top of page
Therapy Session

COACHING

15.png

VERKKOKURSSIT

Verkkokursseissani on kyse yhteyden vahvistamisesta todelliseen itseen omaa ääntä hyödyntämällä.

 

Kyse on äänestä itsetuntemuksen ja eheytymisen työkaluna, siltana sisimpään. Oman äänen transformatiivisesta voimasta. 

 

Oma ääni on hyvin herkkä ja syvä asia. Se on paljon suurempi asia kuin "hyvä lauluääni". Äänesi on sielusi kieli ja lopulta perimmäinen olemuksesi energeettisenä olentona. Siksi se toimii niin suorana sanattomana yhteytenä olemuksemme korkeampiin ulottuvuuksiin. Todelliseen luontoomme.

 

Suhteella ääneesi on siis paljon väliä. Sinun äänelläsi on väliä!

 

Äänen monista huimista vaikutuksista kehon, mielen ja hengen tasolla olen kirjoittanut eri näkökulmista blogiini. Pääset lukemaan artikkeleita tästä.

 

Koska olemuksemme on ääntä, on äänenkäyttö meille ihmisille hyvin luontainen asia. Olemme syntyneet käyttämään ääntämme! Oman äänemme huikean avaavat, hoitavat ja kohottavat vaikutukset kuuluvat siis aivan kaikille ja ne ovat myös saavutettavissa kaikille - jopa paljon helpommin kuin ehkä arvaatkaan.

 

Kerronkin sinulle nyt salaisuuden: äänesi voiman löytämisessä ja hyödyntämisessä ei lopulta ole kyse kikka kolmosista, monimutkaisista protokollista tai muistakaan vaikeista asioista, jotka soveltuisivat vain “laulajille” tai muille erityisosaajille. Kyse ei edes ole ns. tavanomaisesta laulamisesta. Eheyttävä (jooginen) työskentely oman äänen kanssa on lopulta hyvin yksinkertaista ja sopii kaikille. Se on kuitenkin uskomattoman voimallista, ja avannee monia uusia ulottuvuuksia myös kokeneille laulajille.

Omalla kohdallani tämä uudenlainen äänenkäytön tapa muutti lähestulkoon kaiken. Ei ehkä erityisesti tavassani laulaa musiikkia, vaan tavassani lähestyä ääntäni, itseäni ja koko ympäröivää todellisuutta. 

 

Enkä ole suinkaan ainoa! Ääni voimakkaana eheytymisen ja hyvinvoinnin työkaluna on auttanut jo valtavaa määrää ihmisiä - joskaan ei lainkaan niin monia kuin mihin sillä olisi mahdollisuus. Siksi haluan ehdottomasti tehdä parhaani, jotta sen hyödyt saadaan laajemmin ihmisten käyttöön. Verkkokurssien välityksellä tämä on erityisen hyvin mahdollista.

Palvelut verkossa

Yhdessä laulaminen kasvotusten on omalla tavallaan erityistä, mutta verkkokursseillakin on monia hyviä puolia:

1

Paikkariippumattomuus

Sinun ei tarvitse matkustaa minnekään, sillä kaikki tapahtuu 100% netissä. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on nettiyhteys. Näin pääset tutustumaan äänesi mahdollisuuksiin vaikka asuisit autiolla saarella (….kunhan siellä on nettiyhteys).

Sound Connection-8.png

2

Aikariippumattomuus

Voit edetä omalla aikataulullasi, juuri sinulle sopivalla tahdilla.

Kurssit etenevät tiettyyn tahtiin, mutta kaikki materiaali on käytössäsi vielä pitkään niiden päättymisen jälkeen, joten voit hyvin ottaa kullekin osiolle niin paljon aikaa kuin tarvitset.

Sound Connection-8.png

3

Oma tila ja turva

Monia oman äänen kuuluminen voi jännittää ja pelottaakin, erityisesti ryhmässä. Verkkokurssin avulla voit lähteä avautumaan äänellesi ilman ryhmän painetta, oman kodin rauhassa ja turvassa.

Sound Connection-8.png

4

Mahdollisuus kerrata

Pystyt palaamaan materiaaliin moneen kertaan uudelleen ja opit näin varmemmin. Suuren osan kurssimateriaalista saat myös ladattua omalle koneellesi, jolloin voit hyödyntää harjoituksia vaikka loppuelämäsi ajan.

Sound Connection-8.png

5

Kustannustehokkuus

Verkkokurssit ovat sinulle äärimmäisen kustannustehokas tapa saada tarvittavat työkalut ja tuki haluamaasi muutokseen. ​Vastaava sisältö livekurssina olisi aivan eri tason investointi.

Sound Connection-8.png

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan äänesi huikeaan voimaan, olisi upeaa päästä auttamaan myös sinua tällä polulla.  Kyseessä on työkalu, jonka valtava tuki kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

 

Ja psssst.... Mikäli huomaat oman äänesi käyttämisen herättävän kiinnostuksen ohella jännitystä ja vastustustakin…loistavaa! Tämä on selvä merkki siitä, että olet täysin oikeassa paikassa. Jännitys ja pieni pelko ehkä tuntuu ikävältä, mutta se on erinomainen tienviitta: se näyttää, mitä kohti sinun juuri nyt olisi luultavasti hyvä kulkea - se näyttää, missä sinulla on mahdollisuus kasvaa.

Mietitkö mikä verkkokursseista olisi sinulle oikea vaihtoehto?

Mikäli transformatiivinen äänenkäyttö on sinulle täysin vieras asia ja haluaisit aluksi kokeilla sitä,  jotta tietäisit onko se ylipäätään sinun juttusi...oikea osoite on Tunne äänesi -haaste. Tämä kurssi on luonteeltaan helppo ja keyvt tutustuminen joogisen äänenkäytön maailmaan ja äänesi syvempiin ulottuvuuksiin.

Jos taas koet oman äänesi herättävän sinussa monenlaisia (haastaviakin) ajatuksia ja tunteita kuten epävarmuutta ja pelkoa...ja/tai äänenkäyttösi ei vielä tunnu kovinkaan rennolta ja luontevalta...oikea osoite on Vapauta äänesi -verkkovalmennus. Tämä valmennus auttaa sinua vahvistamaan suhdetta omaan ääneesi ja sen myötä itseesi ylipäätään, omaksumaan joogisen äänenkäytön perusteet niin kehon kuin mielen tasoilla sekä ottamaan käyttöön oman äänesi huikeana itsetuntemuksen ja eheytymisen työkaluna...siltana sisimpään.

Jos suhde omaan ääneesi on jo ystävällinen ja äänenkäyttösi suhteellisen rentoa ja luontevaa, ja haluat astua askeleen syvemmälle äänesi mahdollisuuksiin, hyödyntämään omaa ääntäsi vahvana henkisenä menetelmänä, reittinä korkeampaan tietoisuuteen ja harmoniaan, oikea osoite on Äänijoogan mystinen maailma -verkkokurssi, jolla tutustut transformatiivisen äänenkäytön kruununjalokiveen, Intian äänijoogatraditioon ja sen mystisen voimallisiin työkaluihin.

Edelleen epävarma? Tällöin todennäköisesti parasta on aloittaa Tunne äänesi -haasteesta ja edetä sen jälkeen syvemmälle omaan ääneesi Vapauta äänesi -valmennuksen avulla... ja lopulta ehkä vielä askel pidemmälle Äänijoogan maailmaan.

Autan myös mielelläni! Jos kaipaat jutella omasta tilanteestasi, voit aina ottaa minuun yhteyttä niin mietitään yhdessä sinulle paras vaihtoehto.

Ääni hyvinvoinnin työkaluna-15.png

Supervoimana oma ääni - 5 käytännön vinkkiä

Ota yhteyttä

anna @ soundconnection.fi
+358 50 5211834

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
14.png

Liity Sisäpiiriin

Ilmaisia vinkkejä, pohdintoja, harjoituksia...sekä ensimmäisten joukossa tietoa uusista tapahtumista ja valmennuksista. 

bottom of page