top of page
TUNNE ÄÄNESI-19.png

Haussa mahdollisimman nopea ja lyhyt reitti mielen häkistä henkisiin korkeuksiin?

"Tällä menetelmällä virität olemustasi harmoniaan Elämän energian kanssa ja luot rauhaa niin itsessäsi kuin maailmassa"

Selkeyttä, tasapainoa, elinvoimaa. Tutustu uuteen verkkokurssiin ja löydä tuhansia vuosia testattu polku korkeampaan tietoisuuteen.

Unelmoitko siitä hetkestä, kun voit helpotuksesta huokaisten todeta...

"Olen viimein kotona, juuri oikeassa paikassa! Tunnen miten koko olemukseni, oma säveleni soi vapaasti ja luonnollisesti, harmoniassa Maailmankaikkeuden täydellisen sinfonian kanssa. Sydämeni täyttyy rauhasta ja kiitollisuudesta!"

...mutta jossain vielä jumittaa.

Matka kohti harmoniaa ei etene ja avaudu niin sujuvasti ja vauhdikkaasti kuin toivoisit.

 

Syvästi kaipaamasi sisäinen rauha tuntuu yhä vain tavoittamattomalta unelmalta, jopa jonkinsortin utopialta…ja elämä usein mielen ja maailman kanssa kamppailulta.

Ehkä olet kulkenut henkisellä polulla jo hyvän tovin ja sinulla on takataskussasi monia työkaluja...mutta sitoutuminen niiden käyttämiseen on vaikeaa ja kaipaisit harjoitukseesi jonkinlaista piristysruisketta.

 

Ehkä koet tarvitsevasi vielä tehokkaampia keinoja päästä syvälle sisimpääsi….keinoja virittää taajuuttasi ja kohottaa tietoisuuttasi uudelle tasolle.

3_edited.jpg

Ymmärrän hyvin! Kotiinpaluun matka ei ole missään määrin helppo!

Kulkeminen kohti korkeampaa tietoisuutta ja värähtelytaajuutta lienee kuitenkin tärkein tehtävämme tässä elämässä. Tunnet varmasti miten valo kutsuu luokseen, vetää puoleensa magneetin lailla…ja samalla ihmiselämä tässä materiaalisessa todellisuudessa puskee voimalla toiseen suuntaan. Jotta voisimme kokea elämän monia puolia, oppia ja kehittyä matkaa tehdessämme. 

 

Oma (ego)mielemme vastustaa kotiinpaluun matkaamme kiivaasti ja sen voima voi tuntua toisinaan jopa lannistavalta. Ehkä tuntuu, että kaikki keinot mielen voittamiseksi on jo kokeiltu, mutta elämä on edelleen yhtä selviytymistä. Vastustaja vain pysyy niskan päällä!

 

Todetaan ensin tosiasiat: Sisäinen taistelu kuuluu kotiinpaluun matkaan. Tästä ei pääse yli eikä ympäri. Egomieli on kohdattava silmästä silmään ja voitettava. 

 

Taistelun ei kuitenkaan tarvitse olla pimeässä rämeikössä rämpimistä, sokeana sohimista tai muutenkaan vain verta, hikeä ja kyyneleitä! Se voi olla myös varsin sujuvaa ja suoraviivaista, jopa lempeää ja nautinnollista.

 

Kunhan vain löydät itsellesi sopivan, mahdollisimman helppokulkuiseksi raivatun polun. 

5_edited.jpg

On olemassa jopa polku, jota on suoristettu ja tasoitettu määrätietoisesti jo tuhansien vuosien ajan.

 

Tällaisella polulla eteneminen on suoraviivaisempaa ja nopeampaa. Kuoppia tämäkin polku tottakai sisältää ja jokainen astuu niihin aika ajoin -tämä kuuluu prosessiin. Mutta hyvälle reitille on helpompi nousta takaisin, eikä eksymistä rämeikköön pääse tapahtumaan.

 

Polku, josta nyt puhun on äänijooga - Nāda Yoga. 

 

Äänen hyödyntäminen reittinä kohti harmoniaa ja laajempaa tietoisuutta on ikiaikaista tietämystä, ihmiskunnan vanhimpia keinoja vaikuttaa eheyteen niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla. Tätä polkua ovat kulkeneet menneiden sukupolvien totuudenetsijät ympäri maailman. 

 

Erityisen kauniiksi, monipuoliseksi ja organisoiduksi sen on kuitenkin kehittänyt Intian joogaperinne.

Äänijoogaa voidaankin perustellusti pitää transformatiivisen äänenkäytön kruunujalokivenä; perinteenä, joka laajuudessaan, syvyydessään ja käytännöllisyydessään on vienyt äänen hyödyntämisen korkeimpana henkisenä menetelmänä kaikkein pisimmälle.

 

Tätä perinnettä tuskin siis kannata jättää huomiotta! Sen työkalut ovat uskoakseni meille ihmiskuntana lahjaksi annettu ja jokainen joka kutsun kuulee, voi lahjan vastaanottaa ja käyttää sitä paitsi oman korkeimman päämääränsä saavuttamiseksi, myös koko luomakunnan korkeimmaksi parhaaksi.

”Aika katosi…tuntui, että täyttyi valolla!”

(kurssilaisen spontaani kommentti harjoitukseen)

Kuuletko sinä kutsun?

 

Haluatko astua tälle kauniille polulle ja lähteä tutustumaan äänijoogan tuhansia vuosia vanhan viisausperinteen filosofiaan, lähestymistapoihin ja syvästi vaikuttaviin työkaluihin?

 

Tämä ei vaadi mitään erityistä lahjakkuutta tai taitoja: äänijoogan menetelmien omaksuminen ja hyödyntäminen soveltuu jokaiselle, jolla on ääni käytössään. Olemme energeettisiä, värähteleviä ääniolentoja jokainen ja musiikki on syvin olemuksemme. Se riittää täysin.

Mutta kuka minä olen näistä asioista puhumaan? Tässä lyhyt esittelyni:

Hei, olen Anna, henkinen äänivalmentaja ja äänijoogi!

Haluan auttaa sinua löytämään oman äänesi ihmeellisen voiman!

 

Autan työkseni ihmisiä matkalla kohti harmoniaa; kohti vahvempaa yhteyttä omaan ääneen ja Itseen -erityisesti joogisen äänenkäytön ja musiikin keinoin.

 

Omalla henkisellä matkallani ääni (oma ääneni) on ollut merkittävin opettajani. Se on opettanut rauhoittamaan kiireisen mieleni ja kuuntelemaan syvemmin, niin itseäni kuin todellisuutta ympärilläni. Se on auttanut ilmaisemaan asioita, joita sanat eivät tavoita - asioita joita mieleni tuskin edes tunnistaa. Näin se on puhdistanut sisäisesti ja luonut tilaa, johon uusia asioita on voinut saapua. Se on tuonut henkiselle polulleni paljon iloa, keveyttä ja lempeyttä - ja takuuvarmasti myös tehoa. 

 

Äänen kanssa työskentely tuo minut takaisin kotiin sisäiseen hiljaisuuteen aina kun olen hukannut itseni maailman melskeeseen; se tuo takaisin paikkaan, missä elämän kokeminen täydesti ja aidosti on mahdollista ja missä voin kokea olevani yhteydessä siihen Elämään, joka sykkii meissä kaikissa.

Olen intuitiivisesti aina tunnistanut äänen valtavan voiman, mutta todelliseksi muutoksen työkaluksi se muuttui vasta kun äänen ja musiikin todellinen, huomattavasti ymmärtämääni laajempi ja kokonaisvaltaisempi luonne alkoi avautua myös tietoisen mielen tasolla ja saatoin alkaa hyödyntämään äänijoogan syvästi vaikuttavia työkaluja käytännössä, säännöllisenä henkisenä harjoituksena.

Tähän on tarvittu myös ulkoista opastusta. Olenkin onnekseni saanut opiskella transformatiivista ääntä ja musiikkia monien maailmanluokan opettajien johdolla California Institute of Integral Studies -nimisessä yliopistossa San Franciscossa ja  äänijoogaa erityisesti vokalisti Silvia Nakkachin sekä intialaisen mestarin Pt. Uday Bhawalkarin opissa. 

 

Olen saanut ja oppinut matkallani valtavasti, ja kaikesta siitä ammentaen haluan tukea myös sinun matkaasi parhaan osaamiseni mukaan. Äänen potentiaali muuttaa todellisuuttamme on valtava, ja haluan ehdottomasti tehdä parhaani, jotta sen hyödyt saadaan mahdollisimman laajasti ihmisten käyttöön. Me tarvitsemme tätä voimavaraa!

Tästä syystä rakensin myös uuden verkkokurssin:

Kuvaus
2.png

ÄÄNIJOOGAN MYSTINEN MAAILMA

 

Tämän verkkokurssin tarkoituksena on auttaa sinua tutustumaan transformatiivisen äänenkäytön kruunujalokiveen, Intian äänijoogaperinteeseen, niin käsitteellisen tiedon kuin erityisesti omakohtaisen kokemuksen keinoin.

 

Opit joogaperinteen tuhansia vuosia aikatestatusta viisaudesta ääneen ja Elämään; viisaudesta, jonka ydinopeista nykytiede vasta nyt alkaa päästä jyvälle.

 

Tulet tietoisemmaksi äänestä, sen luonteesta ja sen monitasoisista vaikutuksista itseesi…ja osaat huomioida äänen vaikutukset paremmin jokapäiväisessä elämässäsi ja siten parantaa hyvinvointiasi niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla.

 

Opit oman äänesi avulla irrottautumaan kiireestä ja tuomaan kehomielesi levolliseen tilaan, jossa voit herkistyä kuulemaan oman sisäisen äänesi ohjauksen selkeämmin. Näin luottamus itseesi voi vahvistua ja sisäinen kokemus turvasta juurtua elämääsi. (Äänen kanssa työskentely on tässä useimmille selvästi helpompi menetelmä kuin esim. hiljainen meditaatio.)

 

Virität äänen avulla itseäsi taajuudelle, jolla intuitiivisen tiedon ja luovan inspiraation vastaanottaminen toimii. (Esimerkiksi itse rakensin tämänkin kurssin paljolti äänen kanssa työskennellen.)

 

Keskittymiskykysi ja tahdonvoimasi vahvistuvat. Näin pystyt suuntaamaan sisäiset voimavarasi tehokkaammin kohti tavoitteitasi ja saavuttamaan ne helpommin. (Oivallinen vastalääke some-maailman lyhytjänteisyydelle!)

 

Opit käyttämään omaa ääntäsi monin tavoin parantavana työkaluna; keinona harmonisoida olemustasi ja mahdollistaa Elämän virtaaminen sinussa vapaasti ja tasapainoisesti.

 

Saat käyttöösi keinoja edistää harmoniaa ja rauhaa omassa elämässäsi ja myös laajemmin maailmassa. Sinun ei tarvitse kokea itseäsi avuttomaksi tai merkityksettömäksi vaan tiedät mitä voit osaltasi tehdä vaikuttaaksesi yhteiseen tulevaisuuteemme.

 

Tämä kurssi ei tee sinusta valaistunutta mestaria eikä äänijoogan syvää asiantuntijaa, mutta antaa sinulle tietoa ja työkaluja, jotka voivat merkittävällä tavalla vaikuttaa kokemukseesi itsestä ja elämästä ja auttaa eteenpäin omalla kotiinpaluun matkallasi.

“Kokonaisuudessaan kurssi oli täydellinen. En olisi halunnut sen loppuvan! Valmentaja alansa ammattilainen, kurssi rakennettu hyvin ja opastus selkeää. Minusta tuli tietoisempi ja tasapainoisempi. Hyviä asioita tapahtui. Tämä kurssi vei mennessään.”

 

-Outi, Oulu

Miten tämä verkkokurssi sitten käytännössä toimii?

ÄÄNIJOOGAN MYSTINEN MAAILMA PÄHKINÄNKUORESSA:

 • 13 viikon kokonaisuus

 • useita luentoja äänestä ja äänijoogasta

 • 10 erilaista (ääni)harjoitusta + kaikki tukimateriaali niihin 

 • valmentajan tuki koko ajalle 

 • materiaalien käyttö 12kk ajan Campwire-alustalla

Äänijoogan mystinen maailma on kolmentoista viikon pituinen verkkokurssi.

 

Aluksi saat kattavan Orientaatio-kokonaisuuden, jossa opit luentojen muodossa mm. äänen todellisesta olemuksesta ja sen monitasoisista vaikutuksista meihin ihmisiin ja koko luomakuntaan. Opit myös äänijoogan historiasta, filosofiasta, käytännöistä ja käsitteistä, ja saat parhaat vinkit sujuvaan ja vaikuttavaan työskentelyyn.

 

Tämän jälkeen pääset tutustumaan asiaan kokemuksellisesti neljän erilaisen lähestymistavan kautta:

 1. Nāda Yoga ("kuuntelun jooga")

 2. Shabda Yoga ("sanan jooga")

 3. Shakti Yoga ("energian jooga"

 4. Bhava Yoga ("sydämen jooga")

 

Kunkin lähetymistavan parissa vietämme kolme viikkoa. Tulet saamaan jokaisen osion yhteydessä videomuotoisen johdantoluennon sekä 2-3 ääniharjoitusta.

 

Jokaiseen harjoitukseen liittyy selkeä ja monipuolinen taustoitus ja ohjeistus videona ja/tai tekstimuodossa. Näin voit olla varma siitä mitä (ja miten) olet tekemässä ja saat harjoituksista myös parhaan tehon irti. Itse harjoituksen saat äänitteenä, joka on myös ladattavissa omalle koneellesi talteen.

 

Kaiken kaikkiaan saat käyttöösi kymmenen tuhansia vuosia vanhaan viisausperinteeseen pohjautuvaa ääniharjoitusta, joista jokainen on vaikutuksiltaan erilainen. Harjoitusten kautta pääset avaamaan äänen saloja yhä syvemmin, tutkimaan ja hoitamaan itseäsi monipuolisesti ja vahvistamaan yhteyttä autenttiseen itseesi ja perimmäiseen olemukseesi.

 

Opit esimerkiksi mantran, jonka sanotaan sisältävän koko pyhien Veda-tekstien viisauden...jopa koko maailmankaikkeuden.

Opit harjoituksen, jonka avulla voit aktivoida kaikki seitsemän tärkeintä chakraasi ja tasapainottaa energiakehoasi.

 

Opit harjoituksen, jolla voit skannata sisäisen tilasi jopa parissa minuutissa ja virittää olemustasi takaisin harmoniaan. (Tätä harjoitusta olen itse hyödyntänyt lähes päivittäin jo vuosia.)

Ja paljon muuta!

“Aivan huippuhyvä kurssi! Tästä riittää sisäistettävää pitkäksi aikaa…loppuelämäksi!”​

 

- Anonyymi osallistuja

Kurssiin kuuluu myös valmentajan jatkuva tuki Kajabi-valmennusalustalla, missä vastaan kysymyksiisi koko 13 viikon ajan (ja myöhemminkin). 

 

Kurssi järjestetään 100% netissä, eli sinun ei tarvitse matkustaa minnekään. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on nettiyhteys.

 

Kurssikokonaisuus on mahdollista käydä läpi 13 viikossa. Tässä ajassa ehdit tutustua harjoituksiin sen verran, että saat tuntumaa niiden vaikutuksiin ja yleiskuvan muodostaminen on mahdollista. Opitut työkalut ovat kuitenkin luonteeltaan ikuisesti avautuvia, eli kurssin jälkeen harjoituksiin on hyödyllistä paneutua syvemmin, jolloin niiden voima alkaa toden teolla avautua. 

 

Kurssin kaikki materiaali on käytössäsi 12 kuukauden ajan. Ehdit siis hyvin palata asioihin moneen kertaan ja syventyä harjoituksiin omassa tahdissasi. Itse harjoitukset äänitiedostoina saat myös ladattua talteen omalle koneellesi, joten voit käyttää niitä vaikka loppuelämäsi ajan.

“Aivan täydellinen tieto- ja harjoituspaketti äänenkäytöstä kiinnostuneille.”​

 

- Reeta, Hämeenlinna

“Olen saanut kurssista valtavasti. Se oli todella kiinnostavasti rakennettu, ja antoi paljon työkaluja ja tietoa. Samalla, kun sain hyötyä ja hyvinvointia omaan elämääni, kaikki tieto ja harjoitteet muodostivat suhteen absoluuttiin, mikä tuntuu itselleni ainoalta mielekkäältä tavalta harjoittaa joogaa.”​

 

- Kiia

Kenell

Kenelle tämä kurssi siis sopii?

 

 ✅ Tämä kurssi sopii sinulle jos... tavoittelet syvempää yhteyttä itseesi ja perimmäiseen olemukseesi.

 • Mikäli olet joogan harjoittaja, on tämä mahdollisuus nostaa oma joogaharjoituksesi uudelle tasolle lisäämällä siihen äänenkäyttöä. Äänijoogaa pidetään joogan varhaisimpana ja usein myös korkeimpana muotona; menetelmänä, jonka avulla joogan varsinainen tarkoitus, yhteyden vahvistaminen ja ykseyden oivaltaminen, voi parhaiten toteutua.

 • Mikäli olet jo tutustunut transformatiiviseen äänenkäyttöön, on tämä mahdollisuus astua askel syvemmälle ja tutustua tarkemmin juuri Intian ikivanhaan traditioon; sen syvään viisauteen ja huikean voimallisiin työkaluihin. 

 • Mikäli et tunne joogaa etkä joogista äänenkäyttöä vielä lainkaan, mutta olet henkisen kasvun polulla ja kaipaat voimallisia keinoja sitä tukemaan, tämä on mahdollisuus avautua omalle äänellesi itsetuntemuksen ja eheytymisen työkaluna, väylänä kohti perimmäisiä totuuksia. Tulet saamaan kaikki tarvitsemasi perustiedot tällä kurssilla. 

 

 

🚫 Tämä haaste EI sovi sinulle jos..

 • olet kiinnostunut lähinnä äänen ulkoisesta puolesta ja "äänenmuodostuksesta" - siitä miltä äänesi kuulostaa ulospäin ja miten voisit laulaa tai puhua “paremmin”. Äänijoogassa ei ole kyse näistä asioista.

 • et ole halukas tutustumaan sisäiseen maailmaasi ja panostamaan energiaa kasvaaksesi ja kehittyäksesi sisäisesti vaan odotat toivomasi muutoksen ilmaantuvan elämääsi kuin ihmeen kaupalla (ilman omaa toimintaasi)

 • kärsit terapiaa vaativista mielenterveyden ongelmista. Äänijoogassa on kyse voimallisista työkaluista, jotka lähes varmuudella muuttavat sisäistä tilaasi. Sisäinen muutos taas vaatii aina tervettä kykyä kannatella itsessä esiin nousevia asioita. 

 • äänenkäyttö herättää sinussa huomattavaa epävarmuutta ja pelkoa ja huomiosi menee pääosin siihen miten saada ääntä itsestäsi ylipäätään ulos. Tässä tilanteessa parempi vaihtoehto on Vapauta äänesi -verkkovalmennus.

Kysmysiä

Nyt olet saanut kuulla siitä, mitä Äänijoogan mystinen maailma -verkkokurssi sisältää, miten se toimii, ja millaisille ihmisille se sopii...mutta saatat edelleen miettiä onko tämä juuri sinulle sopiva juttu. Ehkä löydät apua pohdintaasi seuraavista kysymyksistä:

 

 

En ole hyvä laulaja…joten sopiikohan tämä minulle?

 

Tekemämme harjoitukset ovat tehokkaita mutta musiikillisesti yksinkertaisia. Mitään musiikillista taustaa tai “laulutaitoa” sinulla ei siis tarvitse olla. Kyse on joogisesta äänenkäytöstä, ei niinkään tavanomaisesta laulamisesta. Toisaalta ei musiikillisesta kokemuksesta haittaakaan ole, sillä jooginen lähestymistapa äänenkäyttöön avannee uusia ulottuvuuksia äänenkäyttöön myös kokeneille laulajille. Omalla kohdallani se avasi aivan uuden maailman paitsi ääneen ja musiikkiin, myös laajemmin koko elämään liittyen.

 

Jos äänenkäytössäsi kuitenkin on merkittäviä haasteita ja/tai koet sen suhteen paljon epävarmuutta ja pelkoa, suosittelen käymään ensin Vapauta äänesi -verkkovalmennuksen, joka on systemaattisesti ja pienin askelin joogiseen äänenkäyttöön perehdyttävä matka, näkökulmana erityisesti oman äänisuhteen eheyttäminen ja vahvistaminen. Vapauta äänesi -verkkovalmennus sisältää selvästi tätä kurssia enemmän myös opastusta äänenkäytön perusteisiin (kehoon instrumenttina, hengitykseen, jne.).

 

 

En osaa joogata eikä kehoni varmaan taivukaan sellaiseen...joten sopiikohan tämä minulle?

Äänijoogassa ei ole kyse joogan fyysisestä asanaharjoituksesta lainkaan -fyysinen harjoitus on itse asiassa vain pieni (joskin erittäin hyödyllinen!) osa joogan monista menetelmistä vaikka se meillä länsimaissa tunnetuin onkin. Keho on toki myös äänenkäytössä instrumenttimme ja sen toimivuudella on siksi paljon merkitystä, mutta jooga-asanoihin sen ei tarvitse äänijoogassa taipua. 

Entä jos jooga on ristiriidassa oman maailmankuvani / uskontoni kanssa?

 

Jooga on luonteeltaan henkinen perinne; filosofia, johon liittyy tietty maailmankuva ja ihmiskäsitys. Äänijoogan (tai ylipäätään joogan) harjoittaminen ei kuitenkaan sinällään vaadi minkään uuden uskomusjärjestelmän omaksumista - monet harjoitukset voivat jo “sivuvaikutuksiltaan” antaa paljon. Äänen suhteen kyse on lopulta myös hyvin universaalista viisaudesta, jonka ydin on mukana kaikissa suurissa henkisissä perinteissä.

Onkohan minulla juuri nyt riittävästi aikaa tälle...elämässä kun on meneillään vähän kaikenlaista?

 

Jotta äänen vaikutuksia voisi kokea, vaatii se toki harjoittamista, sillä vain otettu lääke auttaa. Jos aikataulusi on kuitenkin hurjan tiukka, voi tämä aika olla aluksi hyvinkin lyhyt: muutamakin minuutti päivässä on huomattavasti parempi kuin ei mitään.

 

Olen kuitenkin täysin varma, että 10-20 minuuttia päivässä aivan jokainen meistä voi lopulta elämänsä harmoniaan investoida (ja kun irrotat tämän ruutuajasta, hyvinvointisi kiittää erityisen paljon).

 

Kurssin materiaali on myös käytössäsi 12kk kurssin alkamispäivästä eteenpäin, joten voit tarvittaessa edetä omalla aikataulullasi, juuri sinulle sopivalla tahdilla. 

 

 

Innostuitko, mutta mieli vielä epäröi?

 

Tiedän miten helposti sitä lykkää päätöksentekoa. Mieli keksii monta syytä miksi juuri nyt ei ole hyvä aika muutokselle (eikä ainakaan päätökselle) ...vaikka sydämesi selvästi tietäisi toisin.  Tuttu tunne! Siksi haluan auttaa sinua päätöksenteossa ottamalla taloudellisen riskin kokonaan itselleni:

100% RAHAT TAKAISIN -TAKUU

 

Jos jostain syystä et kokisi kurssia omaksesi tai et kokisi saavasi siitä hyötyä itsellesi, saat kaikki rahasi takaisin yksinkertaisesti lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen anna@soundconnection.fi kahden viikon (14 päivän) sisällä aloituksesta. Selityksiä ei vaadita.

Sanotaan, että maailmankaikkeuden mysteeri löytyy äänestä.....ja että ääni ja musiikki voivat nostaa sielumme kohti kotia paremmin kuin mikään muu tässä maailmassa. 

Oletko valmis kokemaan miten tämä sinun kohdallasi toteutuu? 

 

Kun tulet mukaan kurssille, voi sinulla jo joidenkin viikkojen kuluttua olla sujuvassa käytössäsi äänijoogan mystisen voimakkaita työkaluja, jotka voivat harmonisoida olemustasi ja elämääsi  ennennäkemättömälläkin tavalla. 

“Sain moninkerroin enemmän kuin osasin odottaa. Herkkää, osaavaa ja kyvykästä opastusta intialaisen ikivanhan laulamisen ja mantraamisen maailmaan.”​

 

- Sisko

Ajattele, jos yksinkertaisesti omaa ääntäsi hyödyntämällä voisit siirtyä sivuun mielesi hälystä ja luoda itseesi hiljaisen ja tyynen sisäisen tilan, jossa yhteys sieluun ja todellisuuden syvempään ulottuvuuteen voi avautua. 

​​

Ajattele, jos tämän ansiosta elämä tuntuisikin selviytymisen sijaan suurelta taivaalliselta musiikilta, joka soi sielusi sopukoissa asti.​ Läpikotaisin kauniina, niin sisällä kuin ulkona.

Ajattele, jos mikään tästä ei olisikaan lainkaan niin vaikeaa, mahdotonta tai utopistista kuin olet tottunut ajattelemaan...vaan täysin saavutettavissa oleva asia.

 

...vieläpä asia, jota sisimpäsi sinulta jo pyytää....ja asia, jota ihmiskunta niin kipeästi tarvitsee!

Vauhtiin pääset tulemalla mukaan Äänijoogan mystinen maailma -verkkokurssille ja astumalla tämän perinteen tuhansia vuosia hioutuneelle polulle...joka voi hyvinkin olla parasta mitä universaalin tietoisuuden oivaltamiseksi maailmasta löytyy.

41_edited.jpg

Koko 13 viikon kurssin saat nyt hintaan 216.

 

Hinta sisältää:

 • laajasti avartavaa käsitteellistä tietoa äänestä ja äänijoogasta

 • käytännön ohjeistuksen joogiseen äänenkäyttöön ja vaikuttavan harjoituksen luomiseen

 • kymmenen erilaista, voimallista ääniharjoitusta (itselle ladattavaksi) sekä näihin kaiken tarvittavan tukimateriaalin 

 • valmentajan tuen koko matkan ajalle

 • pääsyn kaikkiin materiaaleihin helppokäyttöisellä Kajabi-verkkokurssialustalla 12 kuukauden ajan

 

Kurssin pääset aloittamaan heti ilmoittauduttuasi. Klikkaa vain allaolevaa vihreää nappia ja astu äänijoogan mystiseen maailmaan avaamaan mieltäsi ja sydäntäsi Elämän ihmeelle!

Ilmoittaudu

Kyllä, haluan tutustua äänijoogan voimallisiin menetelmiin ja oppia virittämään olemukseni harmoniaan oman ääneni avulla!

Äänijoogan mystinen maailma
-verkkokurssi
216€

VAPAUTA ÄÄNESI-18_edited.jpg

Uutta: Maksuvälineenä käyvät nyt myös kulttuuri/virike-edut (Smartum, Epassi, Edenred)!

Terveisin,

Anna

P.S. ​Kotiinpaluun matka lienee tärkein tehtävämme tässä elämässä....ja se on myös ainoa todellinen reitti siihen kauneuteen, rakkauteen ja sisäiseen rauhaan mitä ihmisinä niin kovin kaipaamme. Äänen poikkeuksellisen merkittävää roolia tällä matkalla painottavat monet suuret henkiset perinteet, joista joogaperinne lienee monipuolisin ja systemaattisin. Tartu siis tilaisuuteen ja lähde sukeltamaan sen mystiseen viisauteen! 

 

bottom of page