Hei sinä siellä...tiesitkö, että oma äänesi on voimallinen työkalu olemuksesi harmonisoimiseen...eikä sinun tarvitse olla "laulaja" tai edes sellaiseksi aikova saadaksesi sen käyttöön?

"Tunne omassa äänessäsi piilevä ihmeellinen voima jo 21 päivässä"


Haluaisitko oppia hyödyntämään omaa ääntäsi huikeana hyvinvoinnin työkaluna ja henkisenä voimavarana; reittinä kohti sisäistä selkeyttä ja rauhaa?

Tällä verkkokurssilla otat helposti ja kevyesti ensimmäisen askeleesi kohti äänesi todellisen potentiaalin vapauttamista.

 

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

ANNA KUN ARVAAN...

Tunnetko sinäkin kutkuttavaa kiinnostusta ääntä ja sen avaamia mahdollisuuksia kohtaan? 

Haluaisitko oppia hyödyntämään omaa ääntäsi hyvinvointiasi tukevana työkaluna ja huikeana henkisenä voimavarana…reittinä kohti yhä suurempaa selkeyttä, iloa ja sisäistä rauhaa?

 

Ehkä olet hieman vieraantunut omasta äänestäsi…mutta haluaisit oppia tuntemaan sitä paremmin…ja kuulla itseäsi paremmin.

Tai ehkä harrastat laulamista, mutta kaipaisit saada äänenkäyttöösi laajempaa ulottuvuutta ja oppia työskentelemään äänesi kanssa syvemmällä tavalla.

Toiveittesi tiellä on kuitenkin jokin näkymätön este...

 • Et ehkä oikein tiedä miten lähestyä tätä (isolta ja vaikealtakin tuntuvaa) asiaa käytännössä niin, että se todella lähtisi avautumaan.
 • Et ehkä täysin edes tiedä mistä holistisessa äänen kanssa työskentelyssä on kyse - saati että olisit vakuuttunut, että tämä on oikeasti toimiva juttu…
 • …tai et ainakaan ole vielä varma, onko äänen kanssa työskentely juuri sinun juttusi…etkä siksi halua sitoutua äkkiseltään tarjolla oleviin isompaa investointia vaativiin valmennuksiin.

Ehkä siksi olet toistaiseksi jäänyt toimimisen sijaan tuumailemaan….etkä juurikaan päässyt etenemään kohti äänesi laajempien mahdollisuuksien hyödyntämistä.

Tämä on täysin ymmärrettävää!

 

Vaikka äänen käyttö laajemmassa, eheyttävässä tarkoituksessa ei ole lainkaan uusi keksintö (vaan itse asiassa yksi ihmiskunnan vanhimmista keinoista vaikuttaa ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin), on tämä äänen syvempi ulottuvuus etenkin meillä länsimaissa vielä useimmille ihmisille verrattain uusi ja tuntematon asia. Olemme oikeastaan vasta uudelleen heräämässä tiedostamaan äänen valtavan voiman ja transformatiiviset mahdollisuudet, sekä kokemuksellisesti että tieteellisen tutkimuksen keinoin. 

Ei siis mikään ihme, mikäli tämän asian lähestyminen tuntuu hieman oudolta ja haastavaltakin.

KYSE ON KUITENKIN MAHDOLLISUUDESTA, JOTA EI KANNATA JÄTTÄÄ HUOMIOTTA...

 Oma ääni (viisaasti käytettynä) on todella voimakas ja usein myös varsin nopea keino avata ja harmonisoida olemustamme monella tasolla; niin fyysistä kehoa kuin mieltä ja tunteitakin. Se voi tehokkaasti rauhoittaa ylikierroksilla käyvän kehon ja kiireisen mielen, ja auttaa siten laskeutumaan läsnäolevaan hetkeen, avaten tilaa kuulla ja kokea itsemme ja koko todellisuus aidommin ja täydemmin. Tästä levollisesta, hiljaisesta tilasta käsin voit löytää myös vahvemman yhteyden todelliseen itseesi ja sen moniin puoliin; selkeyteen, voimaan, rauhaan, iloon, rakkauteen. 

Esimerkiksi Päivi kuvasi kokemustaan vain kolmen viikon äänityöskentelyn jälkeen näin:

 

“Aivan mahtava matka! Matka sisimpään, uuden elämän alku. Fyysisesti oloni on kohentunut, kipuja ja kireyksiä on vähemmän. Unenlaatuni on parantunut, päivä alkaa iloisemmin, energiaa on tullut lisää ja ennenkaikkea mieli on selkeämpi ja sitä kautta päivään on tullut ns. lisää aikaa.”

 

 

Miten sitten onnistut pääsemään liikkeelle äänesi voiman käyttöönotossa?


Kerron sinulle nyt salaisuuden: Äänesi voiman löytämisessä ja hyödyntämisessä ei käytännön tasolla ole kyse kikka kolmosista, monimutkaisista protokollista tai muistakaan vaikeista asioista, jotka soveltuisivat vain “laulajille” tai muille erityisosaajille. 
Holistinen, eheyttävä työskentely oman äänen kanssa on lopulta hyvin yksinkertaista. Mutta se on myös uskomattoman voimallista. 

Ääni on perimmäinen olemuksemme ja laulaminen meille ihmisille hyvin luontainen asia - olemme syntyneet käyttämään ääntämme. Oman äänemme huikean avaavat, hoitavat ja kohottavat vaikutukset kuuluvat meille kaikille ja ne ovat siis myös saavutettavissa meille kaikille - jopa paljon helpommin kuin ehkä arvaatkaan. Kyse ei ole laulutaidosta tai ylipäätään siitä miltä kuulostat ulospäin...vaan jostain paljon syvemmästä.

Eikä sinun tarvitse edes saman tien sukeltaa syvyyksiin; toisinaan on viisastakin ottaa suuren harppauksen sijaan vain ensimmäinen pieni, mutta merkittävä askel haluamaasi suuntaan. Pieni askel on kevyempi astua, mutta sen otettuasi olet jo selvästi liikkunut jonnekin - ja tiedät paremmin mihin suuntaan haluat seuraavan askeleesi ottaa. 

Tärkeintä onkin vain lähteä liikkeelle!

Mikäli kyseessä on kuitenkin sinulle vielä melko tuntematon maaperä, saattaa olla hyvä lähteä matkaan yhdessä osaavan oppaan kanssa….jo siksi, että ottaisit ensimmäisen askeleesi suuntaan, joka todennäköisemmin on sinulle hyödyllinen ja avartava. Sellainen, jonka otettuasi näet laajemmin, koet syvemmin ja tiedät selkeämmin mikä seuraava askeleesi on.

 

Näin se onnistuu kevyemmin ja helpommin kuin ehkä arvasitkaan:

Tunne äänesi -verkkohaaste auttaa sinua ottamaan helposti ja kevyesti ensimmäisen askeleesi kohti syvempää yhteyttä omaan ääneesi ja itseesi - kohti äänesi todellisen potentiaalin vapauttamista.

KYLLÄ, JUURI TÄTÄ TARVITSEN!

Tämän 21 päivän haasteen aikana pääset...

 • turvallisesti, oman kotisi rauhassa ja tilassa mutta tarvittaessa valmentajan tukemana tutustumaan syvemmin äänesi mahdollisuuksiin, niin tiedollisella kuin erityisesti kokemuksellisella tasolla.
 • pienellä panostuksella tuntemaan äänesi vaikutuksia hyvin konkreettisesti ja avaamaan kehoasi ja mieltäsi äänen uudenlaisille ulottuvuuksille. Sinun ei siis tarvitse sitoutua mihinkään massiiviseen eikä sukeltaa äänesi kanssa saman tien syvään päätyyn. Kyseessä on matalan kynnyksen ensimmäinen askel, joka vie sinut pikemminkin kahlailemaan leppoisasti rantavedessä ja huomaamaan, olisiko äänesi mukana syvemmälle uiminen kenties jotain, joka resonoi sinussa.
 • syventämään ymmärrystäsi äänen olemuksesta ja sen vaikutuksista meihin ihmisiin sekä oppimaan holistisen äänenkäytön filosofiasta ja käytännöistä inspiroivien luentojen avulla. 
 • oppimaan jokaisella viikolla uuden harjoituksen, jota hyödyntämällä voit käyttää ääntäsi hyvinvointisi tukena ja keinona ottaa yhteys autenttiseen itseesi. Näiden työkalujen avulla voit lisätä kokemustasi selkeydestä ja sisäisestä rauhasta.
 • löytämään uusia näkökulmia ääneesi ja löytämään äänenkäytön tapoja, jotka poikkeavat ns. “perinteisestä laulamisesta”. 
 • omaksumaan lempeää, syvään kuunteluun ja sisäiseen kokemukseen keskittyvää suhtautumista omaan ääneesi ja itseesi, mikä voi jo yksinään olla ratkaisevan tärkeä tekijä siinä miten lisäät keveyttä, rentoutta ja iloa elämääsi.
 • kokemaan, miten oman äänesi avulla kehosi ja mielesi rentoutuu ja rauhoittuu yhä syvemmin, jolloin siirryt myös vääjäämättä mielesi ylivallasta kohti vahvempaa yhteyttä sydämeesi ja sen viisaaseen ääneen. Tästä paikasta käsin voit tietää selkeämmin mihin suuntaan haluat äänesi ja itsesi kanssa ottaa seuraavan askeleen.

Ei enää tuumailua tai jossittelua! Kun tartut tähän mahdollisuuteen nyt, olet muutaman viikon kuluttua ottanut merkittävän askeleen kohti omaa ääntäsi, autenttista itseäsi ja hyvinvointiasi. 

Tämän helpommaksi asiaan tarttuminen tuskin voi tulla!

KURSSI SISÄLTÄÄ:

VIDEOMATERIAALIA

Saat useita äänenkäytön perusteisiin liittyviä luentoja sekä  video-muotoisen alustuksen jokaisen viikon teemaan, jotta olet hyvin perillä siitä mistä on kyse ja miten toimia.

LADATTAVIA ÄÄNITTEITÄ

Kuhunkin harjoitukseen liittyen saat äänitteen, jonka mukana voit harjoitella. Tämän ääniteen saat ladattua myös omalle koneellesi talteen, jolloin voit hyödyntää sitä pitkälle tulevaisuuteen.

KIRJALLISTA MATERIAALIA

Kuhunkin teemaan liittyen saat seikkaperäiset ohjeet myös kirjallisena. Tämän lisäksi pääset reflektoimaan tilannettasi niin haasteen aluksi kuin lopuksi valmiiden kysymysten avulla.

 
VALMENTAJAN TUEN

Kurssiin kuuluu jatkuva tuki valmentajalta  Kajabi-valmennusalustalla, missä vastaan kysymyksiisi koko 21 päivän ajan (ja myöhemminkin). 

Vaikka haasteen kesto on 3 viikkoa, on kurssin kaikki materiaali käytössäsi 90 päivän ajan. Ehdit siis hyvin palata luentoihin ja harjoituksiin moneen kertaan. Ja itse harjoitukset äänitiedostoina saat tosiaan ladattua myös omalle koneellesi talteen, joten voit käyttää niitä vaikka loppuelämäsi ajan.

Kurssi järjestetään 100% netissä, eli sinun ei tarvitse matkustaa minnekään. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on nettiyhteys.

 

OLEN NYT VALMIS LÄHTEMÄÄN MATKAAN!
LIITÄ MINUT MUKAAN ➡

Tunne äänesi -haaste

 Tule mukaan nyt ja ota tärkeä ensimmäinen askel äänesi todellisen potentiaalin vapauttamiseksi! Tulet saamaan:
 • laajasti avartavaa käsitteellistä tietoa äänestä ja sen vaikutuksista
 • käytännön ohjeistuksen holistiseen äänenkäyttöön
 • 3 erilaista, voimallista ääniharjoitusta (ladattavaksi) sekä näihin kaiken tarvittavan tukimateriaalin 
 • valmentajan tuen koko matkan ajalle
 • pääsyn kurssimateriaaleihin Kajabi-verkkokurssialustalla 90 päivän ajan
TARTU HAASTEESEEN NYT!

Kuvittele jos...

 • voisit omaa ääntäsi käyttämällä palauttaa kehosi stressistä ja ylivireydestä rentoon ja tasapainoiseen tilaan -jopa muutamassa minuutissa
 • pystyisit milloin tahansa siirtymään sivuun mielesi hälystä ja yksinkertaisesti omaa ääntäsi käyttämällä luomaan itseesi hiljaisen ja tyynen sisäisen tilan, jossa voit rentoutua vain olemaan ja lataamaan akkujasi
 • oman äänesi avulla voisit löytää itsestäsi uusia puolia ja voimavaroja, ja ilmaista sisäistä maailmaasi vapaasti ja voimallisesti
 • ulkoisten vaatimusten sijaan kuulisit yhä selkeämmin oman hienovaraisen sisäisen äänesi...äänen, joka tietää mikä sinulle on totta ja hyväksi. Äänen, joka voi toimia elämäsi tukipilarina ja toimintaa ohjaavana lempeänä oppaana, johon voit aina luottaa.

 

TÄMÄ KAIKKI ON SINULLEKIN TÄYSIN MAHDOLLISTA

Jo sadat upeat ihmiset ovat ottaneet haasteen vastaan ja lähteneet tutustumaan äänessään piilevään voimaan. Tuloksena on ollut mm. rentoutumista, tunteiden purkamista, sisäistä puhdistautumista, monia uusia oivalluksia, vapautumista, iloa,…ja yhteyden tuntemista Korkeampaan Voimaan. Vain 21 päivässä! Kertoo jotain äänen huikeasta voimasta, joka aina vain jaksaa hämmästyttää itseänikin.

Ja oikeasti, tämän helpommaksi kokeileminen tuskin voi tulla!

En halua, että jätät äänesi huimat mahdollisuudet hyödyntämättä ainakaan siitä syystä, että asian lähestyminen tuntuu liian vaikealta. Siksi tein Tunne äänesi -verkkokurssista niin kevyen ja vaivattoman ensiaskeleen kuin suinkin mahdollista. 

Aloituskynnys on nyt suorastaan olematon!

Mikäli asia siis yhtään kiinnostaa, kannattaa nyt lähteä mukaan ja ottaa selvää siitä mitä kaikkea oma äänesi sinussa voikaan avata.

ALOITA NYT ➡

 

Mutta kuka minä olen näistä asioista puhumaan? 


Hei, olen Anna Pohjola! 
Haluan auttaa sinua löytämään oman äänesi ihmeellisen voiman!

 

Henkisenä äänivalmentajana autan ihmisiä rakentamaan eheää ja vahvaa yhteyttä omaan ääneensä ja autenttiseen olemukseensa -erityisesti holistisen äänenkäytön keinoin. Tuo yhteys ei itsellänikään ole aina ollut erityisen vahva…

Musiikki on kyllä kuulunut elämääni aivan pikkutytöstä lähtien: lauloin jo ennen kuin osasin puhua enkä ole tähän päivään mennessä lopettanut. Olen laulanut yksin ja erilaisissa kokoonpanoissa 35 vuoden ajan, myös puoliammattimaisesti. Olen myös taustaltani klassinen pianisti ja siitä tuli itselleni lähes ammattikin.

Olen intuitiivisesti aina tunnistanut äänen valtavan voiman ja jossain sisimmässäni tiennyt, ettei musiikin perimmäinen tarkoitus ole sen esittäminen ja siitä nauttiminen (vaikka tälläkin on toki tärkeä roolinsa) vaan erityisesti sen potentiaali muuttaa meitä sisäisesti: avata ja tasapainottaa monella tasolla, nostaa kohti korkeampia taajuuksia ja auttaa löytämään se tila mistä kaikki (ääni) lähtee - hiljaisuus. Tämä intuitiivinen tieto kuitenkin hiljalleen hautautui erilaisten oppimieni ajatusmallien alle, ja aloin useimpien ihmisten tapaan nähdä musiikin lähinnä yhtenä monista taide- ja viihdemuodoista - asiana, jota toiset tuottavat ja toiset vastaanottavat. Asiana, jota tehdään…ja lopulta valitettavasti myös asiana, jota suoritetaan. Syvemmän sisäisen tietoni takia koin tilanteesta kuitenkin valtavaa ahdistusta; tiesin sisimmässäni, että jokin ei ole kohdallaan. Rakastin soittamista ja laulamista, musiikkia ylipäätään, mutta jotain puuttui. Kaipasin totuutta. Kaipasin syvempää ja aidompaa yhteyttä. 

Henkinen heräämiseni käynnisti onneksi elämässäni varsin käänteentekevän prosessin, jonka myötä myös äänen ja musiikin todellinen, huomattavasti laajempi ja kokonaisvaltaisempi luonne alkoi avautua vauhdilla. Tajusin yhtäkkiä miten paljon suuremmasta asiasta näissä on kyse kuin ikinä olin ymmärtänytkään. Olin häkeltynyt…ja samalla tuntui kuin olisin saapunut takaisin kotiin. Olin löytänyt äänen ja musiikin laajemman, henkisen ulottuvuuden. 

 

Olen onnekseni saanut sittemmin opiskella transformatiivista ääntä ja musiikkia monien maailmanluokan huippuopettajien johdolla California Institute of Integral Studies -nimisessä yliopistossa San Franciscossa sekä myöhemminkin äänijoogaa vokalisti Silvia Nakkachin sekä intialaisen Dhrupad-mestarin Pt. Uday Bhawalkarin johdolla. Tämän lisäksi olen sertifioitu henkinen valmentaja ja matkani varrella tutkinut ja opiskellut ihmisyyttä ja todellisuutta monin tavoin ja monista näkökulmista, niin perinteisemmin yliopistomaailmassa kuin monien henkisten opettajien ohjauksessa. Suhteeni niin ääneen ja musiikkiin kuin itseeni ylipäätään on käynyt läpi lähes totaalisen transformaation, enkä voisi olla kiitollisempi!

Kaiken tämän pohjalta syntynyt uudenlainen tapa ymmärtää ja käyttää ääntäni on ennenkaikkea opettanut kuuntelemaan syvemmin ja mahdollistanut ääneni toimimisen lempeänä oppaana matkalla kohti autenttista itseäni. Se on auttanut kulkemaan ohi äänekkään ja kiireisen mieleni paikkaan, missä elämän kokeminen täydesti ja aidosti on mahdollista. Ääneni on auttanut ilmaisemaan asioita, joita sanat eivät tavoita - asioita joita mieleni tuskin edes tunnistaa. Se on puhdistanut sisäisesti ja luonut tilaa, johon uusia asioita on voinut saapua. Se on lisäksi tuonut henkisen kasvun polkuuni huomattavasti enemmän iloa, keveyttä ja lempeyttä - ja takuuvarmasti myös tehoa. 

Äänen kanssa työskentely auttaa minua kokemaan selkeyttä, sisäistä rauhaa, iloa, elinvoimaa ja luottamusta jokapäiväisessä elämässäni. Sen avulla saavun aina takaisin kotiin sisäiseen hiljaisuuteen jos olen hukannut itseni maailman melskeeseen. Opittuani käyttämään ääntäni hyvinvointini tukipilarina, elämäni on muuttunut kutakuinkin läpikotaisin.

Enkä ole suinkaan ainoa! Ääni voimakkaana eheytymisen ja hyvinvoinnin työkaluna on auttanut jo valtavaa määrää ihmisiä - joskaan ei lainkaan niin monia kuin mihin sillä olisi mahdollisuus. Siksi haluan ehdottomasti tehdä parhaani, jotta sen hyödyt saadaan laajemmin ihmisten käyttöön.

 Olisi upeaa päästä auttamaan myös sinua alkuun tällä polulla! 


Jos olet odottanut oikeaa hetkeä lähteä avautumaan äänellesi…jopa jonkinlaista taivaan lahjaa, joka tupsahtaisi eteesi ja auttaisi sinut alkuun mahdollisimman tehokkaalla mutta helpolla ja kevyellä tavalla…

…se hetki ja taivaan lahja on tässä NYT: Tunne äänesi -haaste!

Haaste sopii sinulle jos...

 • olet kiinnostunut äänen (erityisesti oman äänesi) huikeista transformatiivisista mahdollisuuksista, mutta et ole vielä osannut tai saanut aikaiseksi lähteä niitä käytännössä hyödyntämään.

 • et juurikaan laula mutta haluaisit tuntea äänesi paremmin...tai harrastat laulamista, mutta haluaisit löytää ääneesi uusia näkökulmia ja syvemmän lähestymistavan.

 • haluat ottaa mahdollisimman helpolla ja kevyellä tavalla ensimmäisen askeleesi kohti syvää yhteyttä ääneesi ja itseesi....ja oppia kuuntelemaan syvemmin omaa sisäistä ääntäsi.

 • koet hiljaisen meditaation usein haastavana ja haluat tutustua äänen mahdollisuuteen toimia "ohituskaistana" meditatiiviseen läsnäolon tilaan.

 • haluat kokea konkreettisesti äänesi vaikutuksia ja saada samalla käyttöösi muutaman toimivan työkalun, joilla käyttää omaa ääntäsi kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukemiseen - niin kehon, mielen kuin sielun tasolla.

 • uskot lyhyen 21 päivän haasteen toimivan hyvänä motivaattorina tarttua tuumasta toimeen äänesi kanssa.

Haaste EI sovi sinulle jos...

 • olet kiinnostunut lähinnä äänesi ulkoisesta puolesta ja sen hallinnasta - siitä miltä äänesi kuulostaa ulospäin ja miten voisit laulaa kovaa ja korkealta tai muuten "paremmin". Tämä kurssi ei keskity näihin asioihin.

 • et ole halukas tutustumaan ääneesi ja sisäiseen maailmaasi avoimin mielin, uutta kokeillen.

 • odotat sisäisen muutoksesi tulevan ulkoapäin annettuna etkä ole valmis panostamaan omaan kasvuusi ja hyvinvointiisi edes 15 minuuttia päivässä 21 päivän ajan.

 • kärsit terapiaa vaativista mielenterveyden ongelmista. Ääni on voimakas työkalu ja sen kanssa työskentely vaatii aina perustervettä kykyä kannatella itsessä esiin nousevia asioita, esim. monenlaisia tunteita.

Huikea matka omaan ääneen ja itseen! Käsittämätöntä, että näin yksinkertaisilla harjoituksilla 21 päivän aikana jotain valtavaa tapahtuu. Äänessäni muuttui jotain, vapauduin uskomuksistani ja rajoitteista. Sain vapautta laulaa. Koin että ääni kannattelee minua

MARJO
KÄRKÖLÄ

Aivan mahtava kurssi joka avasi uusia mielenkiinnon kohteita! Oma Ääni ja sen kuuleminen voimistui. Äänen tuottamisesta tuli helpompaa ja hauskempaa. Uutena asiana tuli se miten eheyttävää oman äänen tuottaminen on ja kuinka sitä oman äänen tuottamista onkaan kaivannut. Omassa äänessä on valtava potentiaali moneen asiaan! Ujon ja epävarman naisen sisällä voi olla piilossa iso voima. Sain kurssista enemmän irti kuin mitä kuvittelin.

SUVI

Harjoitukset toivat välittömästi selkeyttä ja rauhaa niin kehoon kuin mieleen. Kyse ei ole pelkästään äänenkäytöstä, harjoitukset herättelevät jotain enemmän... Lopputulemana sain todella paljon, ja tuli haikeus, kun kolme viikkoa oli tulossa päätökseen. Kiitos kurssista, ihan mahtava!

ANTTI
ROVANIEMI

Oma, hyvä tunne sisällä kasvoi kuin puu tähtiin räjähdysmäisesti! Tunnen (jälleen) oman ääneni, joka aiemmin oli kuin vieras minulle. Valmentajan ohjeet olivat selkeät ja täsmälliset. Pidin erityisesti siitä kun keskustelupalstalla sai vaihtaa kokemuksia kurssista. Opin, että myös minulla on kaunis, ainutlaatuinen ääni. Opin tuntemaan itseäni paremmin. Opin tuntemaan oman ääneni vaikutuksen kehossani


SAILA
ORIMATTILA

Tämä kurssi sisältää todella paljon mielenkiintoista tietoa oman äänen voimasta omaan mieleen ja kehoon! Kurssin avulla avautuu ikkuna syvempään osaan itsessäsi ja maailmankaikkeudessa. Haasteen sisältö oli huikea!

SILJAHELINÄ
HELSINKI

Hauska, ymmärrystä lisäävä, innostava, liikuttava, jännittävä, eheyttävä matka oman ääneni äärelle! Sain upeasti syvempää kosketuspintaa omaan ääneeni ja kehoyhteyteeni. Tämä on upea kurssi omaan ääneen tutustumiseen, itsetuntemuksen lisäämiseen ja kehoyhteyden syventämiseen.

IRIS
LAHTI

Tunne äänesi -haasteesta usein kysyttyä:

 

Lisää kysyttävää? Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Vastaan mielelläni!

OLETKO VALMIS OTTAMAAN HAASTEEN VASTAAN?

OLEN MUKANA!

TUNNE ÄÄNESI -HAASTE

 

En halua, että jätät äänesi huimat mahdollisuudet hyödyntämättä ainakaan siitä syystä, että asian lähestyminen tuntuu liian vaikealta. Siksi tein Tunne äänesi -verkkokurssista niin kevyen ja vaivattoman ensiaskeleen kuin suinkin mahdollista.

Ja jotta tämän askeleen ottaminen ei olisi kiinni myöskään rahasta, haluan tarjota kurssin toistaiseksi erittäin edulliseen hintaan:

Saat koko 21 päivän haasteen kaikkine harjoituksineen ja tukimateriaaleineen nyt vain 48 eurolla. 

Kurssi sisältää esimerkiksi...

 • laajasti avartavaa käsitteellistä tietoa äänestä ja sen vaikutuksista
 • käytännön ohjeistuksen holistiseen äänenkäyttöön
 • 3 erilaista, voimallista ääniharjoitusta (ladattavaksi) sekä näihin kaiken tarvittavan tukimateriaalin 
 • valmentajan tuen koko matkan ajalle
 • pääsyn kurssimateriaaleihin Kajabi-verkkokurssialustalla 90 päivän ajan

Ilmoittaudu nyt mukaan painamalla allaolevaa vihreää nappia!

KYLLÄ KIITOS, ILMOITTAUDUN MUKAAN!

Innostuitko, mutta mieli vielä epäröi? 


Tiedän miten helposti sitä lykkää päätöksentekoa. Mieli keksii monta syytä miksi juuri nyt ei ole hyvä aika muutokselle (eikä ainakaan päätökselle) ...vaikka sydämesi selvästi tietäisi toisin.  Tuttu tunne! Siksi haluan auttaa sinua päätöksenteossa ottamalla taloudellisen riskin kokonaan itselleni:

100% RAHAT TAKAISIN -TAKUU

Jos jostain syystä et kokisi kurssia omaksesi tai et kokisi saavasi siitä hyötyä itsellesi, saat kaikki rahasi takaisin yksinkertaisesti lähettämällä minulle sähköpostia kahden viikon (14 päivän) kuluessa aloituksesta. Selityksiä ei vaadita.

LOPUKSI HALUAN VIELÄ SANOA...

Tiedän, että oman äänen kohtaaminen voi tuntua jännittävältä ja aluksi hieman epämukavaltakin.


Omani ja lukuisten muiden ihmisten kokemuksen pohjalta voin kuitenkin sanoa, että tämä aloituskynnys kannattaa ehdottomasti ylittää! Kun lähdet nyt rohkeasti avautumaan oman äänesi monille mahdollisuuksille, saat käyttöösi huikean voimallisen itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin työkalun ja sinulle voi nopeastikin avautua aivan uudenlainen polku, joka muuttaa elämääsi enemmän kuin olit uskaltanut edes unelmoida...

Kannustavin terveisin,
Anna