top of page

"Yhteys omaan ääneen on yhteyttä omaan voimaan. Kun vapautat äänesi, saat käyttöön oman luomisvoimasi ja elämäsi voi alkaa virrata soljuvammin."

Oma ääni. Niin paljon laajempi ja vaikuttavampi asia kuin "kaunis lauluääni" tai "vakuuttava puheääni". Syvä olemuksemme ja kaunis transformaation työkalu, suora silta sisimpään.

 

...ja valitettavasti kuitenkin valtaosalla ihmisistä enemmän tai vähemmän tukossa tai jumissa. Kireyttä, epävarmuutta, häpeää...pienentämistä ja hiljentämistä. Ja näin koko olemuksemme on jumissa eikä elämän energia virtaa meissä vapaana. 

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla! Äänesi vapauttaminen ja sen hyödyntäminen oman hyvinvointisi tukena, upeana itsetuntemuksen ja eheytymisen työkaluna, on täysin mahdollista -ja saattaa onnistua helpommin ja nautinnollisemmin kuin ehkä arvaatkaan. Sinun ei tarvitse olla “laulaja” tai edes sellaiseksi aikova päästäksesi hyötymään äänesi voimasta: tämä työkalu on jokaisen meistä käytettävissä kunhan ääntä oppii hyödyntämään tietoisesti ja oikealla tavalla.

Jos olet kiinnostunut äänesi syvemmästä ulottuvuudesta ja mahdollisuudesta vapauttaa se virtaamaan kaikilla olemuksesi tasoilla...jotta voisit olla yhteydessä omaan voimaasi ja laulaa sielusi laulua täysin rinnoin...tämä maksuton koulutus on sinulle! 

Tulet oppimaan esim.

✅ miten moninaisin tavoin oman äänesi vapaus (ja sen puute) elämääsi vaikuttaa -niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla 

✅ mikä tekee juuri omasta äänestäsi ainutlaatuisen tehokkaan itsetuntemuksen ja henkisen kasvun työkalun (jota tuskin haluat ohittaa) 

✅ miksi tavanomaiset äänenkäytön tavat eivät useinkaan johda äänen todelliseen vapauttamiseen (ja millainen lähestymistapa taas toimii tässä tarkoituksessa huomattavasti paremmin)

✅ miten äänesi syvä vapauttaminen onnistuu käytännössä -helpommin ja nautinnollisemmin kuin ehkä arvaatkaan

sound healing Lucia-2_edited.jpg
IMG_0798 copy 2_edited.jpg

Koulutuksen pitää Anna Pohjola

 

Anna on holistisen äänenkäytön ja henkisen kasvun valmentaja, jonka missiona on auttaa ihmisiä löytämään todellinen äänensä ja luontonsa ja harmonisoimaan elämäänsä tämän mukaiseksi.

Anna on opiskellut transformatiivista äänenkäyttöä mm. CIIS -yliopistossa San Franciscossa monien alan pioneerien johdolla, vokalisti Silvia Nakkachin oppilaana sekä intialaisen mestarin Pt. Uday Bhawalkarin oppilaana.

 

Hän on vuodesta 2017 lähtien opastanut jo satoja ihmisiä holistisen äänenkäytön ja oman äänen vapauttamisen parissa.

Ota nyt konkreettinen askel kohti äänesi voiman vapauttamista
ja tilaa itsellesi maksutta tämä videokoulutus!

Kiitos tilauksesta! Linkki koulutukseen on lähetetty nyt sähköpostiisi!

HUOM!! Saat videon sähköpostiisi saman tien. Jos viestiä ei näy postilaatikossasi,

muista tarkistaa roskapostikansiosi sekä välilehdet, joita et välttämättä seuraa! 

Esim. Gmail ja Outlook tulkitsevat usein uusien kontaktien viestit roskapostiksi.

Viestin lähettäjänä on anna@soundconnection.fi.

Lämpimin terveisin,

Anna

bottom of page