Psssst...etsitkö sinä vielä avuksesi sitä jotain päästäksesi syvälle sisimpääsi….toimivaa keinoa virittää taajuuttasi ja kohottaa tietoisuuttasi uudelle tasolle...mahdollisimman nopeaa ja lyhyttä reittiä mielen häkistä henkisiin korkeuksiin? 

"Tällä menetelmällä virität olemustasi harmoniaan Elämän energian kanssa ja lisäät itsessäsi rauhaa, selkeyttä ja elinvoimaa"


Tutustu suosittuun verkkokurssiin ja löydä tuhansia vuosia testattu polku korkeampaan tietoisuuteen.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

Anna kun arvaan...


Unelmoitko siitä hetkestä, kun voit helpotuksesta huokaisten todeta:

"Olen viimein kotona, juuri oikeassa paikassa! Tunnen miten koko olemukseni, oma säveleni soi vapaasti ja luonnollisesti, harmoniassa Maailmankaikkeuden täydellisen sinfonian kanssa. Sydämeni täyttyy rauhasta ja kiitollisuudesta!"

...mutta jossain vielä jumittaa.

Matka kohti harmoniaa ei etene ja avaudu niin sujuvasti ja vauhdikkaasti kuin toivoisit...

 • Ehkä syvästi kaipaamasi sisäinen rauha tuntuu yhä vain tavoittamattomalta unelmalta, jopa jonkinsortin utopialta…ja elämä usein mielen ja maailman kanssa kamppailulta.
 • Ehkä olet kulkenut henkisellä polulla jo hyvän tovin ja sinulla on takataskussasi monia työkaluja...mutta sitoutuminen niiden käyttämiseen on vaikeaa ja kaipaisit harjoitukseesi jonkinlaista piristysruisketta.
 • Ehkä koet tarvitsevasi vielä tehokkaampia keinoja päästä syvälle sisimpääsi….keinoja virittää taajuuttasi ja kohottaa tietoisuuttasi uudelle tasolle.

Ymmärrän hyvin!
Kotiinpaluun matka ei ole missään määrin helppo!


Kulkeminen kohti korkeampaa tietoisuutta ja värähtelytaajuutta lienee kuitenkin tärkein tehtävämme tässä elämässä. Tunnet varmasti miten valo kutsuu luokseen, vetää puoleensa magneetin lailla…ja samalla ihmiselämä tässä materiaalisessa todellisuudessa puskee voimalla toiseen suuntaan. Jotta voisimme kokea elämän monia puolia, oppia ja kehittyä matkaa tehdessämme. 

Oma (ego)mielemme vastustaa kotiinpaluun matkaamme kiivaasti ja sen voima voi tuntua toisinaanjopa lannistavalta. Ehkä tuntuu, että kaikki keinot mielen voittamiseksi on jo kokeiltu, mutta elämä on edelleen yhtä selviytymistä. Vastustaja vain pysyy niskan päällä!

Todetaan ensin tosiasiat: Sisäinen taistelu kuuluu kotiinpaluun matkaan. Tästä ei pääse yli eikä ympäri. Egomieli on kohdattava silmästä silmään ja voitettava. 

Taistelun ei kuitenkaan tarvitse olla pimeässä rämeikössä rämpimistä, sokeana sohimista tai muutenkaan vain verta, hikeä ja kyyneleitä! Se voi olla myös varsin sujuvaa ja suoraviivaista, jopa lempeää ja nautinnollista.


Kunhan vain löydät itsellesi sopivan,
mahdollisimman helppokulkuiseksi raivatun polun. 

On olemassa jopa polku, jota on suoristettu ja tasoitettu määrätietoisesti jo tuhansien vuosien ajan.

 

Tällaisella polulla eteneminen on suoraviivaisempaa ja nopeampaa. Kuoppia tämäkin polku tottakai sisältää ja jokainen astuu niihin aika ajoin -tämä kuuluu prosessiin. Mutta hyvälle reitille on helpompi nousta takaisin, eikä eksymistä rämeikköön pääse tapahtumaan.

Polku, josta nyt puhun on äänijooga - Nāda Yoga. 

Äänen hyödyntäminen reittinä kohti harmoniaa ja laajempaa tietoisuutta on ikiaikaista tietämystä, ihmiskunnan vanhimpia keinoja vaikuttaa eheyteen niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla. Tätä polkua ovat kulkeneet menneiden sukupolvien totuudenetsijät ympäri maailman. 

Erityisen kauniiksi, monipuoliseksi ja organisoiduksi sen on kuitenkin kehittänyt Intian joogaperinne.

 

Äänijoogaa voidaankin perustellusti pitää transformatiivisen äänenkäytön kruunujalokivenä; perinteenä, joka laajuudessaan, syvyydessään ja käytännöllisyydessään on vienyt äänen hyödyntämisen korkeimpana henkisenä menetelmänä kaikkein pisimmälle.

 

Tätä perinnettä tuskin siis kannata jättää huomiotta! Sen työkalut ovat uskoakseni meille ihmiskuntana lahjaksi annettu ja jokainen joka kutsun kuulee, voi lahjan vastaanottaa ja käyttää sitä paitsi oman korkeimman päämääränsä saavuttamiseksi, myös koko luomakunnan korkeimmaksi parhaaksi.

Kuuletko sinä kutsun?


Haluatko astua
tälle kauniille polulle ja lähteä tutustumaan äänijoogan tuhansia vuosia vanhan viisausperinteen filosofiaan, lähestymistapoihin ja syvästi vaikuttaviin työkaluihin? 

Tämä ei vaadi mitään erityistä lahjakkuutta tai taitoja: äänijoogan menetelmien omaksuminen ja hyödyntäminen soveltuu jokaiselle, jolla on ääni käytössään. Olemme energeettisiä, värähteleviä ääniolentoja jokainen ja musiikki on syvin olemuksemme. Se riittää täysin.

 

NÄIN SE ONNISTUU HELPOMMIN KUIN EHKÄ ARVASITKAAN:


Kurssi, jolla tutustut niin käsitteellisesti kuin kokemuksellisesti pyhään ääneen joogaperinteessä sekä äänijoogan tapoihin tukea matkaamme kohti yhä laajempaa tietoisuutta, harmoniaa ja ykseyden oivaltamista.

KYLLÄ, OLEN MUKANA!

Tällä suositulla verkkokurssilla...

Tutustut transformatiivisen äänenkäytön kruunujalokiveen, Intian äänijoogaperinteeseen, niin käsitteellisen tiedon kuin erityisesti omakohtaisen kokemuksen keinoin.

 

Opit joogaperinteen tuhansia vuosia aikatestatusta viisaudesta ääneen ja Elämään; viisaudesta, jonka ydinopeista nykytiede vasta nyt alkaa päästä jyvälle.

 

 Tulet tietoisemmaksi äänestä, sen luonteesta ja sen monitasoisista vaikutuksista itseesi… ja osaat huomioida äänen vaikutukset paremmin jokapäiväisessä elämässäsi ja siten parantaa hyvinvointiasi niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla.

 Opit oman äänesi avulla irrottautumaan kiireestä ja tuomaan kehomielesi levolliseen tilaan, jossa voit herkistyä kuulemaan oman sisäisen äänesi ohjauksen selkeämmin. Näin luottamus itseesi voi vahvistua ja sisäinen kokemus turvasta juurtua elämääsi. (Äänen kanssa työskentely on tässä useimmille selvästi helpompi menetelmä kuin esim. hiljainen meditaatio.)

 

 Virität äänen avulla itseäsi taajuudelle, jolla intuitiivisen tiedon ja luovan inspiraation vastaanottaminen toimii. (Esimerkiksi itse rakensin tämänkin kurssin paljolti äänen kanssa työskennellen.)

 

 Keskittymiskykysi ja tahdonvoimasi vahvistuvat. Näin pystyt suuntaamaan sisäiset voimavarasi tehokkaammin kohti tavoitteitasi ja saavuttamaan ne helpommin. (Oivallinen vastalääke some-maailman lyhytjänteisyydelle!)

 

 Opit käyttämään omaa ääntäsi monin tavoin parantavana työkaluna; keinona harmonisoida olemustasi ja mahdollistaa Elämän virtaaminen sinussa vapaasti ja tasapainoisesti.

 

 Saat käyttöösi keinoja edistää harmoniaa ja rauhaa omassa elämässäsi ja myös laajemmin maailmassa. Sinun ei tarvitse kokea itseäsi avuttomaksi tai merkityksettömäksi vaan tiedät mitä voit osaltasi tehdä vaikuttaaksesi yhteiseen tulevaisuuteemme.

Tämä kurssi ei tee sinusta valaistunutta mestaria eikä äänijoogan syvää asiantuntijaa, mutta antaa sinulle tietoa ja työkaluja, jotka voivat merkittävällä tavalla vaikuttaa kokemukseesi itsestä ja elämästä ja auttaa eteenpäin omalla kotiinpaluun matkallasi.

NÄIN SE ONNISTUU HELPOMMIN KUIN EHKÄ ARVASITKAAN:


Kurssi, jolla tutustut niin käsitteellisesti kuin kokemuksellisesti pyhään ääneen joogaperinteessä sekä äänijoogan tapoihin tukea matkaamme kohti yhä laajempaa tietoisuutta, harmoniaa ja ykseyden oivaltamista.

KYLLÄ, OLEN MUKANA!

Tällä suositulla verkkokurssilla...

 • Tutustut transformatiivisen äänenkäytön kruunujalokiveen, Intian äänijoogaperinteeseen, niin käsitteellisen tiedon kuin erityisesti omakohtaisen kokemuksen keinoin.
 • Opit joogaperinteen tuhansia vuosia aikatestatusta viisaudesta ääneen ja Elämään; viisaudesta, jonka ydinopeista nykytiede vasta nyt alkaa päästä jyvälle.

 •  Tulet tietoisemmaksi äänestä, sen luonteesta ja sen monitasoisista vaikutuksista itseesi…ja osaat huomioida äänen vaikutukset paremmin jokapäiväisessä elämässäsi ja siten parantaa hyvinvointiasi niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla.

 •  Opit oman äänesi avulla irrottautumaan kiireestä ja tuomaan kehomielesi levolliseen tilaan, jossa voit herkistyä kuulemaan oman sisäisen äänesi ohjauksen selkeämmin. Näin luottamus itseesi voi vahvistua ja sisäinen kokemus turvasta juurtua elämääsi. (Äänen kanssa työskentely on tässä useimmille selvästi helpompi menetelmä kuin esim. hiljainen meditaatio.)

 •  Virität äänen avulla itseäsi taajuudelle, jolla intuitiivisen tiedon ja luovan inspiraation vastaanottaminen toimii. (Esimerkiksi itse rakensin tämänkin kurssin paljolti äänen kanssa työskennellen.)

 •  Keskittymiskykysi ja tahdonvoimasi vahvistuvat. Näin pystyt suuntaamaan sisäiset voimavarasi tehokkaammin kohti tavoitteitasi ja saavuttamaan ne helpommin. (Oivallinen vastalääke some-maailman lyhytjänteisyydelle!)

 •  Opit käyttämään omaa ääntäsi monin tavoin parantavana työkaluna; keinona harmonisoida olemustasi ja mahdollistaa Elämän virtaaminen sinussa vapaasti ja tasapainoisesti.

 •  Saat käyttöösi keinoja edistää harmoniaa ja rauhaa omassa elämässäsi ja myös laajemmin maailmassa. Sinun ei tarvitse kokea itseäsi avuttomaksi tai merkityksettömäksi vaan tiedät mitä voit osaltasi tehdä vaikuttaaksesi yhteiseen tulevaisuuteemme.

Tämä kurssi ei tee sinusta valaistunutta mestaria eikä äänijoogan syvää asiantuntijaa, mutta antaa sinulle tietoa ja työkaluja, jotka voivat merkittävällä tavalla vaikuttaa kokemukseesi itsestä ja elämästä ja auttaa eteenpäin omalla kotiinpaluun matkallasi.

LÄHDETÄÄN JO...

ASTU TÄSTÄ SISÄÄN ➡

 Äänijoogan mystinen maailma 

Kun tulet mukaan kurssille nyt, voi sinulla jo joidenkin viikkojen kuluttua olla sujuvassa käytössäsi äänijoogan mystisen voimakkaita työkaluja, jotka voivat harmonisoida olemustasi ja elämääsi  ennennäkemättömälläkin tavalla. Tulet saamaan:

 

 • laajasti avartavaa käsitteellistä tietoa äänestä ja äänijoogasta
 • käytännön ohjeistuksen joogiseen äänenkäyttöön ja vaikuttavan harjoituksen luomiseen
 • kymmenen erilaista, voimallista ääniharjoitusta (itselle ladattavaksi) sekä näihin kaiken tarvittavan tukimateriaalin
 • valmentajan tuen koko matkan ajalle
 • pääsyn kaikkiin materiaaleihin helppokäyttöisellä Kajabi-verkkokurssialustalla 12 kuukauden ajan 
ALOITA MATKA ÄÄNIJOOGAN MAAILMAAN NYT

Kuvittele, jos...

 • yksinkertaisesti omaa ääntäsi hyödyntämällä voisit siirtyä sivuun mielesi hälystä ja luoda itseesi hiljaisen ja tyynen sisäisen tilan, jossa yhteys sieluun ja todellisuuden syvempään ulottuvuuteen voi avautua.

 •  tämän ansiosta elämä tuntuisikin selviytymisen sijaan suurelta taivaalliselta musiikilta, joka soi sielusi sopukoissa asti.​...läpikotaisin kauniina, niin sisällä kuin ulkona.

 •  mikään tästä ei olisikaan lainkaan niin vaikeaa, mahdotonta tai utopistista kuin olet tottunut ajattelemaan...vaan täysin saavutettavissa oleva asia.

  ...vieläpä asia, jota sisimpäsi sinulta jo pyytää....ja asia, jota ihmiskunta niin kipeästi tarvitsee!

TÄMÄ KAIKKI ON SINULLEKIN TÄYSIN MAHDOLLISTA

Vauhtiin pääset tulemalla mukaan Äänijoogan mystinen maailma -verkkokurssille ja astumalla tämän perinteen tuhansia vuosia hioutuneelle polulle...joka voi hyvinkin olla parasta mitä universaalin tietoisuuden oivaltamiseksi maailmasta löytyy.

Saat käyttöösi kymmenen tuhansia vuosia vanhaan viisausperinteeseen pohjautuvaa ääniharjoitusta, joista jokainen on vaikutuksiltaan erilainen. Harjoitusten kautta pääset avaamaan äänen saloja yhä syvemmin, tutkimaan ja hoitamaan itseäsi monipuolisesti ja vahvistamaan yhteyttä autenttiseen itseesi ja perimmäiseen olemukseesi.

Opit esimerkiksi mantran, jonka sanotaan sisältävän koko pyhien Veda-tekstien viisauden...jopa koko maailmankaikkeuden.

Opit harjoituksen, jonka avulla voit aktivoida kaikki seitsemän tärkeintä chakraasi ja tasapainottaa energiakehoasi.

Opit harjoituksen, jolla voit skannata sisäisen tilasi jopa parissa minuutissa ja virittää olemustasi takaisin harmoniaan. (Tätä harjoitusta olen itse hyödyntänyt lähes päivittäin jo vuosia.)

Ja paljon muuta!

Tämän yksinkertaisemmaksi asiaan tutustuminen tuskin voi tulla...

Vauhtiin pääset tulemalla mukaan Äänijoogan mystinen maailma -verkkokurssille ja astumalla tämän perinteen tuhansia vuosia hioutuneelle polulle...joka voi hyvinkin olla parasta mitä universaalin tietoisuuden oivaltamiseksi maailmasta löytyy.

Saat käyttöösi kymmenen tuhansia vuosia vanhaan viisausperinteeseen pohjautuvaa ääniharjoitusta, joista jokainen on vaikutuksiltaan erilainen. Harjoitusten kautta pääset avaamaan äänen saloja yhä syvemmin, tutkimaan ja hoitamaan itseäsi monipuolisesti ja vahvistamaan yhteyttä autenttiseen itseesi ja perimmäiseen olemukseesi.

Opit esimerkiksi mantran, jonka sanotaan sisältävän koko pyhien Veda-tekstien viisauden...jopa koko maailmankaikkeuden.

Opit harjoituksen, jonka avulla voit aktivoida kaikki seitsemän tärkeintä chakraasi ja tasapainottaa energiakehoasi.

Opit harjoituksen, jolla voit skannata sisäisen tilasi jopa parissa minuutissa ja virittää olemustasi takaisin harmoniaan. (Tätä harjoitusta olen itse hyödyntänyt lähes päivittäin jo vuosia.)

Ja paljon muuta!

 

Tämän yksinkertaisemmaksi asiaan tutustuminen tuskin voi tulla...
ALOITA NYT ➡

 

Mutta kuka minä olen näistä asioista puhumaan? 


Hei, olen Anna Pohjola! 
Haluan auttaa sinua löytämään oman äänesi ihmeellisen voiman!

Autan työkseni ihmisiä matkalla kohti harmoniaa; kohti vahvempaa yhteyttä omaan ääneen ja Itseen -erityisesti joogisen äänenkäytön ja musiikin keinoin.

Omalla henkisellä matkallani ääni (oma ääneni) on ollut merkittävin opettajani. Se on opettanut rauhoittamaan kiireisen mieleni ja kuuntelemaan syvemmin, niin itseäni kuin todellisuutta ympärilläni. Se on auttanut ilmaisemaan asioita, joita sanat eivät tavoita - asioita joita mieleni tuskin edes tunnistaa. Näin se on puhdistanut sisäisesti ja luonut tilaa, johon uusia asioita on voinut saapua. Se on tuonut henkiselle polulleni paljon iloa, keveyttä ja lempeyttä - ja takuuvarmasti myös tehoa. 

Äänen kanssa työskentely tuo minut takaisin kotiin sisäiseen hiljaisuuteen aina kun olen hukannut itseni maailman melskeeseen; se tuo takaisin paikkaan, missä elämän kokeminen täydesti ja aidosti on mahdollista ja missä voin kokea olevani yhteydessä siihen Elämään, joka sykkii meissä kaikissa.

 

Olen intuitiivisesti aina tunnistanut äänen valtavan voiman, mutta todelliseksi muutoksen työkaluksi se muuttui vasta kun äänen ja musiikin todellinen, huomattavasti ymmärtämääni laajempi ja kokonaisvaltaisempi luonne alkoi avautua myös tietoisen mielen tasolla ja saatoin alkaa hyödyntämään äänijoogan syvästi vaikuttavia työkaluja käytännössä, säännöllisenä henkisenä harjoituksena.

Tähän on tarvittu myös ulkoista opastusta. Olenkin onnekseni saanut opiskella transformatiivista ääntä ja musiikkia monien maailmanluokan opettajien johdolla California Institute of Integral Studies -nimisessä yliopistossa San Franciscossa ja  äänijoogaa erityisesti vokalisti Silvia Nakkachin sekä intialaisen mestarin Pt. Uday Bhawalkarin opissa. 

Olen saanut ja oppinut matkallani valtavasti, ja kaikesta siitä ammentaen haluan tukea myös sinun matkaasi parhaan osaamiseni mukaan. Äänen potentiaali muuttaa todellisuuttamme on valtava, ja haluan ehdottomasti tehdä parhaani, jotta sen hyödyt saadaan mahdollisimman laajasti ihmisten käyttöön. Me tarvitsemme tätä voimavaraa!

Juuri tästä syystä rakensin myös Äänijoogan mystinen maailma -verkkokurssin.

Tämä kurssi sopii sinulle jos...

 • tavoittelet syvempää yhteyttä itseesi ja perimmäiseen olemukseesi.
 • olet joogan harjoittaja ja haluat nostaa oman joogaharjoituksesi uudelle tasolle lisäämällä siihen äänenkäyttöä. Äänijoogaa pidetään joogan varhaisimpana ja usein myös korkeimpana muotona; menetelmänä, jonka avulla joogan varsinainen tarkoitus, yhteyden vahvistaminen ja ykseyden oivaltaminen, voi parhaiten toteutua.
 • olet jo tutustunut transformatiiviseen äänenkäyttöön ja haluat  astua askeleen syvemmälle tutustumalla tarkemmin juuri Intian ikivanhaan traditioon; sen syvään viisauteen ja huikean voimallisiin työkaluihin. 
 • et tunne joogaa tai joogista äänenkäyttöä vielä lainkaan, mutta olet henkisen kasvun polulla ja kaipaat voimallisia keinoja sitä tukemaan. Tässä on mahdollisuus avautua omalle äänellesi itsetuntemuksen ja eheytymisen työkaluna, väylänä kohti perimmäisiä totuuksia. Tulet saamaan kaikki tarvitsemasi perustiedot tällä kurssilla. 

Tämä kurssi EI sovi sinulle jos...

 • olet kiinnostunut lähinnä äänesi ulkoisesta puolesta ja "äänenmuodostuksesta" - siitä miltä äänesi kuulostaa ulospäin ja miten voisit laulaa tai puhua “paremmin”. Äänijoogassa ei ole kyse näistä asioista.
 • et ole halukas tutustumaan sisäiseen maailmaasi ja panostamaan energiaa kasvaaksesi ja kehittyäksesi sisäisesti vaan odotat toivomasi muutoksen ilmaantuvan elämääsi kuin ihmeen kaupalla (ilman omaa toimintaasi)
 • kärsit terapiaa vaativista mielenterveyden ongelmista. Äänijoogassa on kyse voimallisista työkaluista, jotka lähes varmuudella muuttavat sisäistä tilaasi. Sisäinen muutos taas vaatii aina tervettä kykyä kannatella itsessä esiin nousevia asioita.
 • äänenkäyttö herättää sinussa huomattavaa epävarmuutta ja pelkoa ja huomiosi menee pääosin siihen miten saada ääntä itsestäsi ylipäätään ulos. Tässä tilanteessa parempi vaihtoehto on Vapauta äänesi -verkkovalmennus.

MITÄ ÄÄNIJOOGAN MYSTINEN MAAILMA -KURSSILLA SITTEN TAPAHTUU


Tarkennetaan...
OSIO 1

ORIENTAATIO

Tässä osiossa luot tiedollista pohjaa äänijoogan harjoittamisen polulle luentojen muodossa. Aluksi pääset laajentamaan ymmärrystäsi äänen olemuksesta ja vaikutuksista ja tämän jälkeen pureutumaan tarkemmin äänijoogaperinteeseen ja sen olennaisimpiin elementteihin. Saat käytännön ohjeita joogiseen äänenkäyttöön sekä harjoitusrutiinin luomiseen. 

OSIO 2

NĀDA YOGA

Tässä osiossa tutustut äänijoogan lähestymistavoista meditatiiviseen Nāda Yogaan -"kuuntelun joogaan". Sukellat syvemmälle itse ääneen ja herkistät kykyäsi kuunnella.

OSIO 3

SHABDA YOGA

Tässä osiossa tutustut "sanan joogaan" ja pyhien vedalaisten tekstien resitointiin. Opit mm. mantran, jonka sanotaan sisältävän koko Vedojen viisauden...jopa koko maailmankaikkeuden.

OSIO 4

SHAKTI YOGA

Tässä osiossa tutustut "energian joogaan" eli tantraperinteestä kumpuaviin tapoihin hyödyntää ääntä energiakehomme avaamisessa ja tasapainottamisessa sekä keinona yhdistyä jumalalliseen itsessämme.

OSIO 5

BHAVA YOGA

Tässä osiossa tutustut "sydämen joogaan", eli Bhakti-tradition tapaan lähestyä mantroja musiikin muodossa. Pääset avaamaan sydäntäsi antaumuksellisesti laulaen!

Saat monipuolisen tuen matkallesi:

LUENTOJA JA OHJEITA VIDEOINA
LADATTAVAT ÄÄNITTEET HARJOTUKSISTA
KIRJALLISTA MATERIAALIA
 
VALMENTAJAN TUEN VERKKOALUSTALLA

Jokaiseen äänijoogan lähestymistapaan liittyy videomuotoinen johdantoluento sekä 2-3 ääniharjoitusta.

Harjoituksiin saat selkeän ja monipuolinen taustoituksen ja ohjeistuksen videona ja/tai tekstimuodossa. Näin voit olla varma siitä mitä (ja miten) olet tekemässä ja saat harjoituksista myös parhaan tehon irti. 

Itse harjoitukset saat äänitteinä, jotka ovat myös ladattavissa omalle koneellesi talteen.

Kurssin kaikki materiaali on käytössäsi 12 kuukauden ajan. Ehdit siis hyvin palata asioihin moneen kertaan ja syventyä harjoituksiin omassa tahdissasi. 

Kurssi järjestetään 100% netissä, eli sinun ei tarvitse matkustaa minnekään. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on nettiyhteys. 

Kurssikokonaisuus on mahdollista käydä läpi 13 viikossa. Tässä ajassa saat tuntumaa harjoitusten vaikutuksiin ja yleiskuvan muodostaminen on mahdollista. Opitut työkalut ovat kuitenkin luonteeltaan ikuisesti avautuvia, eli kurssin jälkeen harjoituksiin on hyödyllistä paneutua syvemmin, jolloin niiden voima alkaa toden teolla avautua. Kurssi on mahdollista käydä läpi myös alusta saakka hitaammin.

Marjaana

Kurssi on aivan mieletön!! Täydellisesti koottu paketti teoriaa ja käytännön harjoituksia, joka auttaa syventämään polkua itseen. Kaikesta paistaa, että se on tehty rakkaudella, tietämyksellä ja intohimolla asiaa kohtaan. 

Eeva-Liisa

Sain vahvan kokemuksen hyvästä olosta äänen avulla ja olen löytänyt uuden suhteen ääneeni. Siitä on tullut suurempi ja lämpimämpi, kun ulkoinen suoritus on menettänyt merkityksensä. Se on syli, jossa lepään. 

Erika

Harjoitukset avarsivat hienosti sisäistä kuuntelua! Sain mitä lähdin hakemaan ja paljon enemmänkin. Erittäin hyvin ammattitaidolla ja sydämellä tehty kurssi, kattava ja tarpeeksi seikkaperäinen.

Anonyymi kurssilainen

Tuntui kuin olisin ollut yhteydessä johonkin toiseen ulottuvuuteen, valoon... Mieli tyhjentynyt, sisäinen syvä tyyneys.

Reeta

Aivan täydellinen tieto- ja harjoituspaketti äänenkäytöstä kiinnostuneille.


Anonyymi kurssilainen

Aivan huippuhyvä kurssi! Tästä riittää sisäistettävää pitkäksi aikaa...loppuelämäksi!


Kurssista usein kysyttyä:

 

Edelleen kysyttävää? Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Vastaan mielelläni!

HALUATKO NYT LÄHTEÄ TUTUSTUMAAN ÄÄNIJOOGAN VOIMALLISIIN MENETELMIIN JA OPPIA VIRITTÄMÄÄN OLEMUSTASI HARMONIAAN OMAN ÄÄNESI AVULLA?

OLEN MUKANA

Äänijoogan mystinen maailma 

Kun tulet mukaan kurssille nyt, voi sinulla jo joidenkin viikkojen kuluttua olla sujuvassa käytössäsi mystisen voimakkaita työkaluja, jotka voivat harmonisoida olemustasi ja elämääsi  ennennäkemättömälläkin tavalla.

Pääset mukaan kurssille nyt hintaan 216€!

 

Se sisältää kaiken tämän:

 • laajasti avartavaa käsitteellistä tietoa äänestä ja äänijoogasta
 • käytännön ohjeistuksen joogiseen äänenkäyttöön ja vaikuttavan harjoituksen luomiseen
 • kymmenen erilaista, voimallista ääniharjoitusta (itselle ladattavaksi) sekä näihin kaiken tarvittavan tukimateriaalin
 • valmentajan tuen koko matkan ajalle
 • pääsyn kaikkiin materiaaleihin helppokäyttöisellä Kajabi-verkkokurssialustalla 12 kuukauden ajan 

Ilmoittaudu painamalla allaolevaa vihreää nappia!

KYLLÄ KIITOS, ILMOITTAUDUN MUKAAN!

Innostuitko, mutta mieli vielä epäröi? 


Tiedän miten helposti sitä lykkää päätöksentekoa. Mieli keksii monta syytä miksi juuri nyt ei ole hyvä aika muutokselle (eikä ainakaan päätökselle) ...vaikka sydän selvästi tietäisi toisin. Tuttu tunne! Siksi haluan auttaa sinua päätöksenteossa ottamalla taloudellisen riskin kokonaan itselleni:

100% RAHAT TAKAISIN -TAKUU

Jos jostain syystä et kokisi kurssia omaksesi tai et kokisi saavasi siitä hyötyä itsellesi, saat kaikki rahasi takaisin yksinkertaisesti lähettämällä minulle sähköpostia kahden viikon (14 päivän) kuluessa aloituksesta. Selityksiä ei vaadita.

LOPUKSI HALUAN VIELÄ SANOA...

Kotiinpaluun matka lienee tärkein tehtävämme tässä elämässä.

Ja se on myös ainoa todellinen reitti siihen rakkauteen ja sisäiseen rauhaan mitä ihmisinä niin kovin kaipaamme. Äänen poikkeuksellisen merkittävää roolia tällä matkalla painottavat monet suuret henkiset perinteet, joista joogaperinne lienee monipuolisin ja systemaattisin. Omani ja lukuisten muiden ihmisten kokemuksen pohjalta voin sanoa, että sen antiin kannattaa todella tutustua. Se voi muuttaa elämääsi enemmän kuin uskalsit ehkä edes unelmoida... Tartu siis tilaisuuteen ja lähde sukeltamaan nyt tämän perinteen mystiseen viisauteen!