top of page

Kenelle tämä valmennus siis sopii?

 

 ✅ Tämä valmennus sopii sinulle jos...

  • kaipaat kokea äänesi ja itsesi suhteen enemmän rentoutta, itsevarmuutta, vapautta ja iloa

  • kaipaat syvempää yhteyttä itseesi ja sisäiseen ääneesi, ja olet valmis tutkimaan sisäistä todellisuuttasi avoimin mielin

  • haluat oppia oman äänesi eheyttävästä voimasta ja siitä, miten käyttää ääntä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukemiseen - niin kehon, mielen kuin sielun tasolla

🚫 Tämä valmennus EI sovi sinulle jos...

  • olet kiinnostunut lähinnä äänen ulkoisesta puolesta ja "äänenmuodostuksesta" - siitä miltä äänesi kuulostaa ulospäin ja miten se voisi olla "parempi" / miten voisit laulaa "paremmin"

  • et ole halukas tutustumaan sisäiseen maailmaasi ja näkemään hieman vaivaa kasvaaksesi ja kehittyäksesi sisäisesti vaan odotat toivomasi muutoksen tulevan ulkoapäin annettuna

  • kärsit terapiaa vaativista mielenterveyden ongelmista. Sisäiseen muutokseen tähtäävä valmennus vaatii aina henkisiä voimavaroja ja tervettä kykyä kannatella itsessä esiin nousevia asioita. 

VAPAUTA ÄÄNESI
-VERKKOVALMENNUS

"Riittämättömyydestä rentouteen - Näin luot vihdoin vahvan suhteen ääneesi ja itseesi, ja teet äänestäsi voimallisen itsetuntemuksen ja kukoistuksen työkalun"

 

Unelmoitko siitä hetkestä, kun voit huokaista viimein syvään ja sanoa itsellesi…

 

“Oma ääneni tuntuu niin hyvältä! Ääneni on läheinen ja rakas osa itseäni ja hyväksyn sen täysin, juuri sellaisena kuin se on. Koen olevani vahvasti yhteydessä itseeni ja koko maailmankaikkeuteen, ja voin antaa ääneni kuulua maailmassa vapaasti, ilmentäen sitä kuka syvimmiltäni olen.” 

 

...mutta sisälläsi on vielä valtava este. 

 

Oma äänesi aiheuttaa vapauden, nautinnon ja varmuuden sijaan pikemminkin tunnetta riittämättömyydestä ja epävarmuudesta.

 

Ehkä oma äänesi tuntuu melkolailla vieraalta, etkä juuri käytä sitä…

 

...tai ehkä nautit laulamisesta yksin suihkussa tai autossa, mutta muiden kuullen laulaminen tuntuu jo ajatuksena lähinnä pahimmalta painajaiselta.

 

Ehkä jo laulat sujuvasti myös seurassa, mutta et osaa täysin rentoutua ja nauttia siitä sisimmässä kalvavan epävarmuuden takia. Ehkä koet äänesi jollain tavalla riittämättömäksi ja mielesi kertoo sinulle millainen sen pitäisi olla. Ehkä pohdit jatkuvasti miltä kuulostat ja vaikutat - oletko tarpeeksi hyvä.

Tämä kaikki on valitettavasti hyvin tavallista. Aivan liian monet ihmiset kokevat oman äänensä suhteen epävarmuutta ja jännitystä, jopa pelkoa ja häpeää. 

Tällöin yhteys omaan ääneen ja siten myös itseen on vielä enemmän tai vähemmän heikko, jopa väistelevä tai vihamielinen. Elämä perustuu usein mielen ylivaltaan ja ulkoisiin ohjelmointeihin - siihen mitä pitäisi olla...ja ajatuksissa pyörii ahdistavia kysymyksiä: “miltä kuulostan”, “miltä vaikutan”, “kelpaanko”, “olenko riittävä”, “hyväksytäänkö minut”… “hyväksynkö itseni”. 

 

Mielen metelöidessä myös oman sisäisen äänen kuuleminen on usein vaikeaa, ja siten on usein mahdotonta selkeästi tunnistaa mikä itselle olisi hyväksi ja mitä oikeastaan edes kaipaa ja haluaa. Tässä tilassa on vaikeaa elää autenttisena, kokonaisena itsenään ja tuoda aito äänensä esiin maailmassa. 

pexels-andrea-piacquadio-3812729_edited.jpg
girl-g4335539dd_1920_edited.jpg

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla! Jokainen meistä voi vahvistaa suhdetta ääneensä ja itseensä, ja kokea siten enemmän varmuutta, selkeyttä ja rentoutta elämässään.

 

Jokainen meistä voi oppia käyttämään ääntään eheytymistä ja hyvinvointia lisäävänä työkaluna ja siirtyä sen avustuksella ulkoisista ohjelmoinneista sisäisen äänen ohjaukseen. 

 

Eikä muutoksen tarvitse olla vaikea, raskas, tai väsyttävä - se voi olla myös kevyt ja nautinnollinen, paljon helpompi kuin arvaatkaan! 

 

Sinulla on muutokseen täysi valmius ja mahdollisuus jos vain niin haluat. Kyse ei ole taikatempuista tai monimutkaisista protokollista vaan lopulta hyvin yksinkertaisista asioista. Asioista, jotka kuitenkin voivat muuttaa elämäsi täysin! 

Miten sitten voit luoda vahvan yhteyden omaan ääneesi ja autenttiseen itseesi, ilman vuosien ponnistelua ja uuvuttavia mielen prosesseja?

 

Varmaa on, että tätä muutosta ei voi lähestyä aivan miten sattuu...sillä kun kyse on omasta äänestäsi, on kyse äärimmäisen herkästä ja intiimistä osasta itseä, jota on syytä lähestyä viisaasti.

 

Kokemukseni mukaan toimivin tie vahvempaan yhteyteen ja eheyteen vaatii kolmea asiaa:

1. tietoista sisäiselle todellisuudelle avautumista 

2. kokonaisvaltaista (useimmille aivan uudenlaista) orientoitumista ääneen

3. näiden kahden saumatonta integrointia kokonaisuudeksi, jossa osat ruokkivat ja syventävät toisiaan

 

Sisäisen todellisuuden tutkiminen on hyödyllistä ja tarpeellista, jotta voisit tiedostaa omaan ääneesi liittyvät sisäiset mallit (sisäisen puheen, tunteet, uskomukset,..) ja vaikuttaa niihin. Ilman tätä prosessia ei syvä ja kestävä muutos suhteessa ääneen ja itseen useinkaan synny.

 

Samalla on selvää, että myös itse ääni vaatii huomiota. Hedelmällisin lähestymistapa tässä on kuitenkin hyvin toisenlainen kuin mihin useimmiten olemme tottuneet ja sen lähtökohtana on ääni paljon suurempana asiana kuin “hyvänä lauluäänenä”: ääni on sielun kieli, olennainen ja intiimi osa itseä - lopulta perimmäinen olemuksemme. Näin ollen keskiössä ei ole ulkoisen lauluäänen kehittäminen jollain tavoin "paremmaksi" vaan se mitä ääni saa aikaan sisäisesti. 

 

Tällä tavoin hyödynnettynä ääni on ihmeellisen suora silta autenttisen itsen luo ja siten huima, useimmiten hyödyntämättä jätetty mahdollisuus eheytymiseen ja oman hyvinvoinnin lisäämiseen.

 

Muutosprosessi tällä menetelmällä kohti omaa autenttista ääntä ja itseä on kokemukseni mukaan tavanomaisiin vaihtoehtoihin verrattuna paitsi tehokkaampaa, myös kevyempää ja pehmeämpää - monestakin syystä:

  • Työskentelytapana ei ole niinkään ponnistelu ja itse tekeminen...vaan pikemminkin kuuntelu, antautuminen ja vastaanottaminen. 

 

  • Oman äänen käyttäminen on hoitavaa ja vaikuttaa koko keho-mieli -systeemiin monin positiivisin tavoin; poistaa stressiä, tasapainottaa, energisoi,...ja lisää siten hyvinvointiasi heti alusta alkaen ja tekee prosessista suorastaan nautinnollisen. 

 

  • Ääni toimii uskomattoman suorana sanattomana yhteytenä olemuspuolemme korkeampiin ulottuvuuksiin ja tämän yhteyden avautuminen voi olla valtavan suuri hyvinvoinnin lähde, usein jopa jonkinlainen puuttuva palanen sisäisen työn etenemisessä - ja asia, johon pelkkä mielen kanssa työskentely harvoin vie.

Mutta kuka minä olen näistä asioista puhumaan? Millä tavalla olen itse tässä muutoksessa onnistunut? Tässä lyhyt esittelyni:

omakuva3_edited_edited
44_edited
26
50015995_1933891450042543_1285737424000909312_n_edited
17 copy_edited

Henkinen äänivalmentajasi

  

Anna Pohjola

 

Hei, olen Anna, ja autan kukoistavasta elämästä haaveilevia ihmisiä rakentamaan eheää ja vahvaa yhteyttä omaan ääneensä ja autenttiseen olemukseensa henkisen valmennuksen sekä äänen ja musiikin keinoin. Tuo yhteys ei itsellänikään ole aina ollut erityisen vahva...

Vielä joitakin vuosia sitten tunsin niin suurta epävarmuutta omasta äänestäni, että jokainen tilaisuus ääneni kuulumiseen aiheutti jännitystä ja jopa kauhunsekaisia tunteita. Häpesin myös tätä epävarmuuttani ja tunsin itseni usein täysin riittämättömäksi. Eikä kyse tietenkään ollut pelkästään laulamisesta tai äänestäni - suhde ääneeni vain paljasti sisäisen todellisuuteni kaunistelematta: olin heikosti yhteydessä itseeni ja epävarma ylipäätään siitä kuka olen ja mitä täällä teen…elämäni oli paperilla lähes täydellistä, mutta tunsin oloni tyhjäksi ja merkityksettömäksi. Sisäinen ääneni oli kuulumattomissa ja mieleni täyttyi monenlaisista pitäisi-alkuisista uskomuksista. Oli mahdotonta rentoutua olemaan aidosti se kuka olen ja antaa oman yksilöllisen ääneni kuulua maailmassa. Tuntui kuin suorittaisin jonkun muun elämää.

 

Tavoittelin varmuutta ääneni kanssa kehittymällä laulajana...ja yhteyttä itseeni “perinteisen” itsetuntemustyön avulla: monin keinoin, monien eri opettajien ja valmentajien tukemana. Kaikki tämä oli toki monin tavoin hyödyllistä, mutta eteneminen tuntui usein ilottomalta ponnistelulta: hitaalta ja raskaalta, lähestulkoon loputtomalta suolta, joka veti henkisesti pohjamutiin tuskallisen (ja tarpeettoman) paljon. 

Huomattava käänne parempaan tapahtui kun löysin selvästi tehokaamman, kevyemmän ja nautinnollisemman reitin kohti eheytymistä: yhdistelmän oman ääneni käyttöä ja sisäistä työtä. Tämä kombinaatio itselleni aivan uudenlaista äänenkäytön filosofiaa ja harjoituksia sekä henkisen kasvun työkaluja mullisti elämäni täysin: kokemukseni äänestäni ja itsestäni koki totaalisen transformaation, vieläpä ihmeen pehmeästi ja luonnollisesti. Tämän työskentelyn tuloksena elän nykyään aivan toisenlaisessa sisäisessä todellisuudessa, jota kuvaavat pääsääntöisesti syvä sisäinen rauha, selkeys ja kiitollisuus. Koen vihdoin ilmentäväni aidosti ja rennosti sitä kuka olen ja nauttivani suuresti sekä ulkoisen että sisäisen ääneni tiiviistä läsnäolosta elämässäni.

Olen onnekseni saanut matkan varrella myös opiskella transformatiivista ääntä ja musiikkia monien maailmanluokan huippuopettajien johdolla California Institute of Integral Studies -nimisessä yliopistossa San Franciscossa sekä myöhemminkin äänijoogaa vokalisti Silvia Nakkachin sekä intialaisen Dhrupad-mestarin Pt. Uday Bhawalkarin johdolla. Tämän lisäksi olen sertifioitu henkinen valmentaja ja matkani varrella tutkinut ja opiskellut ihmisyyttä ja todellisuutta monin tavoin ja monista näkökulmista, niin perinteisemmin yliopistomaailmassa kuin henkisten opettajien ohjauksessa.

IMG_8829small_edited.jpg

Nyt olen tiivistänyt oppimani tiedot ja taidot Yhteys omaan ääneen -menetelmän muotoon, ja haluan jakaa sen muillekin ihmisille. 

 

Kyseessä on menetelmä, joka yhdistelee kahta voimallista eheytymisen lähestymistapaa: henkisen kasvun valmennuksen (taustallaan mm. positiivista psykologiaa, ratkaisukeskeistä terapiaa ja NLP:tä) sekä holistisen (joogisen) äänenkäytön. Ensimmäinen näistä mahdollistaa tietoisuuden kasvamisen hyödyntäen erityisesti mielen voimaa, jälkimmäinen ulottuu mielen rajoitteiden tuolle puolen avaten olemuksemme muitakin tasoja - asia mitä mm. perinteinen hyvinvointivalmennus tai terapia ei usein juurikaan hyödynnä. Molempia näistä menetelmistä kuitenkin tarvitaan optimaaliseen prosessiin, sillä ne vahvistavat ja syventävät toisiaan ja siten mahdollistavat todellisen transformaation.

 

Olisi upeaa päästä auttamaan myös sinua tällä matkalla! Se on tätä systemaattista ja syväluotaavaa menetelmää hyödyntäen mahdollista pian alkavassa verkkovalmennuksessani:

61.png

VAPAUTA ÄÄNESI 

 

Vapauta äänesi -verkkovalmennus auttaa sinua tuntemaan ja ymmärtämään paremmin suhdetta ääneesi ja itseesi sekä eheyttämään ja vahvistamaan tätä suhdetta Yhteys omaan ääneen -menetelmän avulla.

 

Opit käyttämään ääntäsi hyvinvointiasi tukevana työkaluna, keinona ottaa yhteys autenttiseen itseesi ja lisätä kokemusta sisäisestä rauhasta, selkeydestä, vahvuudesta ja kiitollisuudesta.

 

Menetelmän lempeä syvään kuunteluun pohjautuva tapa toimia eroaa melko paljon meille länsimaisille ihmisille tyypillisestä suhtautumistavasta elämään, mikä voi jo yksinään olla ratkaisevan tärkeä tekijä siinä miten lisäät keveyttä, rentoutta ja iloa elämääsi.

 

Kun sisäistät menetelmän, siirryt vääjäämättä mielesi ylivallasta suorempaan yhteyteen sydämesi kanssa, jolloin kuulet selkeämmin viisaan sisäisen äänesi, jonka ohjaukseen voit aina luottaa.

 

Ei enää pelkoa, häpeää ja piiloutumista itseltäsi ja muilta ihmisiltä.

 

Ei enää ohjautumista ulkoa päin, pitäisi-alkuisista uskomuksista käsin.

 

Sinä tulet olemaan eheässä yhteydessä omaan ääneesi, sydämeesi ja totuuteesi - rennosti ja aidosti juuri sellaisena kuin olet.

Hienoa! Miten tämä verkkovalmennus sitten käytännössä toimii?

 

Vapauta äänesi -verkkovalmennus on 13 viikon valmennuksellinen prosessi, joka johdattaa sinut systemaattisesti ja sopivan kokoisin askelin rakentamaan vahvan suhteen omaan ääneesi (ja itseesi).

Seuraava valmennusryhmä käynnistyy keväällä 2023!

Tulet saamaan uutta opetusmateriaalia pääsääntöisesti kerran 2 viikossa. Materiaali sisältää teoriatietoa sekä runsaasti harjoituksia ja resursseja. Mukana on niin videoita, äänitteitä kuin kirjallista materiaalia. Kaikki tämä on käytössäsi 6 kuukauden ajan, ja äänitteet voit lisäksi ladata itsellesi pysyvästi talteen.

Lisäksi valmennukseen kuuluu jatkuva tuki valmentajalta Campwire-alustalla, missä vastaan kysymyksiisi koko 13 viikon valmennusjakson ajan. Valitessasi VIP-paketin, saat lisäksi henkilökohtaista valmennusta Zoomin kautta.

Tekemämme harjoitukset ovat tehokkaita mutta yksinkertaisia ja lempeitä, joten ne sopivat kaikille. Kyse ei ole aivan tavanomaisesta laulamisesta, vaan pikemminkin joogisesta äänenkäytöstä - kokonaisvaltaisemmasta tavasta käyttää ääntä. Mitään musiikillista taustaa tai muutakaan osaamista sinulla ei tarvitse olla, mutta ei siitä toki haittaakaan ole - lähestymistapa avannee uusia ulottuvuuksia äänenkäyttöön myös kokeneille laulajille. 

Kurssi järjestetään 100% netissä, eli sinun ei tarvitse matkustaa minnekään. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on nettiyhteys.

Entä mitä valmennuksessa sitten tullaan käsittelemään? Mitä tulet oppimaan?

Katsotaan tätä seuraavaksi:

Tulemme etenemään valmennusprosessissa 7 etapin matkan:

sound healing Lucia-2_edited.jpg

1. ORIENTAATIO JA INTENTIO

 

Kuten mihin tahansa onnistuneeseen matkaan, myös tähän matkaan on hyödyllistä hieman valmistautua. Asetamme tietoisesti päämäärän, rakennamme työskentelyn viitekehyksen ja perusfilosofian, sekä varmistamme, että meillä on kaikki tarvittavat resurssit pakattuna mukaan. Näin luomme matkalle parhaat mahdolliset onnistumisen edellytykset.

2. ÄÄNEN PERUSTEET

 

Meillä nykyihmisillä on verrattain rajallinen käsitys siitä, mitä ääni on ja miten monin tavoin se meihin vaikuttaa. Laajempi ymmärrys sekä äänestä ylipäätään että etenkin oman äänesi roolista elämässäsi on tärkeä perusta tulevalle työskentelylle, jotta ymmärrät selkeästi millaisella pelikentällä toimimme, mitä olemme oikeastaan tekemässä ja miksi.

soundjourneyM_edited_edited.jpg
pexels-ivan-samkov-6648556_edited.jpg

3. VIRITTÄMINEN

 

Kuten mikä tahansa soitin, myös oma keho ja mieli on syytä virittää oikeanlaiseen ulkoiseen ja sisäiseen tilaan, jotta ääni pääsee vaikuttamaan niissä mahdollisimman tehokkaasti. Avainasioita tässä ovat mm. äänen fysiologian huomioiminen ja kehon avaaminen, hengitys, läsnäolo ja kuuntelu. Kun virität olemuksesi hyvin, luot itsellesi parhaat edellytykset avautua syvällä tasolla äänellesi ja itsellesi. 

4. OMALLE ÄÄNELLE AVAUTUMINEN

 

Tässä vahvasti kokemuksellisessa vaiheessa alat tutustua ääneesi syvemmin yksinkertaisten, mutta uskomattoman voimallisten perusharjoitusten avulla. Hiljalleen opit myös avaamaan ja kuuntelemaan yhä herkemmin sisäistä tilaasi, jonka hiljaisuudessa voit kuulla hienovaraisen sisäisen äänesi. Saat harjoitusten tueksi paljon resursseja, joita voit hyödyntää vaikka loppuelämäsi ajan. 

26.png
12_edited.jpg

5.-6. SISÄISEN TODELLISUUDEN KOHTAAMINEN: TUNTEET SEKÄ USKOMUKSET JA ANKKURIT

Ääni herkkänä ja intiiminä itsen osana nostaa helposti esiin syvälle tiedostamattomaan mieleen painettuja ajatus- ja tunnemalleja. On siis äärimmäisen hyödyllistä ja tarpeellista havainnoida ja reflektoida näitä esiin nousevia rakenteita ja lähteä hiljalleen vapautumaan niistä - muuttamaan sisäisiä esteitä itseäsi paremmin palveleviksi malleiksi. Näin rakennat pienin, lempein askelin lämmintä ja tiivistä suhdetta ääneesi ja itseesi ja opit hyödyntämään ääntäsi sisäisen tilasi muuntamiseen kohti korkeampia taajuuksia.

7. YHTEYDEN SYVENTÄMINEN

 

Matkan viimeisellä etapilla syvennät yhteyttäsi ja laajennat työkalupakkiasi tuomalla äänesi musiikin maailmaan. Tulet tekemään Nada Yoga -perinteen harjoituksia, jotka ovat ikivanhoja, huikean voimakkaita työkaluja oman energiakehon puhdistamiseen ja värähtelytaajuuden nostamiseen. Opit mm. intialaisen musiikin mantriset sargam-aakkoset ja Dhrupad-äänteet. Harjoitukset toimivat jatkuvasti syventyvinä vaikka koko loppuelämäsi ajan.

VAPAUTA ÄÄNESI-16.png
Kuvaus
Sisältö

Nyt olet saanut kuulla siitä, miten Yhteys Omaan Ääneen -menetelmä toimii, millaisia askeleita siihen kuuluu, ja millaisille ihmisille se yleisellä tasolla sopii...mutta saatat edelleen miettiä onko tämä sinulle sopiva juttu. Ehkä löydät apua pohdintaasi seuraavista usein kysytyistä kysymyksistä:

 

Toimiikohan tämä valmennus minun kohdallani...olen aika kaukana siitä yhteyden tilasta mitä kuvaat?

 

Ymmärrän hyvin! Jos kuitenkin minä, entinen jännittäjä, perfektionisti, supersuorittaja ja itsekritiikin mestari olen onnistunut tässä muutoksessa, niin se on aivan varmasti sinullekin mahdollista. Koska se menetelmä, johon tämä kaikki perustuu ei nojaa pelkästään äänenkäytön kehittämiseen sujuvammaksi ja varmemmaksi (kuten monet muut äänen kanssa työskentelyn menetelmät) tai pelkästään sisäiseen kasvuun ja transformaatioon mieltä hallitsemalla (kuten monet itsetuntemuksen lähestymistavat)...vaan toimivaan ja saumattomasti yhteen pelaavaan yhdistelmään äänen ja mielen voimaa. Emme jää olemuksemme pintakerroksiin, vaan työskentelemme vahvasti äänemme (ja siten myös itsemme) syvemmän ulottuvuuden kanssa. 

 

Onkohan minulla riittävästi aikaa tälle...sillä elämässäni on meneillään vähän kaikenlaista?

Tulosten saavuttaminen vaatii toki sitoutumista harjoitusten tekemiseen (vain otettu lääke auttaa!), mutta jos aikataulusi on hurjan tiukka, tämä aika voi olla vain esim. 15min päivässä. Olen täysin varma, että tuon verran aivan jokainen meistä voi oman hyvinvointinsa eteen investoida. Kurssin materiaali on myös käytössäsi 6kk kurssin alkamispäivästä eteenpäin, joten voit vallan mainiosti edetä omalla aikataulullasi, juuri sinulle sopivalla tahdilla.

 

Onkohan valmennus minulle liian vaativa...sillä en osaa laulaa?

Tiedän hyvin, että monia oman äänen (…eli itsen) kohtaaminen pelottaa, ja tuntuisi ehkä helpommalta tehdä jälleen kerran väistöliike takavasemmalle ja lykätä asia jonnekin hamaan tulevaisuuteen - sinne parempaan ajankohtaan. Mutta omaan äänenkäyttöön liittyvä pelko on juuri valtavan suuri syy sille, miksi tämän kurssin olen ylipäätään tehnyt. Jos siis koet pientä pelkoa tai jännitystä, HYVÄ! Se on merkki siitä, että olet täysin oikeassa paikassa. Pelko ehkä tuntuu ikävältä, mutta se on kerrassaan mahtava tienviitta: se näyttää, mitä kohti sinun juuri nyt kannattaakin kulkea - se näyttää, missä sinulla on upea mahdollisuus kasvaa.

 

Olet niin paljon vahvempi ja rohkeampi kuin uskotkaan, ja sinussa kyllä on tarvittavat voimavarat kohdata itsesi pelkoineen päivineen. Äläkä unohda, että asia on äärimmäisen tärkeä, koska juuri sinä ja sinun äänesi monella tasolla on tärkeä osa tätä kokonaisuutta. Siksihän sinä tänne olet tullut - tuomaan äänesi, oman todellisen itsesi ja koko potentiaalisi ilmentymään maailmassa! Kannattaako tämän kanssa siis todella vielä odotella? Parempaa hetkeä ei ehkä koskaan tule.

Ja koska kyseessä on vielä melko uusi valmennus, haluan antaa sanojeni tueksi sinulle vielä takuun:

Usein kysyttyä

100% RAHAT TAKAISIN -TAKUU

 

Sinulla on 30 tehokasta päivää aikaa testata valmennuksen menetelmää. Jos jostain syystä et koe valmennusta omaksesi, saat kaikki rahasi takaisin yksinkertaisesti lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen anna@soundconnection.fi takuuajan sisällä. 

 

Uskallan antaa tämän takuun, sillä olen täysin vakuuttunut, että hyvinvointisi ottaa merkittäviä harppauksia eteenpäin tämän menetelmän avulla.

Lue, mitä valmennettavani ovat sanoneet kokemuksestaan:

En olisi koskaan uskonut, että näin yksinkertainen harjoitus saa aikaan näin euforisen olotilan. Jo 11 minuutissa energia muuttuu täysin. Uskomatonta!

Koen harjoitukset todella korjaavaksi kehoani kohtaan. Luottamus omaan ääneeni on vahvistunut ja laulankin paljon enemmän välittämättä muista!

Tunnen, miten harjoitukset lataavat akkuni. Ääni yhdistää sellaiseen tasoon, jossa olen aivan kokonainen. Ympäristön tohinoiden jälkeen palaan takaisin "tehdasasetuksiin" eli suureen hiljaisuuteen ja siitä kumpuavaan iloon.

Ota sinäkin nyt merkittävä askel kohti äänesi voiman vapauttamista!

 

Kun tulet mukaan kurssille nyt, on sinulla jo 13 viikon kuluttua...

✅ ymmärrys siitä mihin äänesi voima perustuu ja miten sitä näin ollen kannattaa lähestyä

✅ selkeämpi käsitys äänenkäytön perusteista sekä lukuisia toimivia keinoja siihen miten saat koko olemuksesi viritettyä sellaiseen tilaan jossa äänesi voima pääsee toden teolla vaikuttamaan 

✅ vino pino yksinkertaisia mutta huikean voimallisia ääniharjoituksia, joiden avulla voit syventää

suhdetta ääneesi ja itseesi vaikka loppuelämäsi ajan ja nostaa värähtelytaajuuttasi kohti korkeuksia

✅ ymmärrys niistä mieleesi varastoituneista rajoittavista uskomuksista, jotka aiheuttavat epävarmuutta, jännitystä ja tukkivat olemustasi...sekä keinoja vapautua näistä

✅ työkaluja, joilla voit saada paremman yhteyden omiin tunteisiisi ja puhdistaa niitä itsestäsi oman äänesi avulla

✅ vahvempi yhteys omaan ääneesi ja todelliseen itseesi sekä toimiva kattaus syvästi vaikuttavia keinoja vahvistaa tätä suhdetta entisestään 

 

Ajattele jos epävarmuuden, pelon ja häpeän sijaan oma äänesi tuntuisi todella läheiseltä, tutulta ja tärkeältä osalta itseäsi…ja sen käyttäminen olisi nautinnollista ja hoitavaa.

 

Ajattele jos pystyisit milloin tahansa siirtymään sivuun mielesi hälystä ja yksinkertaisesti omaa ääntäsi käyttämällä luomaan itseesi hiljaisen sisäisen tilan, tyynen ja rauhallisen, jossa voit rentoutua vain olemaan ja lataamaan akkujasi.

 

Ajattele jos ulkoapäin tulevien vaatimusten sijaan kuulisit hyvin selkeästi oman hienovaraisen sisäisen äänesi...äänen, joka tietää mikä sinulle on totta ja hyväksi; äänen, joka voi toimia elämäsi todellisena tukipilarina ja toimintaa ohjaavana lempeänä oppaana, johon voit aina luottaa.

 

Tämä kaikki vaatii vain äänellesi ja itsellesi avautumista. Voit jatkaa nykyisellä polullasi ja omin neuvoin tehdä jotain suhteessa äänesi vapauttamiseen...tai voit antaa minun auttaa sinua siinä systemaattisen ja syväluotaavan prosessin keinoin.

 

Jos en olisi itse tehnyt tätä kurssia, osallistuisin heti. Oikeasti.

Kaiken kaikkiaan valmennus on ollut aivan mahtava!  

Koen harjoituksia tehdessäni usein, että jonkinlainen portti itseäni suurempaan aukeaa. Suosittelen lämpimästi kaikille kiinnostuneille.

Löysin ääneen tutustumisen kautta uuden ja syvemmän tien itseen, omaan voimaan. Osaan nyt mm. tyynnyttää levottoman mieleni. Opin tunnustelemaan ja tuntemaan kehoani, olemaan paremmin läsnä kehossani äänen kautta. Todella upea oppi!

Jos tahdot löytää itsestäsi jotain aivan uutta vahvuutta ja rauhaa, tämä matka itseen ja omaan ääneen kannattaa ehdottomasti tehdä! Harjoitukset ovat kaikessa yksinkertaisuudessaankin Todella Voimallisia. Vaikka tämä olisi ihan ensimmäinen matka äänesi kanssa, suosittelen lämpimästi. Sain todella paljon irti kurssista, vaikka en ole harrastanut laulua tai muuta äänen kanssa työskentelyä aiemmin.

Testmoniaalit

Tällainen paketti maksaisi minulta ostettuna henkilökohtaisena valmennuksena vähintään 2000€...helposti enemmänkin. Mutta koska kyse on verkkovalmennuksesta, sinä tulet saamaan nyt tämän kokonaisuuden paljon edullisempaan hintaan.

 

Voit valita joko peruspaketin, jossa saat kaiken verkkomateriaalin sekä valmentajan tuen kurssialustalla… tai VIP-paketin, joka on tehty niitä varten, jotka kaipaavat myös henkilökohtaista tukea ja ohjausta varmistaakseen tehokkaan etenemisensä syviin itsen kerroksiin. VIP-pakettiin kuuluu kaiken verkkomateriaalin lisäksi myös 3 henkilökohtaista valmennussessiota.

 

29_edited.jpg
160_edited.jpg

Valmennuksen hinta on 255€ (peruspaketti). VIP-paketin valitessasi se on 535€.

 

Kyllä, haluan vapauttaa ääneni voiman ja ottaa sen käyttöön upeana kukoistuksen työkaluna!

 

PERUSPAKETTI 255€

Verkkovalmennus 13 viikkoa

 

VIP-PAKETTI 535€

Verkkovalmennus 13 viikkoa + 3x60min yksilövalmennus

 

11_edited.jpg
Ilmoittaudu

Nähdään valmennuksessa!

Lämpimin terveisin,

Anna

 

P.S. Minun piti käydä näiden asioiden oivaltamiseen pitkä tie ja integroida useita irrallisia palasia yhteen päästäkseni siihen missä olen nyt…koska yksikään valmentaja ei tällaista kokonaisuutta opettanut. Sinä voit nyt saada nämä vuosien aikana keräämäni opit yhdessä saumattomasti toimivassa paketissa, joka tarjoaa hyvin tehokkaan mutta lempeän reitin kohti vapaampaa, rennompaa, kukoistavampaa suhdetta ääneesi ja itseesi. Tartu siis nyt tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan valmennukseen!

bottom of page