Tiesitkö, että voit virittää itseäsi harmoniaan
äänen avulla
 
...eikä se edes ole vaikeaa?

 

Katso helppo ja tehokas tapa tähän ⤵️

Kyseessä on ikiaikainen menetelmä


Äänen hyödyntäminen terapeuttisena työkaluna, eli eheyttävässä tarkoituksessa, on ikiaikaista tietämystä. Se on yksi ihmiskunnan vanhimmista keinoista vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme: äänen käyttö pyhänä ja lääkinnällisenä välineenä voidaan jäljittää tuhansien, jopa kymmenien tuhansien vuosien taakse. 

Äänen hoitavat ja parantavat vaikutukset perustuvat energiaan liittyviin fysiikan lakeihin - sillä ääni, kuten me ihmiset ja aivan kaikki muukin olevainen maailmankaikkeudessa, on olemukseltaan värähtelevää energiaa. Tästä johtuen ääni vaikuttaa meihin aivan jokaisella olemuksemme tasolla. Ja kun erilaisia äänen taajuuksia käyttää tietoisesti, voi omaa keho-mieli -systeemiään auttaa virittymään uudelleen luonnolliseen värähtelytilaansa, tasapainoon ja harmoniaan, mikä on kaiken terveyden ja hyvinvoinnin perusasetus. Tässä äänen mahdollisuudet ovatkin huikeat ja monet menetelmät myös ihan jokaisen meistä helpostikin tavoitettavissa.

 

Kun ääntä käytetään olemuksen virittämiseen, merkittävässä roolissa ovat intervallit; äänen taajuuksien matemaattiset suhteet, jotka löytyvät kaikkialta luonnosta, ja joiden on eri viisausperinteissä katsottu heijastavan myös ihmissielun rakenteita. Intervalleja tutki ja hyödynsi erittäin organisoidulla tavalla parantamiseen mm. antiikin Kreikan kuuluisa filosofi ja matemaatikko Pythagoras. Hänen mukaansa tietyillä intervalleilla on mahdollista virittää sielu maailmankaikkeuden rytmeihin. Ääneen ja intervalleihin liittyvää tietämystä ovat kehittäneet ja hyödyntäeet myös mm. Intian äänijoogit, muinaiset egyptiläiset ja alkemistit. Sittemmin aihetta on tutkittu enenevissä määrin myös länsimaisen tieteen parissa.

Intervalleista ehkä keskeisin ja yleispätevin on puhdas kvintti.

 

Puhtaan kvintin (suhde 2/3) sanotaan olevan täydellisen tasapainon, eli universaalin harmonian ääni ja resonoivan kaiken takana olevan energiakentän kanssa. Kvintin avulla voit siis virittää omaa olemustasi harmonian taajuudelle!

Intiassa puhdas kvintti edustaa ääntä, jonka kautta Shiva (maskuliini prinsiippi) kutsuu Shaktin (feminiini prinsiippi) elämän tanssiin. Alkemistit pitävät tätä intervallia porttina, jonka avulla aine muuttuu hengeksi…ja muinaiset egyptiläiset taas tilana, jossa maa loppuu ja nousumme hengeksi alkaa.

Mutta miten kvinttiä (ja muita intervalleja)  sitten voi hyödyntää käytännössä?

Äänirauta -kätevä ja tehokas keino hyödyntää äänen ja intervallien harmonisoivaa voimaa


Yksi tarkimmista ja helpoimmista keinoista olemuksemme virittämiseen ovat ääniraudat. Äänirautojen avulla voidaan saada aikaan hyvin spesifejä taajuuksia ja tuottaa siten tarkasti tietynlaisia vaikutuksia. 

Äänirautojen muodostamat intervallit resonoivat sisällämme olevan pyhän äänen laadun kanssa, mikä alkaa linjata niin fyysistä kehoamme kuin ajatuksiamme ja tunteitamme kohti värähtelytaajuuttaan. Kvintin tapauksessa kohti universaalia harmoniaa. Vaikutukset voivat olla todella syviä, ja kuitenkin ne useimmiten tuntuvat saman tien: esimerkiksi puhdasta kvinttiä kuunnellessa olemus rentoutuu yleensä välittömästi ja voi vain huokaista “aaaah”…ja tuntea miten oma olemus palautuu todelliseen tilaansa, takaisin itsekseen.

Äänirautojen käyttäminen on erittäin nopeaa ja helppoa; tarvittavan taidon oppii kuka tahansa hyvin lyhyessä ajassa. Monien soittimien soittaminen vaatii harjoittelua ja oman äänenkin kanssa saa yleensä hieman käyttää aikaa ennen kuin sen harmonisoiva (joskin hyvin voimallinen) vaikutus todella alkaa päästä oikeuksiinsa. Äänirautojen kohdalla tilanne on hieman toisenlainen; mitään "musikaalisuutta" tai edes merkittävää harjoittelua ei tarvita hyötyjen saavuttamiseksi. Todennäköisesti koet vaikutuksen jo ensimmäisestä kerrasta alkaen. Ääniraudan käyttäminen on siis mitä oivallisin pika-apu kiireisille!

Äänirautoja voidaan käyttää joko akustisesti soitettuna, eli ääntä korvien kautta vastaanottaen, tai suoraan keholle asetettuna, jolloin äänen värähtely kulkee pitkin luitasi ja kudoksiasi kaikkialle kehoon.

Itsehoidollisesti kaikkein helpoin ja ihanin vaihtoehto on mielestäni Biosonicsin Otto128 -äänirauta.


Tämä äänirauta värähtelee puhtaan kvintin taajuutta (kvintin c1-g1 muodostavien äänten taajuuksien erotus on 128Hz).
 Se on suunniteltu käytettäväksi erityisesti suoraan keholle, jolloin se virittää kehoa kudosten kautta tasapainoon: kun ääniaalto kulkee kehon läpi, se saa lihakset, hermoston ja kudokset resonoimaan tätä voimakkaasti harmonisoivaa taajuutta. Vagushermo ja parasympaattinen hermosto aktivoituvat ja typpioksidin (laajasti elimistön tasapainotilaa säätelevän kaasumolekyylin) tuotanto vauhdittuu. Jännitykset vapautuvat kehosta, verenkierto paranee, kivut vähenevät. Koko olemus vapautuu. 

Otto128-ääniraudan kanssa ei oikeastaan voi mennä vikaan; sen vaikutus on hyvin yleispätevä ja siten relevantti varmasti aivan jokaiselle meistä, jokaisessa tilanteessa. Näin ollen sinun ei edes tarvitse tietää äänirautojen ja eri intervallien käytöstä sen tarkemmin - tämä äänirauta on aina hyvä valinta!

Haluatko sinäkin Otto128-ääniraudan itsellesi?
Nyt se on mahdollista!


Otto128-ääniraudan on kehittänyt äänirautojen terapeuttisen käytön pioneeri Dr. John Beaulieu, joka on tehnyt valtavan elämäntyön äänirautojen parissa, tieteellisesti tutkien ja erilaisia (aivan huikeita!) käyttömahdollisuuksia kehittäen, opettaen ja hoitaen. Itse olen käyttänyt hänen suunnittelemiaan laadukkaita äänirautoja jo lähes 10 vuotta.

Mikäli minun pitäisi valita käyttööni vain yksi äänirauta, se olisi ehdottomasti juuri tämä. Otto128 on mielestäni kertakaikkisen mahtava työkalu ja sen soisi olevan mahdollisimman monen ihmisen apuna. Itse käytän sitä useimmiten aamuin ja illoin muutaman minuutin ajan olemukseni virittämiseen ja koen siitä olevan valtavasti iloa ja hyötyä. Toisinaan muulloinkin, jos huomaan olevani stressaantunut ja käyväni ylikierroksilla. Täsmäapuna olen hyödyntänyt sitä myös tukkoisiin poskionteloihin ja päänsärkyyn. Käytän sitä myös lasteni hoitamiseen (ihanan rauhoittava iltarituaali!).

Tämän ääniraudan käyttö myös tuntuu ihanalta! Kun harmoniset värähtelyt kulkevat kehon läpi, tuntuu kuin saisi hierontaa jokaiselle sisäelimelle, lihakselle ja kudokselle. Jokaiselle solulle! Koko olemus hyrisee ja kehrää kuin tyytyväinen kissa! 

Käyttäminen on myös hyvin yksinkertaista. Allaolevalla videolla näytän lyhyesti miten se tehdään.

 

Oletko valmis virittämään itsesi ja läheisesi  harmonisemmille aalloille?


Kun tilaat Otto128 -ääniraudan nyt, saat sen mukana myös käyttämiseen tarvittavan taustatiedon ja käytännön opastuksen.

Äänirautaan tulee myös mukana kaunis ja vaikuttava lisäosa: siihen kiinnitettävä kristallinen pää. Ääniraudan värähtely kulkiessaan kristallin läpi kehoon aktivoi kristallin ominaisuuksia ja vahvistaa sen parantavia vaikutuksia. Kristallipään kanssa äänirautaa on myös helpompi pitää kädessä, ja sen pää tuntuu kehoa vasten erityisen mukavalta.

Paketin hinta: 216€

 

Paketti sisältää:

  • Otto128-äänirauta vihreässä samettipussissa

  • Valitsemasi kristallinen pää (ametisti, ruusukvartsi tai puhdas kvartsi)
  • Kirjalliset ohjeet ääniraudan käyttämiseen (pdf) 

  • Videomuotoinen opastus ääniraudan käyttämiseen

  • Videomuotoinen luento äänen olemuksesta ja vaikutusmekanismeista, niin yleisesti kuin liittyen erityisesti kyseessä olevaan intervalliin (puhdas kvintti). Näin ymmärrät syvemmin mihin tämän ääniraudan käyttäminen perustuu.

Tilaamaan pääset painamalla allaolevaa vihreää painiketta ⤵️

KYLLÄ KIITOS HALUAN TÄMÄN ÄÄNIRAUDAN ITSELLENI!