SIELUNPALAUTUS


-TRANSFORMATIIVINEN MUUTOSVALMENNUS NAISILLE

 

Sielunpalautus tarkoittaa kokonaiseksi tulemista - palautumista yhteyteen ja harmoniaan oman todellisen luontosi kanssa. 


Tässä valmennuksessa 
autan sinua löytämään vahvan yhteyden omaan ääneesi ja voimaasi, ja palaamaan kotiin todelliseen luontoosi, jotta voisit elää linjassa sisäisen totuutesi kanssa ja ilmentää vapaasti sielusi olemusta tässä ihmiselämässä. 

Kyseessä on sisäisen puhdistumisen, kasvun ja voimaantumisen prosessi, jossa sukellat syvälle sisimpääsi, purat elämän virtaasi tukkivia esteitä sekä kasvatat kapasiteettiasi loistaa valoasi yhä kirkkaammin. Etenet systemaattisin askelin kohti ihmisyyteesi ja korkeamman olemuspuolesi yhdistymistä ja alat nousta kohti eheää ja voimallista Pyhää Naiseutta sekä syvällä sielussasi resonoivaa, merkityksellistä ja levollista elämää.

Sielunpalautuksen matka: kuljettaja vaihtuu

EGO
(EPÄTIETOISUUS)


ERILLISYYS
OMASTA LUONNOSTA

pelko, taistelu, reagointi
kärsimys, voimattomuus, ahdistus

SIELU
(TIETOISUUS / VALO)


YHTEYS OMAAN LUONTOON

rakkaus, vapaus, toiminta
levollisuus, luomisvoima, luottamus

Sielunpalautuksen matka: kuljettaja vaihtuu

EGO
(EPÄTIETOISUUS)


ERILLISYYS
OMASTA LUONNOSTA

pelko, taistelu, reagointi
kärsimys, voimattomuus, ahdistus

SIELU
(TIETOISUUS / VALO)


YHTEYS OMAAN LUONTOON

rakkaus, vapaus, toiminta
levollisuus, luomisvoima, luottamus

 Valmennusohjelma perustuu monipuolisiin menetelmiin, jotka ulottuvat useille olemuksesi tasoille.


Emme jää mielen rajoittamalle tontille rationaalisen tiedon ja ymmärryksen maailmaan, vaan avaamme elävää yhteyttä olemuksesi eri puoliin erityisesti feminiinein keinoin; kehollisesti, luovin menetelmin ja intuitiivisen tiedon tukemana, vahvistaen samalla tietoisesti feminiiniä olemuspuoltasi. Näin muutoksesta tulee todellinen ja kehollisteettu. Systemaattisen ja tasapainottavan prosessin tukemana se myös tapahtuu mahdollisimman sujuvasti ja lempeästi. 

Valmennuksen jälkeen sinulla on...


Elämääsi aidosti kannattelevia ja taajuuttasi nostavia rutiineja juurtuneina arkeesi 

Vapaus monien elämääsi piilossa ohjanneiden mielen mallien hallinnasta

Vanhasta lastista puhdistunut, tasapainoisemmin virtaava energiakeho 

Kasvanut kapasiteetti kannatella kaikkea itsessä tapahtuvaa ja vastaanottaa elämää täydemmin

 Vahvempi yhteys todelliseen itseesi, omaan feminiiniin luontoosi ja sisäisen viisautesi ohjaukseen

 Oman äänesi ja luovan voimasi vapaampi virtaaminen

Suurempi selkeys siitä kuka olet ja paremmat edellytykset ilmentää itseäsi maailmassa kokonaisena

Mahdollisuus maksuttomaan konsultaatioon!


Jos olet kiinnostunut valmennusprosessista, suosittelen varaamaan ajan maksuttomaan puheluun, jossa kartoitamme tilanteesi ja pohdimme yhdessä olisiko Sielunpalautus-valmennus sinulle sopiva. Puhelu ei sido sinua mihinkään. 

Varaa aika puheluun tästä >>>

Tilanteita, joissa valmennus on erityisen hyödyllinen: 

  • Sinulla on tunne, että jokin elämässäsi ei ole aivan kohdallaan, mutta et tiedä mistä oikeastaan kiikastaa. Ehkä kaiken pitäisi olla hyvin, mutta et kuitenkaan ole tyytyväinen ja onnellinen. Kaipaat jotain etkä oikein koe olevasi vielä kotona -sisäisessä rauhassa.

  • Koet, ettet ole elämässäsi kuskin paikalla vaan pikemminkin takapenkin matkustaja. Elämä vain tapahtuu ja pikemminkin koetat selviytyä siitä kuin luot sitä tietoisesti vahvassa sisäisessä ohjauksessa.

  • Elämäsi tuntuu lähinnä velvollisuuksien täyttämältä suoritukselta, jossa on hyvin vähän tilaa sinulle itsellesi. Kaipaat inspiroivaa, mehukasta, aidosti antoisaa ja itsesi näköistä elämää, mutta pelkäät ettet onnistu saavuttamaan tätä.

  • Sinulla on tunne, että (kaikesta tekemästäsi henkisestä työstä huolimatta) elämällä olisi enemmän annettavaa kuin mitä pystyt tällä hetkellä kokemaan...ja sinulla enemmän annettavaa maailmalle kuin tällä hetkellä pystyt antamaan. Tunnet, ettet luultavasti elä täysin koko potentiaalillasi; oma todellinen äänesi ja luontosi ei pääse vielä ilmentymään maailmassa kuten toivoisit.

  • Haluat tietää kuka todella olet ja mikä kaikki sinulle voisi olla mahdollista. Kuulet kutsun nousta vahvemmin kohti voimaasi ja Pyhää Naiseutta.

Löytyi kevyempi virta, minkä kanssa jatkossa soljua!


"Anna on uskomattoman kaunis, rohkea ja säteilevä sielu. Hän on täynnä keveää inhimillisyyttä ja luomisvoimaa, ja onkin itsessään suuri ilo saada jakaa hänen kanssaan. Hän ei kiertele eikä väistele, vaan uskaltaa ilmaista asioita vapaasti.

Valmennuksessa hän on luotettava ja sitoutunut tehtäväänsä. Sitoutuneisuus näkyy tehtävien syvyydessä ja ymmärryksessä niiden läpikäynnistä. Aihepiireissä puhutaan usein asioista, joita on arkipäiväisessä elämässä usein vaikea käsitteellistää, mutta Anna tekee sitä ilmaisua taidokkaasti. Äänenkäytössä hän on tietenkin omaa luokkaansa ja toimii kannustavana rohkaisevana esimerkkinä, sekä kärsivällisenä opettajana.

Kohdatessa hän on täysin läsnä ja pystyy sujuvasti reflektoimaan esiin nousevia asioita. Hän myös ylläpitää turvallista sallivaa tilaa, jossa saa itse olla takelteleva ja kömmähtelevä, mutta samalla vapaasti myös täydessä voimassaan.

Valmennus auttoi minua vahvistamaan luottamustani tähän elämisen ihmeeseen, sekä näkemään kevyemmän virran, minkä kanssa jatkossa soljua."

-Marika

Sielunpalautus-valmennuksesta usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kiinnostuitko?

 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssani, pyydän sinua varaamaan itsellesi ajan maksuttomaan puheluun. Se onnistuu klikkaamalla allaolevaa vihreää painiketta.

Puhelussa selvitämme onko Sielunpalautus-valmennus kanssani juuri sinun tilanteessasi hyvä ratkaisu ja tuntuuko yhteistyön aloittaminen oikealta puolin ja toisin. Puhelussa vastaan myös kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Puhelu ei luonnollisestikaan sido sinua mihinkään.

Varaa aika puheluun tästä >>>

Olisiko aika palata kotiin itsesi luo...tulla siksi, joka olet pohjimmiltasi aina ollut?

Olisiko aika palautua linjaan todellisen itsesi, sielusi kanssa ja ilmentää täydesti sen ainutlaatuista luontoa tässä elämässä -itsesi ja maailman hyväksi?

Kohti tätä yhteyttä voit kulkea Sielunpalautus-valmennuksen tukemana. Olisi ilo ja kunnia saada jakaa pala matkaa kanssasi.


Kuulemisiin,

Anna