Herättääkö oma äänesi sinussa ilon ja inspiraation sijaan pikemminkin epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteita ...jopa pelkoa ja häpeää

"Tällä systemaattisella ja syväluotaavalla menetelmällä luot vihdoin vahvan suhteen omaan ääneesi, ja teet äänestäsi voimallisen itsetuntemuksen ja kukoistuksen työkalun"


Selkeyttä, rentoutta, tasapainoa, sisäistä rauhaa. Tutustu verkkovalmennukseen, jolla vapautat äänesi syvästi eheyttävän ja kohottavan voiman.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

Anna kun arvaan...

 

Unelmoitko siitä hetkestä, kun voit huokaista viimein syvään ja sanoa itsellesi:

“Oma ääneni tuntuu niin hyvältä! Ääneni on läheinen ja rakas osa itseäni ja hyväksyn sen täysin, juuri sellaisena kuin se on. Koen olevani vahvasti yhteydessä itseeni ja koko maailmankaikkeuteen, ja voin antaa ääneni kuulua maailmassa vapaasti, ilmentäen sitä kuka syvimmiltäni olen.” 

...mutta sisälläsi on vielä valtava este.  

Oma äänesi aiheuttaa vapauden, nautinnon ja varmuuden sijaan pikemminkin tunnetta riittämättömyydestä ja epävarmuudesta.

 • Ehkä oma äänesi tuntuu melkolailla vieraalta, etkä juuri käytä sitä

 • Ehkä nautit laulamisesta yksin suihkussa tai autossa, mutta muiden kuullen laulaminen tuntuu jo ajatuksena lähinnä pahimmalta painajaiselta

 • Ehkä jo laulat sujuvasti myös seurassa, mutta et osaa täysin rentoutua ja nauttia siitä sisimmässä kalvavan epävarmuuden takia.

 • Ehkä koet äänesi jollain tavalla riittämättömäksi ja mielesi kertoo sinulle millainen sen pitäisi olla. Pohdit jatkuvasti miltä kuulostat ja vaikutat - oletko tarpeeksi hyvä.

Tämä kaikki on valitettavasti hyvin tavallista. Useimmat ihmiset kokevat oman äänensä suhteen epävarmuutta ja jännitystä, jopa pelkoa ja häpeää.

Tällöin yhteys omaan ääneen ja siten myös itseen on vielä enemmän tai vähemmän heikko, jopa väistelevä tai vihamielinen. Elämä perustuu usein mielen ylivaltaan ja ulkoisiin ohjelmointeihin - siihen mitä pitäisi olla...ja ajatuksissa pyörii ahdistavia kysymyksiä: miltä kuulostan, miltä vaikutan, kelpaanko, olenko riittävä, hyväksytäänkö minut… hyväksynkö itseni...? 

Mielen metelöidessä myös oman sisäisen äänen kuuleminen on usein vaikeaa, ja siten on mahdotonta selkeästi tunnistaa mikä itselle olisi hyväksi ja mitä oikeastaan edes kaipaa ja haluaa. Tässä tilassa on hyvin vaikeaa elää autenttisena, kokonaisena itsenään ja tuoda aito äänensä esiin maailmassa. 

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla! Jokainen meistä voi vahvistaa suhdetta ääneensä ja itseensä, ja kokea siten enemmän varmuutta, selkeyttä ja rentoutta elämässään.


Jokainen meistä voi myös oppia käyttämään ääntään eheytymistä ja hyvinvointia lisäävänä työkaluna ja siirtyä sen avustuksella ulkoisista ohjelmoinneista viisaan sisäisen äänensä ohjaukseen. 
Eikä muutoksen tarvitse olla vaikea, raskas, tai väsyttävä - se voi olla myös kevyt ja nautinnollinen, paljon helpompi kuin arvaatkaan! Esimerkiksi näin Mari-Anne kuvasi omaa muutosmatkaansa äänen parissa: 

"Tämä matka ääneen on ollut ihana! Olen ollut erityisen kova jännittämään ja kunpa olisin saanut aikaisemmin tällaista tukea ja neuvoa…olisin säästynyt monelta tuskalta. Harjoitukset olivat ihania, meditatiivisia. Tätä olen kaivannut!"

Sinullakin on muutokseen täysi valmius ja mahdollisuus jos vain niin haluat. Kyse ei ole taikatempuista tai monimutkaisista protokollista vaan lopulta hyvin yksinkertaisista asioista. Asioista, jotka kuitenkin voivat muuttaa elämäsi täysin!

Miten sitten voit luoda vahvan yhteyden omaan ääneesi ja vapauttaa sen virtaamaan kaikilla olemuksesi tasoilla, ilman vuosien ponnistelua asian parissa?
 

Varmaa on, että tätä muutosta ei voi lähestyä aivan miten sattuu...sillä kun kyse on omasta äänestäsi, on kyse äärimmäisen herkästä ja intiimistä osasta itseä, jota on syytä lähestyä viisaasti.

Kokemukseni mukaan toimivin tie vapautumiseen vaatii kolmea asiaa:

1. kokonaisvaltaista (useimmille aivan uudenlaista) orientoitumista ääneen

2. tietoista sisäiselle todellisuudelle avautumista 

3. näiden kahden saumatonta integrointia, jolloin osat ruokkivat ja syventävät toisiaan

Sisäisen todellisuuden tutkiminen on tarpeellista, jotta voisit tiedostaa omaan ääneesi liittyvät mielen mallit ja vaikuttaa niihin. Ilman tätä prosessia ei todellinen ja kestävä äänen vapautuminen ole mahdollista.

Samalla on selvää, että myös itse ääni vaatii huomiota. Toimivin lähestymistapa tässä on kuitenkin hyvin toisenlainen kuin mihin useimmiten olemme äänen kanssa toimiessa tottuneet. Oma äänemme on paljon suurempi asia kuin “hyvä lauluääni”, ja näin ollen ulkoisen lauluäänen kehittäminen jollain tavoin "paremmaksi" ei syväluotaavassa vapautumisessa kovin pitkälle vie. Olennaisinta on suunnata huomio sisään; siihen mitä ääni saa aikaan itsessä sisäisesti. 

Holistisesti käytettynä oma ääni on kerrassaan ihmeellisen suora silta Itseen ja siten huima, useimmiten hyödyntämättä jätetty mahdollisuus syvään eheytymiseen.

Ja jotta oman äänen vapauttaminen toimivalla ja viisaalla tavalla onnistuisi myös konkreettisesti, olen rakentanut tähän systemaattisen menetelmän:

 

ÄÄNIYHTEYS-MENETELMÄ

 

Ääniyhteys-menetelmä on muutosprosessi, joka yhdistelee kahta voimallista eheytymisen lähestymistapaa: tietoisen sisäisen työn (taustallaan mm. positiivista psykologiaa, ratkaisukeskeistä terapiaa ja NLP:tä) sekä holistisen (joogisen) äänenkäytön. Ensimmäinen näistä mahdollistaa äänen vapautumisen hyödyntäen erityisesti mielen voimaa (asia mitä tavanomainen äänivalmennus ei juuri hyödynnä), jälkimmäinen taas ulottuu mielen rajoitteiden tuolle puolen avaten olemuksemme muitakin tasoja (asia mitä taas mm. perinteinen hyvinvointivalmennus tai terapia ei usein juurikaan hyödynnä).

Itse koen, että näistä molempia tarvitaan optimaaliseen prosessiin, sillä ne vahvistavat ja syventävät toisiaan ja siten mahdollistavat todellisen transformaation.

Oman äänen ja olemuksen vapauttaminen on kokemukseni mukaan tällä menetelmällä paitsi tavanomaisia keinoja tehokkaampaa, myös kevyempää ja lempeämpää -monestakin syystä. Esimerkiksi:

 • Työskentelytapana ei ole niinkään ponnistelu ja itse tekeminen...vaan pikemminkin kuuntelu, antautuminen ja vastaanottaminen. 

 • Oman äänen käyttäminen on hoitavaa ja vaikuttaa koko keho-mieli -systeemiin monin positiivisin tavoin; poistaa stressiä, tasapainottaa, energisoi,...ja lisää siten hyvinvointiasi heti alusta alkaen ja tekee prosessista suorastaan nautinnollisen. 

 • Ääni toimii uskomattoman suorana yhteytenä olemuspuolemme korkeampiin ulottuvuuksiin. Tämän yhteyden avautuminen voi olla valtavan suuri hyvinvoinnin lähde, usein jopa jonkinlainen puuttuva palanen sisäisen työn etenemisessä - ja asia, johon pelkkä mielen kanssa työskentely harvoin vie.

NÄIN ÄÄNESI VAPAUTTAMINEN ÄÄNIYHTEYS-MENETELMÄÄ HYÖDYNTÄEN ONNISTUU HELPOMMIN KUIN EHKÄ USKOITKAAN:

 


Transformatiivinen muutosmatka, joka auttaa sinua Ääniyhteys-menetelmän avulla vapauttamaan äänesi ja ottamaan sen käyttöön huikeana itsetuntemuksen ja eheytymisen työkaluna; siltana sisimpään.

KYLLÄ, OLEN MUKANA!

Tällä syväluotaavalla muutosmatkalla..

 

Kuljet systemaattisesti ja sopivan kokoisin askelin kohti äänesi vapautumista kaikilla olemuksesi tasoilla: keho, mieli ja sielu.

 

Opit tuntemaan ja ymmärtämään paremmin suhdetta omaan ääneesi ja itseesi sekä eheyttämään ja vahvistamaan äänisuhdettasi, irtautuen epävarmuudesta, peloista ja häpeästä.

 

Opit käyttämään ääntäsi hyvinvointiasi tukevana työkaluna, keinona ottaa yhteys autenttiseen itseesi ja lisätä kokemusta sisäisestä rauhasta, selkeydestä ja vahvuudesta.

 

Omaksut lempeää, syvään kuunteluun ja sisäiseen kokemukseen keskittyvää suhtautumista omaan ääneesi ja itseesi, mikä voi jo yksinään olla ratkaisevan tärkeä tekijä siinä miten lisäät keveyttä, rentoutta ja iloa elämääsi.

 

Opit holistisen (joogisen) äänenkäytön perusteita ja siten ehkä itsellesi aivan uudenlaista äänenkäytön tapaa, jolla voi olla kauaskantoisia vaikutuksia hyvinvointiisi.

 

Siirryt vääjäämättä mielesi ylivallasta suorempaan yhteyteen sydämesi kanssa, jolloin kuulet selkeämmin viisaan sisäisen äänesi -sen, jonka ohjaukseen voit aina luottaa.

 

Ei enää pelkoa, häpeää ja piiloutumista itseltäsi tai muilta ihmisiltä. Ei enää ohjautumista ulkoa päin, pitäisi-alkuisista uskomuksista käsin.

 

Sinä tulet olemaan eheässä yhteydessä omaan ääneesi ja voimaasi -rennosti ja aidosti juuri sellaisena kuin olet.

NÄIN ÄÄNESI VAPAUTTAMINEN ÄÄNIYHTEYS-MENETELMÄÄ HYÖDYNTÄEN ONNISTUU HELPOMMIN KUIN EHKÄ USKOITKAAN:


Transformatiivinen muutosmatka, joka auttaa sinua Ääniyhteys-menetelmän avulla vapauttamaan äänesi ja ottamaan sen käyttöön huikeana itsetuntemuksen ja eheytymisen työkaluna; siltana sisimpään.

KYLLÄ, OLEN MUKANA!

Tällä syväluotaavalla muutosmatkalla...

 • Kuljet systemaattisesti ja sopivan kokoisin askelin kohti äänesi vapautumista kaikilla olemuksesi tasoilla: keho, mieli ja sielu.
 • Opit tuntemaan ja ymmärtämään paremmin suhdetta omaan ääneesi ja itseesi sekä eheyttämään ja vahvistamaan äänisuhdettasi, irtautuen epävarmuudesta, peloista ja häpeästä.
 • Opit käyttämään ääntäsi hyvinvointiasi tukevana työkaluna, keinona ottaa yhteys autenttiseen itseesi ja lisätä kokemusta sisäisestä rauhasta, selkeydestä ja vahvuudesta.
 • Omaksut lempeää, syvään kuunteluun ja sisäiseen kokemukseen keskittyvää suhtautumista omaan ääneesi ja itseesi, mikä voi jo yksinään olla ratkaisevan tärkeä tekijä siinä miten lisäät keveyttä, rentoutta ja iloa elämääsi.
 • Opit holistisen (joogisen) äänenkäytön perusteita ja siten ehkä itsellesi aivan uudenlaista äänenkäytön tapaa, jolla voi olla kauaskantoisia vaikutuksia hyvinvointiisi.
 • Siirryt vääjäämättä mielesi ylivallasta suorempaan yhteyteen sydämesi kanssa, jolloin kuulet selkeämmin viisaan sisäisen äänesi -sen, jonka ohjaukseen voit aina luottaa.

Ei enää pelkoa, häpeää ja piiloutumista itseltäsi tai muilta ihmisiltä. Ei enää ohjautumista ulkoa päin, pitäisi-alkuisista uskomuksista käsin.

Sinä tulet olemaan eheässä yhteydessä omaan ääneesi ja voimaasi -rennosti ja aidosti juuri sellaisena kuin olet.

LÄHDETÄÄN JO...

ASTU TÄSTÄ SISÄÄN ➡

VAPAUTA ÄÄNESI
-verkkovalmennus

Kun tulet mukaan valmennukseen nyt, voit jo muutamien viikkojen kuluttua olla aivan uudenlaisessa yhteydessä omaan ääneesi ja itseesi ja kokea miten äänesi virtaa vapaammin niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla.

  Tulet saamaan:

 • laajasti avartavaa käsitteellistä tietoa äänestä ja holistisen äänenkäytön eri puolista sekä mielemme toiminnasta
 • käytännön ohjeistuksen toimivan äänenkäytön perusteisiin
 • monipuolisen kattauksen harjoituksia sekä näihin kaiken tarvittavan tukimateriaalin
 • valmentajan tuen koko matkan ajalle
 • pääsyn kaikkiin materiaaleihin helppokäyttöisellä Kajabi-verkkokurssialustalla 6 kuukauden ajan 
ALOITA MATKA KOHTI ÄÄNESI VAPAUTTAMISTA NYT

VAPAUTA ÄÄNESI
-verkkovalmennus

Kun tulet mukaan valmennukseen nyt, voit jo muutamien viikkojen kuluttua olla aivan uudenlaisessa yhteydessä omaan ääneesi ja itseesi ja kokea miten äänesi virtaa vapaammin niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla.

  Tulet saamaan:

 • laajasti avartavaa käsitteellistä tietoa äänestä ja holistisen äänenkäytön eri puolista sekä mielemme toiminnasta
 • käytännön ohjeistuksen toimivan äänenkäytön perusteisiin
 • monipuolisen kattauksen harjoituksia sekä näihin kaiken tarvittavan tukimateriaalin
 • valmentajan tuen koko matkan ajalle
 • pääsyn kaikkiin materiaaleihin helppokäyttöisellä Kajabi-verkkokurssialustalla 6 kuukauden ajan 
ALOITA MATKA KOHTI ÄÄNESI VAPAUTTAMISTA NYT

Kuvittele, jos...

 • epävarmuuden, pelon ja häpeän sijaan oma äänesi tuntuisi todella läheiseltä, tutulta ja tärkeältä osalta itseäsi…ja sen käyttäminen olisi nautinnollista ja hoitavaa.

 • pystyisit milloin tahansa siirtymään sivuun mielesi hälystä ja yksinkertaisesti omaa ääntäsi käyttämällä luomaan itseesi hiljaisen sisäisen tilan, tyynen ja rauhallisen, jossa voit rentoutua vain olemaan ja lataamaan akkujasi.

 • ulkoapäin tulevien vaatimusten sijaan kuulisit hyvin selkeästi oman hienovaraisen sisäisen äänesi...äänen, joka tietää mikä sinulle on totta ja hyväksi; äänen, joka voi toimia elämäsi todellisena tukipilarina ja toimintaa ohjaavana lempeänä oppaana, johon voit aina luottaa.

Tämä kaikki vaatii vain äänesi vapauttamista ja se on mahdollista jokaiselle meistä -sinullekin! Voit toki jatkaa nykyisellä polullasi ja omin neuvoin tehdä jotain suhteessa äänesi vapauttamiseen...tai sitten voit antaa minun auttaa sinua siinä systemaattisen ja syväluotaavan prosessin keinoin Vapauta äänesi -verkkovalmennuksessa.

 

Mutta kuka minä olen näistä asioista puhumaan? 


Hei, olen Anna Pohjola! 
Haluan auttaa sinua löytämään oman äänesi ihmeellisen voiman!

Missioni on auttaa ihmisiä vapauttamaan äänensä, jotta he voisivat kokea vahvaa yhteyttä todelliseen olemukseensa ja ilmentää sielunsa ääntä, omaa luontoaan, tässä elämässä. Tuo yhteys ei itsellänikään ole aina ollut erityisen vahva...

Vielä joitakin vuosia sitten tunsin niin suurta epävarmuutta omasta äänestäni, että jokainen tilaisuus ääneni kuulumiseen aiheutti jännitystä ja jopa kauhunsekaisia tunteita. Häpesin myös tätä epävarmuuttani ja tunsin itseni usein täysin riittämättömäksi. Eikä kyse tietenkään ollut pelkästään laulamisesta tai äänestäni - suhde ääneeni vain paljasti sisäisen todellisuuteni kaunistelematta: olin heikosti yhteydessä itseeni ja epävarma ylipäätään siitä kuka olen ja mitä täällä teen…elämäni oli paperilla lähes täydellistä, mutta tunsin oloni tyhjäksi ja merkityksettömäksi. Sisäinen ääneni oli kuulumattomissa ja mieleni täyttyi monenlaisista pitäisi-alkuisista uskomuksista. Oli mahdotonta rentoutua olemaan aidosti se kuka olen ja antaa oman yksilöllisen ääneni kuulua maailmassa. Tuntui kuin suorittaisin jonkun muun elämää.

 Tavoittelin varmuutta ääneni kanssa kehittymällä laulajana...ja yhteyttä itseeni “perinteisen” itsetuntemustyön avulla: monin keinoin, monien eri opettajien ja valmentajien tukemana. Kaikki tämä oli toki monin tavoin hyödyllistä, mutta eteneminen tuntui usein ilottomalta ponnistelulta: hitaalta ja raskaalta, lähestulkoon loputtomalta suolta, joka veti henkisesti pohjamutiin tuskallisen (ja tarpeettoman) paljon. 

Huomattava käänne parempaan tapahtui kun löysin selvästi tehokaamman, kevyemmän ja nautinnollisemman reitin kohti eheytymistä: yhdistelmän oman ääneni käyttöä ja sisäistä työtä. Tämä kombinaatio itselleni aivan uudenlaista äänenkäytön filosofiaa ja harjoituksia sekä henkisen kasvun työkaluja mullisti elämäni täysin: kokemukseni äänestäni ja itsestäni koki totaalisen transformaation, vieläpä ihmeen pehmeästi ja luonnollisesti. Tämän työskentelyn tuloksena elän nykyään aivan toisenlaisessa sisäisessä todellisuudessa, jota kuvaavat pääsääntöisesti syvä sisäinen rauha, selkeys ja kiitollisuus. Koen vihdoin ilmentäväni aidosti ja rennosti sitä kuka olen ja nauttivani suuresti sekä ulkoisen että sisäisen ääneni tiiviistä läsnäolosta elämässäni.

Olen onnekseni saanut matkan varrella myös opiskella transformatiivista ääntä ja musiikkia monien maailmanluokan huippuopettajien johdolla California Institute of Integral Studies -nimisessä yliopistossa San Franciscossa sekä myöhemminkin äänijoogaa vokalisti Silvia Nakkachin sekä intialaisen Dhrupad-mestarin Pt. Uday Bhawalkarin johdolla. Tämän lisäksi olen sertifioitu henkinen valmentaja ja matkani varrella tutkinut ja opiskellut ihmisyyttä ja todellisuutta monin tavoin ja monista näkökulmista, niin perinteisemmin yliopistomaailmassa kuin henkisten opettajien ohjauksessa.

Olen saanut ja oppinut matkallani valtavasti, ja kaikesta siitä ammentaen haluan tukea myös sinun matkaasi parhaan osaamiseni mukaan. Äänen potentiaali muuttaa todellisuuttamme on valtava, ja haluan ehdottomasti tehdä parhaani, jotta sen hyödyt saadaan mahdollisimman laajasti ihmisten käyttöön. Me tarvitsemme tätä voimavaraa - ja me tarvitsemme mahdollisimman monta vapaana virtaavaa ääntä tällä yhteisellä matkallamme!

Juuri tästä syystä rakensin myös Vapauta äänesi -verkkovalmennuksen.

Tämä valmennus sopii sinulle jos...

 • kaipaat kokea äänesi ja itsesi suhteen enemmän rentoutta, varmuutta, vapautta ja iloa

 •   kaipaat syvempää yhteyttä itseesi ja omaan ääneesi (niin ulkoiseen kuin sisäiseen), ja olet valmis tutkimaan ääntäsi ja sisäistä todellisuuttasi avoimin mielin

 •  haluat oppia oman äänesi eheyttävästä voimasta ja siitä, miten käyttää ääntä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukemiseen - niin kehon, mielen kuin sielun tasolla

 • olet motivoitunut oppimaan oman äänesi eheyttävästä voimasta konkreettisesti

 • voit käyttää päivittäin 10-15 minuuttia äänesi kanssa työskentelyyn

Tämä valmennus EI sovi sinulle jos...

 • olet kiinnostunut lähinnä äänen ulkoisesta puolesta; siitä miltä äänesi kuulostaa ulospäin ja miten se voisi olla “parempi"
 • et ole halukas tutustumaan sisäiseen maailmaasi ja näkemään hieman vaivaa kasvaaksesi ja kehittyäksesi sisäisesti vaan odotat toivomasi muutoksen tulevan kuin ihmeen kaupalla ulkoapäin annettuna
 • kärsit terapiaa vaativista mielenterveyden ongelmista. Sisäiseen muutokseen tähtäävä valmennus vaatii aina henkisiä voimavaroja ja tervettä kykyä kannatella itsessä esiin nousevia asioita.

MITÄ VAPAUTA ÄÄNESI -VERKKOVALMENNUKSESSA SITTEN TAPAHTUU?


Tarkennetaan...
OSIO 1

ORIENTAATIO

Kuten mihin tahansa onnistuneeseen matkaan, myös tähän matkaan on hyödyllistä hieman valmistautua. Asetamme tietoisesti päämäärän, rakennamme työskentelyn viitekehyksen sekä varmistamme, että meillä on kaikki tarvittavat resurssit pakattuna mukaan. Näin luomme matkalle parhaat mahdolliset onnistumisen edellytykset.

OSIO 2

VIRITTÄMINEN

Kuten mikä tahansa soitin, myös oma olemus on tärkeää virittää oikeanlaiseen ulkoiseen ja sisäiseen tilaan, jotta äänen vapautuminen on mahdollisimman sujuvaa. Tähän liittyen keskitymme mm. läsnäolon ja kuuntelun syventämiseen, laajennamme ymmärrystämme äänen olemuksesta ja vaikutuksista sekä perehdymme työskentelyn filosofiseen pohjaan ja periaatteisiin. Kun virität olemuksesi hyvin, luot itsellesi parhaat edellytykset avautua syvällä tasolla äänellesi ja itsellesi, ja vapauttaa äänesi virtaamaan vapaasti kaikilla olemuksesi tasoilla. 

OSIO 3

KEHON VAPAUTTAMINEN

Tässä osiossa luomme perustaa terveelle, kestävälle äänenkäytölle ja avaamme kehoa äänen vapaalle virtaamiselle. Lisäät äänesi ilmaisuvoimaa ja siten mahdollisuuksiasi ilmentää sen avulla kaikkea sitä mikä kauttasi haluaa päästä kuuluville. Luot myös edellytykset sille, että ääni pääsee vaikuttamaan systeemissäsi mahdollisimman tehokkaasti. Avainasioita osiossa ovat kehon avaaminen ja rentouttaminen, äänen fysiologian huomioiminen ja hengityksen vapauttaminen. 

OSIO 4

OMALLE ÄÄNELLE AVAUTUMINEN

Tässä vahvasti kokemuksellisessa vaiheessa alat sukeltaa ääneesi syvemmin yksinkertaisten, mutta voimallisten perusharjoitusten avulla, soveltaen holistisen äänenkäytön maailmaan edellisissä osioissa oppimaasi...ja siirtyen samalla kohti mielesi vapauttamisen vaihetta. Hiljalleen opit myös avaamaan ja kuuntelemaan yhä herkemmin sisäistä tilaasi, jonka hiljaisuudessa voit kuulla hienovaraisen sisäisen äänesi. Näitä perusharjoituksia voit hyödyntää vaikka loppuelämäsi ajan. 

OSIOT 5-6

MIELEN VAPAUTTAMINEN: TUNTEET, USKOMUKSET JA ANKKURIT

Ääni herkkänä ja intiiminä itsen osana nostaa helposti esiin syvälle tiedostamattomaan mieleen painettuja ajatus- ja tunnemalleja. On siis äärimmäisen hyödyllistä ja tarpeellista havainnoida ja reflektoida näitä esiin nousevia rakenteita ja lähteä hiljalleen vapautumaan niistä - muuttamaan sisäisiä esteitä itseäsi paremmin palveleviksi malleiksi. Näin rakennat pienin, lempein askelin lämmintä ja tiivistä suhdetta ääneesi ja itseesi ja opit hyödyntämään ääntäsi sisäisen tilasi muuntamiseen kohti korkeampia taajuuksia.

OSIO 7

SIELUN ÄÄNEN VAPAUTTAMINEN

Matkan viimeisellä etapilla syvennät yhteyttäsi ja laajennat työkalupakkiasi tuomalla äänesi musiikin maailmaan. Tulet tekemään Nada Yoga -perinteen harjoituksia, jotka ovat ikivanhoja, huikean voimakkaita työkaluja oman energiakehon puhdistamiseen ja värähtelytaajuuden nostamiseen. Opit mm. intialaisen musiikin mantriset sargam-aakkoset ja Dhrupad-äänteet. Näiden harjoitusten avulla voit avata ja harmonisoida olemustasi jatkuvasti enemmän, jolloin sielusi ääni pääsee virtaamaan yhä vapaammin.

Saat monipuolisen tuen matkallesi:

LUENTOJA JA OHJEITA VIDEOINA
LADATTAVAT ÄÄNITTEET HARJOTUKSISTA
KIRJALLISTA MATERIAALIA
 
VALMENTAJAN TUEN VERKKOALUSTALLA

Tulet saamaan uutta opetusmateriaalia pääsääntöisesti kerran 2 viikossa. Materiaali sisältää teoriatietoa sekä runsaasti harjoituksia ja resursseja. 

Harjoituksiin saat selkeän ja monipuolinen taustoituksen ja ohjeistuksen videona ja/tai tekstimuodossa. Näin voit olla varma siitä mitä (ja miten) olet tekemässä ja saat harjoituksista myös parhaan tehon irti. 

Itse harjoitukset saat äänitteinä, jotka ovat myös ladattavissa omalle koneellesi talteen.

Kurssin kaikki materiaali on käytössäsi 6 kuukauden ajan. Ehdit siis hyvin palata asioihin moneen kertaan ja syventyä harjoituksiin omassa tahdissasi. Vaikka kokonaisuus on mahdollista käydä läpi 12 viikossa, voit edetä siis huomattavasti hitaamminkin.

Kurssi järjestetään 100% netissä, eli sinun ei tarvitse matkustaa minnekään. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on nettiyhteys. 

Reeta

Paras tietämäni äänikurssi, jolla edistyy taatusti! Itselläni lähtökohta oli hyväksymätön suhde omaan ääneeni ja äänen jumiutuminen, mutta sain harjoitusten avulla lisää luottamusta äänenkäyttööni ja olenkin oppinut nauttimaan omasta äänestäni ja laulamisesta. Paljon erilaisia harjoituksia ja erittäin selkeä valmentaja, joka pysyy rönsyilemättä oleellisessa.

Mari-Anne

Oli turvallista ja ihanaa heittäytyä kurssilla! Sain kokea hienoja oivalluksia itsestäni ja opin luottamaan enemmän omaan ääneeni. Kuuntelemisen taito ja äänelle pysähtyminen vahvistuivat. Anna sanoittaa asiat selkeästi ja rauhallisesti. Teoriatieto oli mielestäni hyvin perusteellista ja harjoitukset olivat mukaansatempaavia ja monipuolisia. Voin sydämestäni suositella tätä kurssia!

Sari

Jos tahdot löytää itsestäsi jotain aivan uutta vahvuutta ja rauhaa, tämä matka itseen ja omaan ääneen kannattaa ehdottomasti tehdä! Harjoitukset ovat kaikessa yksinkertaisuudessaankin Todella Voimallisia. Sain todella paljon irti kurssista, vaikka en ole harrastanut laulua tai muuta äänen kanssa työskentelyä aiemmin. Suosittelen lämpimästi!

Piia

En oikeastaan harrasta laulamista, mutta tällainen tavallinen 'lapsille laulajakin' sai tosi paljon hyviä vinkkejä ja harjoituksia kurssilta. Ja varsinkin itseluottamusta äänenkäyttöön! Annan lempeä ohjaus osui ja upposi. Kurssilla oli todella paljon tietoa, ja selkeät harjoitukset rytmittivät kurssia ja helposti solahtivat arkeen. Mahtava kokonaisuus!

Anonyymi osallistuja

Kaiken kaikkiaan valmennus on ollut aivan mahtava! Koen harjoituksia tehdessäni usein, että jonkinlainen portti itseäni suurempaan aukeaa. Suosittelen lämpimästi kaikille kiinnostuneille.

Anonyymi osallistuja

Tunnen, miten harjoitukset lataavat akkuni. Ääni yhdistää sellaiseen tasoon, jossa olen aivan kokonainen. Ympäristön tohinoiden jälkeen palaan takaisin "tehdasasetuksiin" eli suureen hiljaisuuteen ja siitä kumpuavaan iloon.
Valmennuksesta usein kysyttyä:

 

Edelleen kysyttävää? Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Vastaan mielelläni!

OLETKO VALMIS OTTAMAAN KÄYTTÖÖN OMAN ÄÄNESI työkaluna, jolla kulkea yhä syvemmälle sisimpääsi, hoitaa itseäsi, avata korvaasi ja sydäntäsi kuuntelulle ...ja YHDISTYÄ TODELLISEEN OLEMUKSEESI?

OLEN MUKANA

OLETKO VALMIS OTTAMAAN KÄYTTÖÖN OMAN ÄÄNESI TYÖKALUNA, JOLLA KULKEA SYVEMMÄLLE SISIMPÄÄSI, HOITAA ITSEÄSI, AVATA KORVAASI JA SYDÄNTÄSI KUUNTELULLE ...JA YHDISTYÄ TODELLISEEN OLEMUKSEESI?

 

OLEN MUKANA

Kun otat nyt tämän tärkeän askeleen kohti äänesi vapauttamista ja tulet mukaan valmennukseen, on sinulla jopa 12 viikon kuluttua...​

 • ymmärrys siitä mihin äänesi voima perustuu ja miten sitä näin ollen kannattaa lähestyä

 •  selkeämpi käsitys äänenkäytön perusteista sekä lukuisia toimivia keinoja siihen miten saat koko olemuksesi viritettyä sellaiseen tilaan jossa äänesi voima pääsee toden teolla vaikuttamaan

 • toimiva kattaus syvästi vaikuttavia ääniharjoituksia, joiden avulla voit syventää suhdetta ääneesi ja itseesi vaikka loppuelämäsi ajan ja nostaa värähtelytaajuuttasi kohti korkeuksia

 • ymmärrys niistä mieleesi varastoituneista rajoittavista uskomuksista, jotka aiheuttavat epävarmuutta, jännitystä ja tukkivat olemustasi...sekä keinoja vapautua näistä

 • työkaluja, joilla voit saada paremman yhteyden omiin tunteisiisi ja puhdistaa niitä itsestäsi oman äänesi avulla

 • vapaammin virtaava ääni niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla ja vahvempi yhteys omaan todelliseen luontoosi ja voimaasi - elävään Elämään sinussa. 

VAPAUTA ÄÄNESI -verkkovalmennus

VAPAUTA ÄÄNESI -verkkovalmennus

Voit valita valmennuksesta joko peruspaketin, jolloin saat käyttöösi koko monipuolisen ja kattavan verkkomateriaalin sekä valmentajan jatkuvan tuen kurssialustalla...

… tai voit valita PLUS-paketin, mikäli haluat varmistaa erityisen tehokkaan etenemisen myös laajemman henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen avulla. PLUS-pakettiin kuuluu kaiken verkkomateriaalin lisäksi myös 3 henkilökohtaista valmennussessiota (Helsingin Lauttasaaressa).

VAPAUTA ÄÄNESI -VERKKOVALMENNUS

432€

Sisältäen esimerkiksi:

 • laajasti avartavaa käsitteellistä tietoa äänestä ja holistisen äänenkäytön eri puolista sekä mielemme toiminnasta
 • käytännön ohjeistuksen toimivan äänenkäytön perusteisiin
 • monipuolisen kattauksen harjoituksia sekä näihin kaiken tarvittavan tukimateriaalin
 • valmentajan tuen koko matkan ajalle
 • pääsyn kaikkiin materiaaleihin helppokäyttöisellä Kajabi-verkkokurssialustalla 6 kuukauden ajan 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ NYT

VAPAUTA ÄÄNESI PLUS

648€

Sisältäen esimerkiksi:

 • laajasti avartavaa käsitteellistä tietoa äänestä ja holistisen äänenkäytön eri puolista sekä mielemme toiminnasta
 • käytännön ohjeistuksen toimivan äänenkäytön perusteisiin
 • monipuolisen kattauksen harjoituksia sekä näihin kaiken tarvittavan tukimateriaalin
 • valmentajan tuen koko matkan ajalle
 • pääsyn kaikkiin materiaaleihin helppokäyttöisellä Kajabi-verkkokurssialustalla 6 kuukauden ajan 
 • 3 kpl yksilövalmennustapaamisia (à60min)
ILMOITTAUDU TÄSTÄ NYT

Innostuitko, mutta mieli vielä epäröi? 


Tiedän miten helposti sitä lykkää päätöksentekoa. Mieli keksii monta syytä miksi juuri nyt ei ole hyvä aika muutokselle (eikä ainakaan päätökselle) ...vaikka sydän selvästi tietäisi toisin. Tuttu tunne! Siksi haluan auttaa sinua päätöksenteossa ottamalla taloudellisen riskin kokonaan itselleni:

100% RAHAT TAKAISIN -TAKUU

Jos jostain syystä et kokisi kurssia omaksesi tai et kokisi saavasi siitä hyötyä itsellesi, saat kaikki rahasi takaisin yksinkertaisesti lähettämällä minulle sähköpostia kahden viikon (30 päivän) kuluessa aloituksesta. Selityksiä ei vaadita.

LOPUKSI HALUAN VIELÄ SANOA:

Sielumme laulun laulaminen vapaasti ja täysin rinnoin on valtavan tärkeää!  

 

Uskon sen itse asiassa olevan meille ihmisille yksi syvimmistä kaipuistamme, ellei jopa kaikkein syvin…asia jonka rinnalla lähes kaikki muu kalpenee. Siksihän me tänne olemme tulleet; tuomaan äänemme, omat todelliset itsemme ja koko potentiaalimme ilmenemään maailmaan. Tuskin tämän asian kanssa siis kannattaa aikailla!

On toki selvää, että oman äänen kohtaaminen voi tuntua jännittävältä ja pelottavaltakin. Tämä aloituskynnys kannattaa kuitenkin ehdottomasti ylittää! Kun lähdet nyt rohkeasti avautumaan oman äänesi monille mahdollisuuksille, sinulle voi nopeastikin avautua aivan uudenlainen polku, joka muuttaa elämääsi enemmän kuin olit uskaltanut edes unelmoida. 

Minun piti integroida useita irrallisia palasia yhteen päästäkseni siihen missä olen nyt…koska yksikään tietämäni valmentaja ei tällaista kokonaisuutta opettanut. Sinä voit kuitenkin saada nämä vuosien aikana keräämäni opit yhdessä saumattomasti toimivassa paketissa, joka tarjoaa hyvin tehokkaan mutta lempeän reitin kohti vapaampaa, rennompaa, kukoistavampaa suhdetta ääneesi ja itseesi. Tartu siis nyt tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan!

Kannustavin terveisin,
Anna