TAPAHTUMAT

 

TULEVAT TAPAHTUMAT 


 

TILAUKSESTA OMALLE RYHMÄLLESI 


 

Äänimatka

Syvärentouttava sisäinen matka, jolla osallistujat pääsevät vastaanottamaan erilaisten harmonisesti värähtelevien instrumenttien hoitavaa ääntä, antaen sen resonoida ja kulkea lävitse aina solutasolle asti. Soittimina voi olla vaihtelevasti esim. äänirautoja, kristallikulhoja, ocean drum, tuulikelloja, rumpu, kalimba, huilu,...ja aina myös ihmisääni.

Kesto 45-90 min (sovitusti).

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää ja sovitaan järjestelyistä!OTA YHTEYTTÄ

Tunne äänesi -workshop

Tämä työpaja on helppo tapa tutustua syvemmin omaan ääneen ja holistiseen äänenkäyttöön itsetuntemuksen ja transformaation välineenä. Lähestymme ääntämme keinona avata korvaamme ja sydäntämme kuuntelemaan syvemmin, ja samalla hoidamme kehoamme ja mieltämme, virittäen olemustamme harmoniaan. Pääsette myös kokemaan yhdessä laulamisen vahvan, yhdistävän ja kohottavan energian sekä lopuksi myös syvärentouttavan äänimatkan.

Kesto 4 tuntia.

Kokoa kasaan ryhmä ja laita minulle viestiä, niin sovitaan järjestelyistä!

OTA YHTEYTTÄ

Shamanistinen äänimatka ja voimaeläimen haku

Äänimatka pyhässä tilassa läpi maan, veden, ilman ja tulen elementtien, hoitavien soittimien opastamana. Matkaamme myös tapaamaan omaa voimaeläintä; matkakumppania, joka voi tukea elämänpolulla monin tavoin, opastaen ja suojellen. Saatte lopuksi ohjeet voimaeläimen kanssa työskentelyyn.

Kesto 90min.

Ota yhteyttä niin sovitaan järjestelyistä!

OTA YHTEYTTÄ

Kohtaaminen äänen äärellä voi olla vahva kokemus 

 
Äänenkäyttö yhdessä muiden ihmisten kanssa on usein todella kaunista ja voimallista. Syvältä koskettavaa. Erityisesti omalla lauluäänellämme kommunikoimme suoraan sydämestä sydämeen. Sydänyhteys avautuu kaikilla tasoilla; ryhmässä laulaessa sydämen sykkeet fyysisestikin tahdistuvat, harmonisoituvat keskenään. Ja samaa tapahtuu niin psykologisella tasolla kuin takuuvarmasti myös sielun tasolla. Yhteys ja yhteinen sävel löytyvät monin tavoin. 

 Sitä voi kokea olevansa syvällä tavalla tuettu ja ravittu.

 Siksi koen tärkeäksi kokoontua aika ajoin myös yhteen ääniemme kanssa. 

 

Tapahtumat sopivat kaikille kiinnostuneille!


Työpajoissa tekemämme harjoitukset ovat tehokkaita mutta hyvin yksinkertaisia, eikä aikaisempi musiikillinen osaaminen tai kokemus ole pääsääntöisesti tarpeen (mainitsen erikseen jos sellaista suositellaan). Riittää, että haluat tuntea oman ääneesi ja itsesi lähemmin. Äänimatkoilla taas saat laskeutua vain vastaanottamaan ja rentoutumaan; matkaamaan omassa sisäisessä maailmassasi. Saat olla kaikin puolin juuri sellainen kuin kussakin hetkessä olet. 

"Kaikki odotukset ylittyi"


"
Tulin vaikka pelkäsin, ja olen tosi kiitollinen että tulin; kaikki odotukset ylittyi! En arvannut että voisin kokea jotain noin hoitavaa, kun en ole yleensä mikään workshopeissa kävijä. Harjoitukset oli just sopivan haastavia, ei liian pelottavia. Ilmapiiri oli uskomattoman turvallinen ja vapauttava."

-Maija, Tunne äänesi -workshop

"Wau!"


"
Kaikki harjoitukset olivat mielettömiä! Uppoutuminen omaan ääneen ja sen yhdistyminen kaikkien ääniin ja kaikkeuteen... wau! Workshop täytti kaikki odotukset ja suosittelen sitä ihan kaikille. Aiempaa kokemusta äänen käytöstä tai laulamisesta ei tarvita, tämä auttaa avaamaan siihen liittyviä blokkeja. Harjoitukset etenevät turvallisesti tunnustellen

-Senja, Tunne äänesi -workshop

"Sisäistä rauhaa, iloa ja valoa"


"Sain sisäistä rauhaa, iloa ja valoa. Kohtaamisia uusien ihmisten kanssa. Suosittelen lämpimästi! Workshopin kautta voi aueta kokonaan uusi maailma ja keinoja käyttää oman äänen parantavaa voimaa. Sisäinen tyyneys kasvaa, samoin oman itsen tuntemus ja arvostus.
"

-Päivi, Tunne äänesi -workshop

"Laskeutuminen elämän virtaan"


änien rikkaus yllätti iloisesti; eri instrumenttien käyttö ja Annan ääni tuntuivat mielettömältä lahjalta. T
untui kuin minut olisi laskettu suorastaan elämän virtaan, jossa sai levätä ja solista mukana. Hieno matka!"

-Taina, Shamanistinen äänimatka

"Tuntui sielussa asti!"


"
Tuntui sielussa asti! Upea matka ja mahtava ohjaaja!

-Marika, Shamanistinen äänimatka

"Ihana saada rentoutua"


"Oli ihana saada rentoutua matkaamaan kun alkuvalmistelut ja rituaalit oli tehty hyvin ja matkaan oli varattu riittävästi aikaa. Ihanat tuoksut, ihanat soittimet ja ihana teema! Pidin erittäin paljon ja tulen ehdottomasti uudestaan!"

-Anonyymi osallistuja, Shamanistinen äänimatka