top of page

Haluaisitko oppia hyödyntämään omaa ääntäsi huikeana hyvinvoinnin työkaluna ja henkisenä voimavarana; reittinä kohti sisäistä selkeyttä ja rauhaa?

"Tunne omassa äänessäsi
piilevä ihmeellinen voima
jo 21 päivässä"


Tällä verkkokurssilla otat helposti ja kevyesti ensimmäisen askeleesi kohti äänesi todellisen
potentiaalin vapauttamista.

TUNNE ÄÄNESI-5.png

“Huikea matka omaan ääneen ja itseen! Käsittämätöntä, että näin yksinkertaisilla harjoituksilla 21 päivän aikana jotain valtavaa tapahtuu. Äänessäni muuttui jotain, vapauduin uskomuksistani ja rajoitteista. Sain vapautta laulaa. Koin että ääni kannattelee minua.”

 

- Marjo, Kärkölä

Tunnetko sinäkin kutkuttavaa kiinnostusta ääntä ja sen avaamia mahdollisuuksia kohtaan? 

 

Haluaisitko oppia hyödyntämään omaa ääntäsi hyvinvointiasi tukevana työkaluna ja huikeana henkisenä voimavarana…reittinä kohti yhä suurempaa selkeyttä, iloa ja sisäistä rauhaa?

 

Ehkä olet hieman vieraantunut omasta äänestäsi…mutta haluaisit oppia tuntemaan sitä paremmin…ja kuulla itseäsi paremmin.

 

Tai ehkä harrastat laulamista, mutta kaipaisit saada äänenkäyttöösi laajempaa ulottuvuutta ja oppia työskentelemään äänesi kanssa syvemmällä tavalla.

Toiveittesi tiellä on kuitenkin jokin näkymätön este.

 

Et ehkä oikein tiedä miten lähestyä tätä (isolta ja vaikealtakin tuntuvaa) asiaa käytännössä niin, että se todella lähtisi avautumaan.

 

Et ehkä täysin edes tiedä mistä holistisessa äänen kanssa työskentelyssä on kyse - saati että olisit vakuuttunut, että tämä on oikeasti toimiva juttu…

 

…tai et ainakaan ole vielä varma, onko äänen kanssa työskentely juuri sinun juttusi…etkä siksi halua sitoutua äkkiseltään tarjolla oleviin isompaa investointia vaativiin valmennuksiin.

poses-gc9ba11b9a_1920_edited.jpg

Ehkä siis olet toistaiseksi jäänyt toimimisen sijaan tuumailemaan….etkä juurikaan päässyt etenemään kohti äänesi laajempien mahdollisuuksien hyödyntämistä.

Tämä on täysin ymmärrettävää! 

 

Vaikka äänen käyttö laajemmassa, eheyttävässä tarkoituksessa ei ole lainkaan uusi keksintö (vaan itse asiassa yksi ihmiskunnan vanhimmista keinoista vaikuttaa ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin), ovat äänen mahdollisuudet etenkin meillä länsimaissa vielä useimmille ihmisille verrattain uusi ja tuntematon asia. Olemme oikeastaan vasta uudelleen heräämässä äänen valtavaan voimaan, sekä kokemuksellisesti että tieteellisen tutkimuksen keinoin. 

 

Ei siis mikään ihme, mikäli tämän asian lähestyminen tuntuu hieman oudolta ja haastavaltakin.

 

Äänen mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata jättää huomiotta, sillä kyse on todellakin ihmeellisen voimakkaasta (ja usein myös varsin nopeasta) keinosta avata ja harmonisoida olemustamme monella tasolla; niin fyysistä kehoa kuin mieltä ja tunteitakin. Esimerkiksi Päivi kuvasi kokemustaan vain kolmen viikon äänityöskentelyn jälkeen näin:

Aivan mahtava matka! Matka sisimpään, uuden elämän alku. Fyysisesti oloni on kohentunut, kipuja ja kireyksiä on vähemmän. Unenlaatuni on parantunut, päivä alkaa iloisemmin, energiaa on tullut lisää ja ennenkaikkea mieli on selkeämpi ja sitä kautta päivään on tullut ns. lisää aikaa.

Ääni (oikein käytettynä) voi tehokkaasti rauhoittaa ylikierroksilla käyvän kehon ja kiireisen mielen, ja auttaa siten laskeutumaan läsnäolevaan hetkeen, avaten tilaa kuulla ja kokea itsemme ja koko todellisuus aidommin ja täydemmin. Tästä levollisesta, hiljaisesta tilasta käsin voit löytää myös vahvemman yhteyden todelliseen itseesi ja sen moniin puoliin; selkeyteen, voimaan, rauhaan, iloon, rakkauteen. 

 

Miten sitten onnistut pääsemään liikkeelle äänesi voiman käyttöönotossa? 

36_edited_edited.jpg

Kerron sinulle nyt salaisuuden: Äänesi voiman löytämisessä ja hyödyntämisessä ei käytännön tasolla ole kyse kikka kolmosista, monimutkaisista protokollista tai muistakaan vaikeista asioista, jotka soveltuisivat vain “laulajille” tai muille erityisosaajille. Holistinen, eheyttävä työskentely oman äänen kanssa on lopulta hyvin yksinkertaista. Mutta se on myös uskomattoman voimallista. 

 

Ääni on perimmäinen olemuksemme ja laulaminen meille ihmisille hyvin luontainen asia - olemme syntyneet käyttämään ääntämme. Oman äänemme huikean avaavat, hoitavat ja kohottavat vaikutukset kuuluvat meille kaikille ja ne ovat siis myös saavutettavissa meille kaikille - jopa paljon helpommin kuin ehkä arvaatkaan. Kyse ei ole laulutaidosta tai ylipäätään siitä miltä kuulostat ulospäin...vaan jostain paljon syvemmästä.

 

Eikä sinun tarvitse edes saman tien sukeltaa syvyyksiin; toisinaan on viisastakin ottaa suuren harppauksen sijaan vain ensimmäinen pieni, mutta merkittävä askel haluamaasi suuntaan. Pieni askel on kevyempi astua, mutta sen otettuasi olet jo selvästi liikkunut jonnekin - ja tiedät paremmin mihin suuntaan haluat seuraavan askeleesi ottaa. 

Tärkeintä onkin vain lähteä liikkeelle!

 

Mikäli kyseessä on kuitenkin sinulle vielä melko tuntematon maaperä, saattaa olla hyvä lähteä matkaan käsi kädessä osaavan oppaan kanssa….jo siksi, että ottaisit ensimmäisen askeleesi suuntaan, joka todennäköisemmin on sinulle hyödyllinen ja avartava. Sellainen, jonka otettuasi näet laajemmin, koet syvemmin ja tiedät selkeämmin mikä seuraava askeleesi on.

Mutta kuka minä olen näistä asioista puhumaan? Tässä lyhyt esittelyni:

Hei, olen Anna Pohjola, henkinen äänivalmentaja! 

Haluan auttaa sinua löytämään oman äänesi ihmeellisen voiman!

Henkisenä äänivalmentajana autan ihmisiä rakentamaan eheää ja vahvaa yhteyttä omaan ääneensä ja autenttiseen olemukseensa -erityisesti holistisen äänenkäytön keinoin. Tuo yhteys ei itsellänikään ole aina ollut erityisen vahva…

 

Musiikki on kyllä kuulunut elämääni aivan pikkutytöstä lähtien: lauloin jo ennen kuin osasin puhua enkä ole tähän päivään mennessä lopettanut. Olen laulanut yksin ja erilaisissa kokoonpanoissa 35 vuoden ajan, myös puoliammattimaisesti. Olen myös taustaltani klassinen pianisti ja siitä tuli itselleni lähes ammattikin.

 

Olen intuitiivisesti aina tunnistanut äänen valtavan voiman ja jossain sisimmässäni tiennyt, ettei musiikin perimmäinen tarkoitus ole sen esittäminen ja siitä nauttiminen (vaikka tälläkin on toki tärkeä roolinsa) vaan erityisesti sen potentiaali muuttaa meitä sisäisesti: avata ja tasapainottaa monella tasolla, nostaa kohti korkeampia taajuuksia ja auttaa löytämään se tila mistä kaikki (ääni) lähtee - hiljaisuus. Tämä intuitiivinen tieto kuitenkin hiljalleen hautautui erilaisten oppimieni ajatusmallien alle, ja aloin useimpien ihmisten tapaan nähdä musiikin lähinnä yhtenä monista taide- ja viihdemuodoista - asiana, jota toiset tuottavat ja toiset vastaanottavat. Asiana, jota tehdään…ja lopulta valitettavasti myös asiana, jota suoritetaan. Syvemmän sisäisen tietoni takia koin tilanteesta kuitenkin valtavaa ahdistusta; tiesin sisimmässäni, että jokin ei ole kohdallaan. Rakastin soittamista ja laulamista, musiikkia ylipäätään, mutta jotain puuttui. Kaipasin totuutta. Kaipasin syvempää ja aidompaa yhteyttä. 

Henkinen heräämiseni käynnisti onneksi elämässäni varsin käänteentekevän prosessin, jonka myötä myös äänen ja musiikin todellinen, huomattavasti laajempi ja kokonaisvaltaisempi luonne alkoi avautua vauhdilla. Tajusin yhtäkkiä miten paljon suuremmasta asiasta näissä on kyse kuin ikinä olin ymmärtänytkään. Olin häkeltynyt…ja samalla tuntui kuin olisin saapunut takaisin kotiin. Olin löytänyt äänen ja musiikin laajemman, henkisen ulottuvuuden. 

 

Olen onnekseni saanut sittemmin opiskella transformatiivista ääntä ja musiikkia monien maailmanluokan huippuopettajien johdolla California Institute of Integral Studies -nimisessä yliopistossa San Franciscossa sekä myöhemminkin äänijoogaa vokalisti Silvia Nakkachin sekä intialaisen Dhrupad-mestarin Pt. Uday Bhawalkarin johdolla. Tämän lisäksi olen sertifioitu henkinen valmentaja ja matkani varrella tutkinut ja opiskellut ihmisyyttä ja todellisuutta monin tavoin ja monista näkökulmista, niin perinteisemmin yliopistomaailmassa kuin monien henkisten opettajien ohjauksessa. Suhteeni niin ääneen ja musiikkiin kuin itseeni ylipäätään on käynyt läpi lähes totaalisen transformaation, enkä voisi olla kiitollisempi!

 

Kaiken tämän pohjalta syntynyt uudenlainen tapa ymmärtää ja käyttää ääntäni on ennenkaikkea opettanut kuuntelemaan syvemmin ja mahdollistanut ääneni toimimisen lempeänä oppaana matkalla kohti autenttista itseäni. Se on auttanut kulkemaan ohi äänekkään ja kiireisen mieleni paikkaan, missä elämän kokeminen täydesti ja aidosti on mahdollista. Ääneni on auttanut ilmaisemaan asioita, joita sanat eivät tavoita - asioita joita mieleni tuskin edes tunnistaa. Se on puhdistanut sisäisesti ja luonut tilaa, johon uusia asioita on voinut saapua. Se on lisäksi tuonut henkisen kasvun polkuuni huomattavasti enemmän iloa, keveyttä ja lempeyttä - ja takuuvarmasti myös tehoa. 

 

Äänen kanssa työskentely auttaa minua kokemaan selkeyttä, sisäistä rauhaa, iloa, elinvoimaa ja luottamusta jokapäiväisessä elämässäni. Sen avulla saavun aina takaisin kotiin sisäiseen hiljaisuuteen jos olen hukannut itseni maailman melskeeseen. Opittuani käyttämään ääntäni hyvinvointini tukipilarina, elämäni on muuttunut kutakuinkin läpikotaisin.

 

Enkä ole suinkaan ainoa! Ääni voimakkaana eheytymisen ja hyvinvoinnin työkaluna on auttanut jo valtavaa määrää ihmisiä - joskaan ei lainkaan niin monia kuin mihin sillä olisi mahdollisuus. Siksi haluan ehdottomasti tehdä parhaani, jotta sen hyödyt saadaan laajemmin ihmisten käyttöön.

 

Olisi upeaa päästä auttamaan myös sinua alkuun tällä polulla! 

Jos siis olet odottanut oikeaa hetkeä lähteä avautumaan äänellesi…jopa jonkinlaista taivaan lahjaa, joka tupsahtaisi eteesi ja auttaisi sinut alkuun mahdollisimman tehokkaalla mutta helpolla ja kevyellä tavalla…

…se hetki ja taivaan lahja on tässä NYT! 

Kuulin nimittäin tarpeen, ja halusin auttaa rakentamalla juuri tätä tarkoitusta varten verkkokurssin:

Kuvaus
Forest

TUNNE ÄÄNESI 

 

Tunne äänesi -verkkokurssi auttaa sinua ottamaan helposti ja kevyesti ensimmäisen askeleesi kohti syvempää yhteyttä oman äänesi ja itsesi kanssa - kohti äänesi potentiaalin vapauttamista.

 

Kyseessä on 21 päivän haaste, jonka aikana pääset turvallisesti, oman kotisi rauhassa ja tilassa mutta tarvittaessa valmentajan tukemana tutustumaan ääneesi eri näkökulmista, niin tiedollisella kuin erityisesti kokemuksellisella tasolla.

 

Tarkoituksena on, että pääset jo pienellä panostuksella tuntemaan äänesi vaikutuksia hyvin konkreettisesti ja avaamaan kehoasi ja mieltäsi äänen uudenlaisille mahdollisuuksille. Sinun ei siis tarvitse sitoutua mihinkään massiiviseen eikä sukeltaa äänesi kanssa saman tien syvään mereen. Kyseessä on matalan kynnyksen ensimmäinen askel, joka vie sinut pikemminkin kahlailemaan leppoisasti rantavedessä ja huomaamaan, olisiko äänesi mukana syvemmälle uiminen kenties jotain, joka resonoi sinussa.

 

Opit jokaisella viikolla uuden harjoituksen, jota hyödyntämällä voit käyttää ääntäsi hyvinvointisi tukena ja keinona ottaa yhteys autenttiseen itseesi. Näiden työkalujen avulla voit lisätä kokemustasi selkeydestä ja sisäisestä rauhasta. 

 

Työkalut ammentavat holistisesta äänenkäytön filosofiasta ja joogisesta äänenkäytöstä, eli hyvin luultavasti ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokea uudenlaisia tapoja käyttää ääntäsi - tapoja, jotka poikkeavat ns. “perinteisestä laulamisesta”.

 

Kurssin lähestymistapa ääneen pohjautuu lempeyteen ja syvään kuunteluun; sisäiseen kokemukseen äänestä. Tämä eroaa melko paljon meille länsimaisille ihmisille tyypillisestä suhtautumistavasta ääneemme ja ylipäätään elämään, mikä voi jo yksinään olla ratkaisevan tärkeä tekijä siinä miten lisäät keveyttä, rentoutta ja iloa elämääsi.

 

Jo 21 päivässä tulet kokemaan, miten oman äänesi avulla kehosi ja mielesi rentoutuu ja rauhoittuu yhä syvemmin. Tällöin siirryt myös vääjäämättä mielesi ylivallasta kohti vahvempaa yhteyttä sydämeesi ja sen viisaaseen ääneen. Tästä paikasta käsin voit tietää selkeämmin mihin suuntaan haluat äänesi ja itsesi kanssa ottaa seuraavan askeleen.

 

Ei enää tuumailua tai jossittelua! Kun tartut tähän mahdollisuuteen nyt, olet muutaman viikon kuluttua ottanut merkittävän askeleen kohti omaa ääntäsi, autenttista itseäsi ja hyvinvointiasi

 

Tämän helpommaksi ääneesi tutustuminen tuskin voi tulla!

Huikea sukellus oman äänen mahdollisuuksiin. Taitavasti rakennettu kokonaisuus syventää pikkuhiljaa työskentelyä ja tarjoaa mahdollisuuden oivalluksille sekä oman äänen avautumiselle. Myös erittäin hoitava kokemus. Löysin äänen tuoman rauhan ja harmonian, jotka antoivat ja tulevat antamaan paljon. Harjoitukset jäävät aktiiviseen käyttöön ja kokonaisuus antoi ihanan ja helpon alun polulle, jota on tästä helppo jatkaa. Aivan upea ja monipuolinen kokonaisuus!

 

-Jenni, Helsinki

Testmoniaalit

Miten tämä verkkokurssi sitten käytännössä toimii?

 

Tunne äänesi on 21 päivän verkossa toteutettava haaste, joka johdattaa sinua pienin ja yksinkertaisin askelin tutustumaan syvemmin äänesi mahdollisuuksiin. 

Kurssin seuraava ryhmä käynnistyy 13.8.2023!

Kolme viikkoa, kolme teemaa! Pääset lähestymään ääntäsi kolmen hieman erilaisen työkalun kautta, joista kunkin parissa vietämme viikon. Jokaisen viikon aluksi (sunnuntaisin) tulet saamaan uuden materiaalin: videomuotoisen johdantoluennon sekä tarkat ohjeet ja vinkit viikon ääniharjoitukseen. Itse harjoitusta varten saat myös äänitiedoston, jonka voit halutessasi ladata omalle koneellesi. 

Viikoittaisten harjoitusten lisäksi tulet saamaan matkaasi pohjustavan Orientaatio-kokonaisuuden, jossa opit äänen olemuksesta ja vaikutuksista sekä joogisen äänenkäytön filosofiasta, ja saat myös parhaat vinkit onnistuneeseen matkaan.

 

Kokonaisuudessaan kurssiin siis kuuluu niin videoita, äänitteitä kuin kirjallista materiaalia.

Lisäksi kurssiin kuuluu jatkuva tuki valmentajalta Campwire-valmennusalustalla, missä vastaan kysymyksiisi koko 21 päivän ajan. 

 

Tekemämme harjoitukset ovat tehokkaita mutta myös hyvin yksinkertaisia ja lempeitä, joten ne sopivat kaikille. Mitään musiikillista taustaa tai muutakaan osaamista sinulla ei tarvitse olla, mutta ei siitä toki haittaakaan ole - lähestymistapa avannee uusia ulottuvuuksia myös kokeneille laulajille.

Epäilin aluksi, koska en osaa laulaa. Ei se kuitenkaan haitannut! Haaste antoi enemmän kuin mitä osasin odottaa. Äänen resonoinnilla on mahtava vaikutus koko olemukseen. Harjoitteiden laatu on tosi hyvä ja valmentajasta on pelkkää positiivista sanottavaa. Suosittelen lämpimästi.

 

-Timo, Lahti

Harjoituksiin tulisi varata noin 15 minuuttia aikaa päivittäin. Ota haaste vastaan :)

Kurssi järjestetään 100% netissä, eli sinun ei tarvitse matkustaa minnekään. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on nettiyhteys.

Vaikka haasteen kesto on 3 viikkoa, on kurssin kaikki materiaali käytössäsi 3 kuukautta aloituksesta. Ehdit siis hyvin palata materiaaliin moneen kertaan. Ja itse harjoitukset äänitiedostoina saat tosiaan ladattua myös omalle koneellesi, joten voit käyttää niitä vaikka loppuelämäsi ajan.

Oma, hyvä tunne sisällä kasvoi kuin puu tähtiin räjähdysmäisesti! Tunnen (jälleen) oman ääneni, joka aiemmin oli kuin vieras minulle. Valmentajan ohjeet olivat selkeät ja täsmälliset. Pidin erityisesti siitä kun keskustelupalstalla sai vaihtaa kokemuksia kurssista. Opin, että myös minulla on kaunis, ainutlaatuinen ääni. Opin tuntemaan itseäni paremmin. Opin tuntemaan oman ääneni vaikutuksen kehossani.

 

-Saila, Orimattila

Kenell

Kenelle tämä haaste siis sopii?

 

 ✅ Tämä haaste sopii sinulle jos...

 • olet kiinnostunut äänen (erityisesti oman äänesi) huikeista transformatiivisista mahdollisuuksista, mutta et ole vielä osannut tai saanut aikaiseksi lähteä niitä käytännössä hyödyntämään.

 • et juurikaan laula mutta haluaisit tuntea äänesi paremmin...tai harrastat laulamista, mutta haluaisit löytää ääneesi uusia näkökulmia ja syvemmän lähestymistavan.

 • haluat ottaa mahdollisimman helpolla ja kevyellä tavalla ensimmäisen askeleesi kohti syvää yhteyttä äänesi ja itsesi kanssa....ja oppia kuuntelemaan syvemmin omaa sisäistä ääntäsi.

 • koet hiljaisen meditaation usein haastavana ja haluat tutustua äänen mahdollisuuteen toimia "ohituskaistana" meditatiiviseen läsnäolon tilaan.

 • haluat kokea konkreettisesti äänesi vaikutuksia ja saada samalla käyttöösi muutaman toimivan työkalun, joilla käyttää omaa ääntäsi kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tukemiseen - niin kehon, mielen kuin sielun tasolla.

 • uskot lyhyen 21 päivän haasteen toimivan hyvänä motivaattorina tarttua tuumasta toimeen äänesi kanssa.

 

🚫 Tämä haaste EI sovi sinulle jos..

 • olet kiinnostunut lähinnä äänesi ulkoisesta puolesta ja sen hallinnasta - siitä miltä äänesi kuulostaa ulospäin ja miten voisit laulaa kovaa ja korkealta tai muuten "paremmin". Tämä kurssi ei keskity näihin asioihin.

 • et ole halukas tutustumaan ääneesi ja sisäiseen maailmaasi avoimin mielin, uutta kokeillen.

 • odotat sisäisen muutoksesi tulevan ulkoapäin annettuna etkä ole valmis panostamaan omaan kasvuusi ja hyvinvointiisi edes 15 minuuttia päivässä 21 päivän ajan.

 • kärsit terapiaa vaativista mielenterveyden ongelmista. Ääni on voimakas työkalu ja sen kanssa työskentely vaatii aina perustervettä kykyä kannatella itsessä esiin nousevia asioita, esim. monenlaisia tunteita. 

Innostuitko, mutta mieli vielä epäröi? 

 

Tiedän miten helposti sitä lykkää päätöksentekoa. Mieli keksii monta syytä miksi juuri nyt ei ole hyvä aika muutokselle (eikä ainakaan päätökselle) ...vaikka sydämesi selvästi tietäisi toisin.  Tuttu tunne! Siksi haluan auttaa sinua päätöksenteossa ottamalla taloudellisen riskin kokonaan itselleni:

100% RAHAT TAKAISIN -TAKUU

 

Jos jostain syystä et kokisi kurssia omaksesi tai et kokisi saavasi siitä hyötyä itsellesi, saat kaikki rahasi takaisin yksinkertaisesti lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen anna@soundconnection.fi kahden viikon (14 päivän) sisällä aloituksesta. Selityksiä ei vaadita.

Aivan mahtava kurssi joka avasi uusia mielenkiinnon kohteita! Oma Ääni ja sen kuuleminen voimistui. Äänen tuottamisesta tuli helpompaa ja hauskempaa. Uutena asiana tuli se miten eheyttävää oman äänen tuottaminen on ja kuinka sitä oman äänen tuottamista onkaan kaivannut. Omassa äänessä on valtava potentiaali moneen asiaan! Ujon ja epävarman naisen sisällä voi olla piilossa iso voima. Sain kurssista enemmän irti kuin mitä kuvittelin.

 

-Suvi

Ota sinäkin nyt tärkeä ensimmäinen askeleesi kohti äänesi voiman vapauttamista!

 

Kun tulet mukaan kurssille nyt, voi sinullakin muutaman viikon kuluttua olla käytössäsi upea kukoistuksen työkalu: oma äänesi!

 

Ajattele jos pystyisit milloin tahansa siirtymään sivuun mielesi hälystä ja yksinkertaisesti omaa ääntäsi käyttämällä luomaan itseesi hiljaisen ja tyynen sisäisen tilan, jossa voit rentoutua vain olemaan ja lataamaan akkujasi.

 

Ajattele jos ulkoisten vaatimusten sijaan kuulisit yhä selkeämmin oman hienovaraisen sisäisen äänesi...äänen, joka tietää mikä sinulle on totta ja hyväksi. Äänen, joka voi toimia elämäsi tukipilarina ja toimintaa ohjaavana lempeänä oppaana, johon voit aina luottaa.

 

Tämä kaikki vaatii vain äänellesi (ja itsellesi) avautumista. Eikä se ole ehkä koskaan ollut näin helppoa! 


Ääni venyy uskomattoman paljon, kun vaan rupeaa kokeilemaan ja harjoittelemaan. Ääni on todellakin melkoinen instrumentti esim. stressinhallinnassa. Nyt pystyn käyttämään sitä yksinkin, vaikka muiden kanssa laulaminen onkin kivaa.

 

Ehdottomasti kannattaa kokeilla rohkeasti! Oman äänen vaikutus kroppaan ja mieleen on parhaimmillaan aika uskomaton eikä siihen todellakaan tarvitse olla mikään satakieli. Luennot oli hyviä ja asiaa avaavia, ja Annalla on selkeä tapa kertoa asioita.

 

-Satu, Joensuu

Ilmoittaudu

En halua, että jätät äänesi huimat mahdollisuudet hyödyntämättä ainakaan siitä syystä, että asian lähestyminen tuntuu liian vaikealta. Siksi tein Tunne äänesi -verkkokurssista niin kevyen ja vaivattoman ensiaskeleen kuin suinkin mahdollista - jotta sen ottaminen ei olisi kiinni ajasta, rahasta tai oikeastaan mistään muustakaan.

 

Pääset mukaan 13.8.2023 aloittavan ryhmään vain hintaan 48€. Tämä tarjous on voimassa 12.8.2023 klo 23:00 asti, sillä seuraavana päivänä jo aloitamme.

Hinta sisältää:

 • avartavaa tietoa äänestä ja sen vaikutuksista sekä holistisesta äänenkäytöstä

 • kolme erilaista ääniharjoitusta videomuotoisten ohjeistusten kera sekä kaikista myös äänitteet itselle talteen ladattavaksi

 • valmentajan (ja ryhmän!) tuen koko haasteen ajalle

 • pääsyn kurssialustalle 90 päivän ajan

Jos siis haluat ottaa haasteen vastaan ja lähteä tutustumaan äänesi huikeisiin mahdollisuuksiin, ilmoittaudu kurssille tästä:

Kyllä, haluan tuntea ääneni ja ottaa tärkeän ensiaskeleen sen potentiaalin vapauttamiseksi!

Ilmoittautumalla mukaan nyt maksat vain 48€.

Keyboard and Mouse

Nähdään haasteen parissa!

 

Kannustavin terveisin,

Anna

 

P.S. Tämän matalammaksi kynnys tuskin tulee laskemaan (sehän nimittäin on jo aivan olematon)… Mikäli siis äänesi huikeat mahdollisuudet yhtään kiinnostavat, kannattaa todella tarttua tilaisuuteen ja ottaa haaste vastaan ilmoittautumalla mukaan nyt!

P.P.S. Kurssin Orientaatio-osio  on saatavillasi heti ilmoittautumisen jälkeen. Se kannattaakin mahdollisuuksien mukaan käydä läpi jo ennen sunnuntaita, jolloin aloitamme ensimmäisen viikon harjoituksen parissa. Näin sinulla on kaikki tarvittava taustatieto ja matkaeväät tulevien 21 päivän ajalle. Suosittelen siis liittymään mukaan mahdollisimman pian!

 

bottom of page