menetelmän, siirryt vääjäämättä mielesi ylivallasta suorempaan yhteyteen sydämesi kanssa, jolloin kuulet selkeämmin viisaan sisäisen äänesi, jonka ohjaukseen voit aina luottaa.

 

Ei enää pelkoa, häpeää ja piiloutumista itseltäsi ja muilta ihmisiltä.

 

Ei enää ohjautumista ulkoa päin, pitäisi-alkuisista uskomuksista käsin.

 

Sinä tulet olemaan eheässä yhteydessä omaan ääneesi ja voimaasi 
- rennosti ja aidosti juuri sellaisena kuin olet.

"Kaiken kaikkiaan valmennus on ollut aivan mahtava! Koen harjoituksia tehdessäni usein, että jonkinlainen portti itseäni suurempaan aukeaa. Suosittelen lämpimästi kaikille kiinnostuneille."

-Anonyymi osallistuja

Miten tämä verkkovalmennus sitten käytännössä toimii?

 

Vapauta äänesi -verkkovalmennus on valmennuksellinen prosessi, joka johdattaa sinut systemaattisesti ja sopivan kokoisin askelin rakentamaan vahvan suhteen omaan ääneesi ja vapauttamaan äänesi virtaamaan kaikilla olemuksesi tasoilla.

Tulet saamaan uutta opetusmateriaalia pääsääntöisesti kerran 2 viikossa. Materiaali sisältää teoriatietoa sekä runsaasti harjoituksia ja resursseja. Mukana on niin videoita, äänitteitä kuin kirjallista materiaalia. Kaikki tämä on käytössäsi 6 kuukauden ajan, ja äänitteet voit lisäksi ladata itsellesi pysyvästi talteen.

Lisäksi valmennukseen kuuluu jatkuva tuki valmentajalta Campwire-alustalla, missä vastaan kysymyksiisi koko valmennusjakson ajan. Valitessasi PLUS-paketin, saat lisäksi henkilökohtaista valmennusta Zoomin kautta.

Tekemämme harjoitukset ovat tehokkaita mutta yksinkertaisia ja lempeitä, joten ne sopivat kaikille. Kyse ei ole aivan tavanomaisesta laulamisesta, vaan pikemminkin joogisesta äänenkäytöstä - kokonaisvaltaisemmasta tavasta käyttää ääntä. Mitään musiikillista taustaa tai muutakaan osaamista sinulla ei tarvitse olla, mutta ei siitä toki haittaakaan ole - lähestymistapa avannee uusia ulottuvuuksia äänenkäyttöön myös kokeneille laulajille. 

Sisältö

"En oikeastaan harrasta laulamista, mutta tällainen tavallinen 'lapsille laulajakin' sai tosi paljon hyviä vinkkejä ja harjoituksia kurssilta. Ja varsinkin itseluottamusta äänenkäyttöön! Annan lempeä ohjaus osui ja upposi. Kurssilla oli todella paljon tietoa, ja selkeät harjoitukset rytmittivät kurssia ja helposti solahtivat arkeen. Mahtava kokonaisuus!"

-Piia, Helsinki

Kurssi järjestetään 100% netissä, eli sinun ei tarvitse matkustaa minnekään. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on nettiyhteys.

Entä mitä valmennuksessa sitten tullaan käsittelemään? Mitä tulet oppimaan? 

Katsotaan tätä seuraavaksi:

Tulemme etenemään valmennusprosessissa 7 etapin matkan:

sound healing Lucia-2_edited.jpg

1. ORIENTAATIO JA INTENTIO

 

Kuten mihin tahansa onnistuneeseen matkaan, myös tähän matkaan on hyödyllistä hieman valmistautua. Asetamme tietoisesti päämäärän, rakennamme työskentelyn viitekehyksen, sekä varmistamme, että meillä on kaikki tarvittavat resurssit pakattuna mukaan. Näin luomme matkalle parhaat mahdolliset onnistumisen edellytykset.

2. VIRITTÄMINEN

 

Kuten mikä tahansa soitin, myös oma olemus on tärkeää virittää oikeanlaiseen ulkoiseen ja sisäiseen tilaan, jotta äänen vapautuminen on mahdollisimman sujuvaa. Tähän liittyen keskitymme mm. läsnäolon ja kuuntelun syventämiseen, laajennamme ymmärrystämme äänen olemuksesta ja vaikutuksista sekä perehdymme työskentelyn filosofiseen pohjaan ja periaatteisiin. 

Kun virität olemuksesi hyvin, luot itsellesi parhaat edellytykset avautua syvällä tasolla äänellesi ja itsellesi, ja vapauttaa äänesi virtaamaan vapaasti kaikilla olemuksesi tasoilla. 

soundjourneyM_edited_edited.jpg
pexels-ivan-samkov-6648556_edited.jpg

3. KEHON VAPAUTTAMINEN

 

Tässä osiossa luomme perustaa terveelle, kestävälle äänenkäytölle ja avaamme kehoa äänen vapaalle virtaamiselle. Lisäät äänesi ilmaisuvoimaa ja siten mahdollisuuksiasi ilmentää sen avulla kaikkea sitä mikä kauttasi haluaa päästä kuuluville. Luot myös edellytykset sille, että ääni pääsee vaikuttamaan systeemissäsi mahdollisimman tehokkaasti. Avainasioita osiossa ovat kehon avaaminen ja rentouttaminen, äänen fysiologian huomioiminen ja hengityksen vapauttaminen. 

4. OMALLE ÄÄNELLE AVAUTUMINEN

 

Tässä vahvasti kokemuksellisessa vaiheessa alat sukeltaa ääneesi syvemmin yksinkertaisten, mutta voimallisten perusharjoitusten avulla, soveltaen holistisen äänenkäytön maailmaan edellisissä osioissa oppimaasi...ja siirtyen samalla kohti mielesi vapauttamisen vaihetta. Hiljalleen opit myös avaamaan ja kuuntelemaan yhä herkemmin sisäistä tilaasi, jonka hiljaisuudessa voit kuulla hienovaraisen sisäisen äänesi. Näitä perusharjoituksia voit hyödyntää vaikka loppuelämäsi ajan. 

26.png
12_edited.jpg

5.-6. MIELEN VAPAUTTAMINEN: TUNTEET SEKÄ USKOMUKSET JA ANKKURIT

Ääni herkkänä ja intiiminä itsen osana nostaa helposti esiin syvälle tiedostamattomaan mieleen painettuja ajatus- ja tunnemalleja. On siis äärimmäisen hyödyllistä ja tarpeellista havainnoida ja reflektoida näitä esiin nousevia rakenteita ja lähteä hiljalleen vapautumaan niistä - muuttamaan sisäisiä esteitä itseäsi paremmin palveleviksi malleiksi. Näin rakennat pienin, lempein askelin lämmintä ja tiivistä suhdetta ääneesi ja itseesi ja opit hyödyntämään ääntäsi sisäisen tilasi muuntamiseen kohti korkeampia taajuuksia.

7. SIELUN ÄÄNEN VAPAUTTAMINEN

 

Matkan viimeisellä etapilla syvennät yhteyttäsi ja laajennat työkalupakkiasi tuomalla äänesi musiikin maailmaan. Tulet tekemään Nada Yoga -perinteen harjoituksia, jotka ovat ikivanhoja, huikean voimakkaita työkaluja oman energiakehon puhdistamiseen ja värähtelytaajuuden nostamiseen. Opit mm. intialaisen musiikin mantriset sargam-aakkoset ja Dhrupad-äänteet. Näiden harjoitusten avulla voit avata ja harmonisoida olemustasi jatkuvasti enemmän, jolloin sielusi ääni pääsee virtaamaan yhä vapaammin.

VAPAUTA ÄÄNESI-16.png

"Jos tahdot löytää itsestäsi jotain aivan uutta vahvuutta ja rauhaa, tämä matka itseen ja omaan ääneen kannattaa ehdottomasti tehdä! Harjoitukset ovat kaikessa yksinkertaisuudessaankin Todella Voimallisia. Vaikka tämä olisi ihan ensimmäinen matka äänesi kanssa, suosittelen lämpimästi. Sain todella paljon irti kurssista, vaikka en ole harrastanut laulua tai muuta äänen kanssa työskentelyä aiemmin."

-Sari

Kenelle tämä valmennus siis sopii?

 

 ✅ Tämä valmennus sopii sinulle jos...

  • kaipaat kokea äänesi ja itsesi suhteen enemmän rentoutta, varmuutta, vapautta ja iloa

  • kaipaat syvempää yhteyttä itseesi ja omaan ääneesi (niin ulkoiseen kuin sisäiseen), ja olet valmis tutkimaan ääntäsi ja sisäistä todellisuuttasi avoimin mielin

  • haluat oppia oman äänesi eheyttävästä voimasta ja siitä, miten käyttää ääntä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukemiseen - niin kehon, mielen kuin sielun tasolla

🚫 Tämä valmennus EI sovi sinulle jos...

  • olet kiinnostunut lähinnä äänen ulkoisesta puolesta ja "äänenmuodostuksesta" - siitä miltä äänesi kuulostaa ulospäin ja miten se voisi olla "parempi" / miten voisit puhua tai laulaa "paremmin"

  • et ole halukas tutustumaan sisäiseen maailmaasi ja näkemään hieman vaivaa kasvaaksesi ja kehittyäksesi sisäisesti vaan odotat toivomasi muutoksen tulevan kuin ihmeen kaupalla ulkoapäin annettuna

  • kärsit terapiaa vaativista mielenterveyden ongelmista. Sisäiseen muutokseen tähtäävä valmennus vaatii aina henkisiä voimavaroja ja tervettä kykyä kannatella itsessä esiin nousevia asioita. 

"Löysin ääneeni tutustumisen kautta uuden ja syvemmän tien itseen, omaan voimaan. Osaan nyt mm. tyynnyttää levottoman mieleni. Opin tunnustelemaan ja tuntemaan kehoani, olemaan paremmin läsnä kehossani äänen kautta. Todella upea oppi!"

-Sari

Testmoniaalit
Usein kysyttyä

Nyt olet saanut kuulla siitä, miten Ääniyhteys-menetelmä toimii, millaisia askeleita siihen kuuluu, ja millaisille ihmisille se yleisellä tasolla sopii...mutta saatat edelleen miettiä onko tämä sinulle sopiva juttu. Ehkä löydät apua pohdintaasi seuraavista usein kysytyistä kysymyksistä:

 

Toimiikohan tämä valmennus minun kohdallani...olen aika kaukana siitä yhteyden tilasta mitä kuvaat?

 

Ymmärrän hyvin! Jos kuitenkin minä, entinen jännittäjä, perfektionisti, supersuorittaja ja itsekritiikin mestari olen onnistunut tässä muutoksessa, niin se on aivan varmasti sinullekin mahdollista. Koska se menetelmä, johon tämä kaikki perustuu ei nojaa pelkästään äänenkäytön kehittämiseen sujuvammaksi ja varmemmaksi (kuten monet muut äänen kanssa työskentelyn menetelmät) tai pelkästään sisäiseen kasvuun ja transformaatioon mieltä hallitsemalla (kuten monet itsetuntemuksen lähestymistavat)...vaan toimivaan ja saumattomasti yhteen pelaavaan yhdistelmään äänen ja mielen voimaa. Emme jää olemuksemme pintakerroksiin, vaan työskentelemme vahvasti äänemme (ja siten myös itsemme) syvemmän ulottuvuuden kanssa. 

 

Onkohan minulla riittävästi aikaa tälle...sillä elämässäni on meneillään vähän kaikenlaista?

Tulosten saavuttaminen vaatii toki sitoutumista harjoitusten tekemiseen (vain otettu lääke auttaa!), mutta jos aikataulusi on hurjan tiukka, tämä aika voi olla vain esim. 15min päivässä. Olen täysin varma, että tuon verran aivan jokainen meistä voi oman hyvinvointinsa eteen investoida. Kurssin materiaali on myös käytössäsi 6kk kurssin alkamispäivästä eteenpäin, joten voit vallan mainiosti edetä omalla aikataulullasi, juuri sinulle sopivalla tahdilla.

 

Onkohan valmennus minulle liian vaativa...sillä en osaa laulaa?

Tiedän hyvin, että monia oman äänen (…eli itsen) kohtaaminen pelottaa, ja tuntuisi ehkä helpommalta tehdä jälleen kerran väistöliike takavasemmalle ja lykätä asia jonnekin hamaan tulevaisuuteen - sinne parempaan ajankohtaan. Mutta omaan äänenkäyttöön liittyvä pelko on juuri valtavan suuri syy sille, miksi tämän kurssin olen ylipäätään tehnyt. Jos siis koet pientä pelkoa tai jännitystä, HYVÄ! Se on merkki siitä, että olet täysin oikeassa paikassa. Pelko ehkä tuntuu ikävältä, mutta se on kerrassaan mahtava tienviitta: se näyttää, mitä kohti sinun juuri nyt kannattaakin kulkea - se näyttää, missä sinulla on upea mahdollisuus kasvaa.

 

Olet niin paljon vahvempi ja rohkeampi kuin uskotkaan, ja sinussa kyllä on tarvittavat voimavarat kohdata itsesi pelkoineen päivineen. Äläkä unohda, että asia on äärimmäisen tärkeä, koska juuri sinä ja sinun äänesi monella tasolla on tärkeä osa tätä kokonaisuutta. Siksihän sinä tänne olet tullut - tuomaan äänesi, oman todellisen itsesi ja koko potentiaalisi ilmentymään maailmassa! Kannattaako tämän kanssa siis todella vielä odotella? Parempaa hetkeä ei ehkä koskaan tule.

Nyt uskon sinun jo hahmottavan hyvin sopiiko tämä valmennus sinulle. Jotta sinulla ei kuitenkaan olisi tässä pienintäkään riskiä, haluan antaa sanojeni tueksi myös takuun:

100% RAHAT TAKAISIN -TAKUU

 

Sinulla on 30 tehokasta päivää aikaa testata valmennuksen menetelmää. Jos jostain syystä et koe valmennusta omaksesi, saat kaikki rahasi takaisin yksinkertaisesti lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen anna@soundconnection.fi takuuajan sisällä. 

 

Uskallan antaa tämän takuun, sillä olen täysin vakuuttunut, että oma äänisuhteesi ja hyvinvointisi ottaa merkittäviä harppauksia eteenpäin tämän menetelmän avulla.

"Oli turvallista ja ihanaa heittäytyä kurssilla! Sain kokea hienoja oivalluksia itsestäni ja opin luottamaan enemmän omaan ääneeni. Kuuntelemisen taito ja äänelle pysähtyminen vahvistuivat. Anna sanoittaa asiat selkeästi ja rauhallisesti. Teoriatieto oli mielestäni hyvin perusteellista ja harjoitukset olivat mukaansatempaavia ja monipuolisia. Voin sydämestäni suositella tätä kurssia!"

-Mari-Anne

"Paras tietämäni äänikurssi, jolla edistyy taatusti! Itselläni lähtökohta oli hyväksymätön suhde omaan ääneeni ja äänen jumiutuminen, mutta sain harjoitusten avulla lisää luottamusta äänenkäyttööni ja olenkin oppinut nauttimaan omasta äänestäni ja laulamisesta. Paljon erilaisia harjoituksia ja erittäin selkeä valmentaja, joka pysyy rönsyilemättä oleellisessa."

-Reeta

Kun otat nyt tämän tärkeän askeleen kohti äänesi voiman vapauttamista ja tulet mukaan kurssille, on sinulla jopa 12 viikon kuluttua...

✅ ymmärrys siitä mihin äänesi voima perustuu ja miten sitä näin ollen kannattaa lähestyä

✅ selkeämpi käsitys äänenkäytön perusteista sekä lukuisia toimivia keinoja siihen miten saat koko olemuksesi viritettyä sellaiseen tilaan jossa äänesi voima pääsee toden teolla vaikuttamaan 

✅ toimiva kattaus syvästi vaikuttavia ääniharjoituksia, joiden avulla voit syventää

suhdetta ääneesi ja itseesi vaikka loppuelämäsi ajan ja nostaa värähtelytaajuuttasi kohti korkeuksia

✅ ymmärrys niistä mieleesi varastoituneista rajoittavista uskomuksista, jotka aiheuttavat epävarmuutta, jännitystä ja tukkivat olemustasi...sekä keinoja vapautua näistä

✅ työkaluja, joilla voit saada paremman yhteyden omiin tunteisiisi ja puhdistaa niitä itsestäsi oman äänesi avulla

vapaammin virtaava ääni niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla ja vahvempi yhteys omaan todelliseen luontoosi ja voimaasi - elävään Elämään sinussa. 

"Valmennus on antanut minulle tärkeän kiinnekohdan ja alustan tarkastella ja tutkia oman itseni syvimpiä kysymyksiä. Äänestäni on tullut minulle arvokas tapa hoitaa kehomieltäni. Oman äänen löytäminen osana universaalia värähtelyä ja siitä nauttiminen on tapa rakastaa ja hoitaa itseä. Silloin on enemmän annettavaa myös maailmalle."

-Eeva-Liisa

Ajattele jos epävarmuuden, pelon ja häpeän sijaan oma äänesi tuntuisi todella läheiseltä, tutulta ja tärkeältä osalta itseäsi…ja sen käyttäminen olisi nautinnollista ja hoitavaa.

 

Ajattele jos pystyisit milloin tahansa siirtymään sivuun mielesi hälystä ja yksinkertaisesti omaa ääntäsi käyttämällä luomaan itseesi hiljaisen sisäisen tilan, tyynen ja rauhallisen, jossa voit rentoutua vain olemaan ja lataamaan akkujasi.

 

Ajattele jos ulkoapäin tulevien vaatimusten sijaan kuulisit hyvin selkeästi oman hienovaraisen sisäisen äänesi...äänen, joka tietää mikä sinulle on totta ja hyväksi; äänen, joka voi toimia elämäsi todellisena tukipilarina ja toimintaa ohjaavana lempeänä oppaana, johon voit aina luottaa.

 

Tämä kaikki vaatii vain äänesi vapauttamista ja se on mahdollista jokaiselle meistä! Voit toki jatkaa nykyisellä polullasi ja omin neuvoin tehdä jotain suhteessa äänesi vapauttamiseen...tai sitten voit antaa minun auttaa sinua siinä systemaattisen ja syväluotaavan prosessin keinoin Vapauta äänesi -verkkovalmennuksessa.

Voit valita joko peruspaketin, jolloin saat käyttöösi koko monipuolisen ja kattavan verkkomateriaalin sekä valmentajan jatkuvan tuen kurssialustalla...

 

… tai voit valita PLUS-paketin, mikäli haluat varmistaa erityisen tehokkaan etenemisen myös laajemman henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen avulla. PLUS-pakettiin kuuluu kaiken verkkomateriaalin lisäksi myös 3 henkilökohtaista valmennussessiota, joko kasvokkain tai verkon kautta (Zoom).

29_edited.jpg
160_edited.jpg

Henkilökohtaisena valmennuksena jo peruspaketti maksaisi vähintään 2500€...helposti enemmänkin. Mutta koska kyse on verkkovalmennuksesta ja koska haluan  juuri nyt asian ollessa jo mielessäsi kannustaa sinua tarttumaan toimeen heti eikä "sitten joskus"...tarjoan sen nyt aivan poikkeuksellisen edullisesti: saat koko valmennuskokonaisuuden erikoishintaan 324€ (normaalihinta 432€) kun toimit nopeasti, ennen tämän pikatarjouksen umpeutumista. 

 

PLUS-paketin valitessasi hinta on 540€ (normaalisti 648€), eli saat henkilökohtaiset valmennukset selvästi edullisemmin kuin erikseen ostettuna. 

Mukaan pääset klikkaamalla allaolevaa oranssia painiketta. Tee se kuitenkin pikaisesti, sillä tämä tarjous on voimassa kaikkiaan vain muutaman päivän ajan. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu

Kyllä, haluan vapauttaa ääneni voiman ja ottaa sen käyttöön upeana kukoistuksen työkaluna!

 

VAPAUTA ÄÄNES-VALMENNUS

- verkkovalmennus 13 viikkoa / 6kk

324€ (norm.432€)

 

VAPAUTA ÄÄNESI -VALMENNUS PLUS

- verkkovalmennus 13 viikkoa / 6kk
sekä 3x60min yksilövalmennus

540€ (norm. 648€)

 

Huom! Maksuvälineenä käyvät nyt myös kulttuuri/virike-edut (Smartum, Epassi, Edenred)!

11_edited.jpg

Nähdään valmennuksessa!

Lämpimin terveisin,

Anna

 

P.S. Minun piti käydä näiden asioiden oivaltamiseen pitkä tie ja integroida useita irrallisia palasia yhteen päästäkseni siihen missä olen nyt…koska yksikään valmentaja ei tällaista kokonaisuutta opettanut. Sinä voit nyt saada nämä vuosien aikana keräämäni opit yhdessä saumattomasti toimivassa paketissa, joka tarjoaa hyvin tehokkaan mutta lempeän reitin kohti vapaampaa, rennompaa, kukoistavampaa suhdetta ääneesi ja itseesi. Tartu siis nyt tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan valmennukseen!

bottom of page