"Yhteys omaan ääneen on yhteyttä omaan voimaan. Kun vapautat äänesi, saat käyttöön oman luomisvoimasi ja elämäsi voi alkaa virrata soljuvammin."


 

Oletko jo tietoinen tästä harvoin ymmärretystä mutta 
äärimmäisen tehokkaasta 
hyvinvoinnin työkalusta?


 

Tilaa maksuton videokoulutus "Vapauta äänesi -vapauta voimasi"

Opit äänesi syvemmästä ulottuvuudesta ja siitä miten vapauttaa se virtaamaan kaikilla olemuksesi tasoilla...jotta voisit olla yhteydessä omaan voimaasi ja päästää sielusi laulun kuuluville maailmaan.

LÄHETÄ VIDEOKOULUTUS MINULLE

Oma ääni. Niin paljon laajempi ja vaikuttavampi asia kuin "kaunis lauluääni" tai "vakuuttava puheääni". Syvä olemuksemme ja huikea transformaation työkalu, suora silta sisimpään.

...joka valitettavasti kuitenkin valtaosalla ihmisistä on enemmän tai vähemmän tukossa tai jumissa. Kireyttä, epävarmuutta, häpeää...pienentämistä ja hiljentämistä. Ja näin koko olemuksemme on jumissa eikä elämän energia virtaa meissä vapaana. 

 

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla!

Äänesi vapauttaminen ja sen hyödyntäminen oman hyvinvointisi tukena, upeana itsetuntemuksen ja eheytymisen työkaluna, on täysin mahdollista -ja saattaa onnistua helpommin ja nautinnollisemmin kuin ehkä arvaatkaan. Eikä sinun tarvitse olla “laulaja” tai edes sellaiseksi aikova päästäksesi hyötymään äänesi voimasta: tämä työkalu on jokaisen meistä käytettävissä kunhan ääntä oppii hyödyntämään tietoisesti ja oikealla tavalla.

 Jos olet kiinnostunut äänesi syvemmästä ulottuvuudesta ja mahdollisuudesta vapauttaa se virtaamaan kaikilla olemuksesi tasoilla...jotta voisit olla yhteydessä omaan voimaasi ja laulaa sielusi laulua täysin rinnoin...tämä maksuton koulutus on sinulle! KYLLÄ KIITOS, LÄHETÄ JO VIDEO MINULLE!

Tulet oppimaan...

Mistä omassa äänessäsi oikeastaan on kyse ja miten moninaisin tavoin oman äänesi vapaus (ja sen puute) elämääsi vaikuttaa -niin kehon, mielen kuin sielun tasoilla 

Mikä tekee juuri omasta äänestäsi ainutlaatuisen tehokkaan itsetuntemuksen ja henkisen kasvun työkalun (jota tuskin haluat ohittaa) 

Miksi tavanomaiset äänenkäytön tavat eivät useinkaan johda äänen todelliseen vapauttamiseen (ja millainen lähestymistapa taas toimii tässä tarkoituksessa huomattavasti paremmin)

Tilaa itsellesi MAKSUTON videokoulutus Vapauta äänesi -vapauta voimasi!


...ja ota 
konkreettinen askel kohti oman äänesi syvää vapauttamista!

Pääset katsomaan koulutuksen halutessasi jo tänään, sillä se kilahtaa sähköpostilaatikkoosi lähes saman tien.

Tilatessasi videokoulutuksen liityt samalla maksuttomalle Sisäpiiri-sähköpostilistalle. Listalta voit poistua milloin tahansa. Tietosi ovat turvassa. Tietosuojaselosteen löydät sivun alalaidasta.

Hei olen Anna Pohjola,

henkisen kasvun ja holistisen äänenkäytön valmentaja. Intohimoni ja missioni on auttaa ihmisiä löytämään vahva yhteys omaan ääneensä ja voimaansa, ja palaamaan kotiin todelliseen luontoonsa, jotta he voisivat elää harmoniassa sielunsa olemuksen kanssa ja ilmentää sitä vapaasti tässä ihmiselämässä.

Olen opiskellut transformatiivista äänenkäyttöä mm. CIIS -yliopistossa San Franciscossa monien alan pioneerien johdolla, vokalisti Silvia Nakkachin oppilaana sekä intialaisen mestarin Pt. Uday Bhawalkarin oppilaana.

Vuodesta 2017 lähtien olen opastanut jo satoja ihmisiä holistisen äänenkäytön ja oman äänen vapauttamisen parissa. Tein tämän koulutuksen, koska uskon syvästi oman äänemme valtavaan transformatiiviseen voimaan ja haluan tehdä parhaani, jotta mahdollisimman monet saisivat äänensä virtaamaan kaikilla olemuksensa tasoilla ja voisivat  siten tuoda ainutlaatuisen olemuksensa kuuluville maailmaan. Uskon, että sitä tämä maailma juuri nyt tarvitsee.

Antoisia katseluhetkiä!