top of page

VAPAUTA ÄÄNESI -VERKKOVALMENNUS

Kiitos ja lämpimät onnittelut tärkeästä päätöksestäsi

lähteä mukaan valmennukseen! 

Olet ottamassa merkittävän askeleen kohti äänesi upeita mahdollisuuksia....ja samalla lähdössä huikealle matkalle äänesi ja itsesi syvyyksiin!

Mitä seuraavaksi?

Kirjautumisohjeet valmennukseen sekä kuitti ostoksestasi on nyt lähetetty sähköpostiisi. Jos viestejä ei näy, muistathan tarkistaa myös roskapostilaatikkosi ja muut mahdolliset välilehdet/kansiot, joista et välttämättä heti huomaa niitä. 

IMG_6988_edited_edited.jpg

Aloitamme sunnuntaina 12.2. Tällöin Campwire-alustalle ilmestyy valmennuksen ensimmäinen osio ja pääset aloittamaan 13 viikon matkamme. Saat aloituksesta ja myös myöhemmin aina uuden osion avautuessa muistutuksen sähköpostiisi. 

Yksilövalmennukset

PLUS-pakettiin kuuluvat 3 yksilövalmennusta voimme pitää joko kasvokkain Helsingin Lauttasaaressa tai verkon välityksellä (Zoomin kautta). Voit ajoittaa nämä haluamallasi tavalla 13 viikon valmennuksen ajalle, joskin yleensä suosittelen, että yksilövalmennukset alkaisivat vasta kun olet päässyt kunnolla vauhtiin ääniharjoitusten kanssa, eli osion 4 aikana tai sen jälkeen. Jos kuitenkin koet, että haluat aloittaa aikaisemmin, sekin toki sopii. Tapaamisajat voimme sopia sähköpostitse, eli laitathan minulle sähköpostitse (osoitteeseen anna@soundconnection.fi) viestiä kun haluat sopia ensimmäisen tapaamisen.

Mahtavaa että olet mukana!

Lämpimin tervetuloterveisin,
Anna

bottom of page