"Äänijoogan tuhansia vuosia vanha menetelmä saattaa kuljettaa sinut kohti harmoniaa ja sisäistä rauhaa nopeammin ja varmemmin kuin mikään muu tässä maailmassa"
 

Oletko jo tietoinen tästä harvoin ymmärretystä mutta 
äärimmäisen tehokkaasta 
hyvinvoinnin työkalusta?


 

Tilaa maksuton minikoulutus "Äänijooga -mitä (ihmettä) se oikein on?"

Opit mistä äänijoogassa on kyse ja miksi sitä voidaan pitää korkeimpana joogan muotona, ehkä jopa korkeimpana henkisenä menetelmänä. Opit myös miten voit halutessasi päästä tutustumaan tähän huikeaan perinteeseen käytännössä ja hyötymään sen voimallisista työkaluista.

LÄHETÄ MINIKOULUTUS MINULLE

Mikä on tuo mystisen voimallisena pidetty henkinen menetelmä, joka saattaa olla jopa parasta mitä universaalin tietoisuuden oivaltamiseksi löytyy? Ja miten sen viisauteen pääsee tutustumaan?

Mikäli haluat tietää…tämä koulutus on sinulle! 

 

Tässä ilmaisessa minikoulutuksessa opit mitä (ihmettä) se äänijooga oikein on ja miksi sitä voidaan pitää korkeimpana joogan muotona, ehkä jopa korkeimpana henkisenä menetelmänä. Opit myös miten voit halutessasi päästä tutustumaan tähän huikeaan perinteeseen käytännössä ja hyötymään sen voimallisista työkaluista.

 

Tulet oppimaan esim. 


mistä äänijooga on peräisin ja mihin se tähtää

 mikä (yleisistä käsityksistä poiketen) EI ole äänijoogaa​

 miksi maailmankaikkeuden mysteeri löytyy juuri äänestä

 millaista äänijoogan harjoittaminen on ja mitä hyötyä siitä on

 miten voit päästä hyötymään tämän menetelmän huikeasta voimasta mahdollisimman helposti ja nopeasti

Tilaa itsellesi maksutta tämä minikoulutus ja lähde tutustumaan äänijoogan kiehtovaan maailmaan!


Pääset katsomaan koulutuksen halutessasi jo tänään, sillä se kilahtaa sähköpostilaatikkoosi lähes saman tien.

Tilatessasi videokoulutuksen liityt samalla maksuttomalle Sisäpiiri-sähköpostilistalle. Listalta voit poistua milloin tahansa. Tietosi ovat turvassa. Tietosuojaselosteen löydät sivun alalaidasta.

Hei olen Anna Pohjola,

äänijoogi sekä henkisen kasvun ja holistisen äänenkäytön valmentaja. Intohimoni ja missioni on auttaa ihmisiä löytämään todellinen äänensä ja luontonsa ja siten virittäytymään harmoniaan. 

Olen opiskellut joogista äänenkäyttöä mm. CIIS -yliopistossa San Franciscossa monien alan pioneerien johdolla, sekä vokalisti Silvia Nakkachin ja intialaisen mestarin Pt. Uday Bhawalkarin ohjauksessa.

Vuodesta 2017 lähtien olen opastanut jo satoja ihmisiä joogisen äänenkäytön saloihin. Tämän minikoulutuksen tein, jotta mahdollisimman moni pääsisi tutustumaan tähän huikeaan perinteeseen ja hyötymään sen viisaudesta.

Antoisaa katselua!

Lämmöllä,
Anna