top of page
Therapy Session

COACHING

galaxy-g5cb2a9b63_1920.jpg

SIELUNPALAUTUS

Sielunpalautus tarkoittaa kokonaiseksi tulemista - palautumista kohti yhteyttä ja resonointia oman todellisen luontosi kanssa. Kohti tasapainoa.

Kyse on sisäisen puhdistumisen, kasvun ja voimaantumisen prosessista, joka tässä syväluotaavassa valmennuskokonaisuudessa tapahtuu intensiivisenä 4-5 kuukauden mittaisena periodina. 

Valmennuksen aikana pääset sukeltamaan syvemmälle omaan sisimpääsi, vapauttamaan itsestäsi vanhaksi käynyttä ja elämän virtaasi tukkivaa lastia, tunnistamaan selkeämmin sen mikä on todellista. Tulet tietoisemmaksi siitä missä olet nyt ja mihin suuntaan haluat kulkea, ja hiljalleen etenet kohti yhä vahvempaa yhteyttä siihen voimaan, valoon ja rakkauteen, joka olet.

 

Mitä kaikkea valmennus pitää sisällään?

Hydynnämme tässä prosessissa "perinteiseen tapaan" keskustelua sekä erilaisia kirjallisia ja suullisia harjoituksia, mutta tämän lisäksi merkittävässä roolissa ovat erilaiset transformatiiviset menetelmät, jotka ulottuvat pitkälle mielen ja sanojen tuolle puolen; puhdistaen, hoitaen ja avaten olemustasi laajemmin.

Mukana voi olla esimerkiksi seuraavanlaisia elementtejä:

 

Zodiac Chart

Astrologisen syntymäkartan tulkinta ja tilannekatsaus

F14D9C60-168E-4B6A-9826-EFBEDEBE68E8 2.JPG

Shamanistista energiakehon puhdistamista ja tasapainottamista

Raga Basant.jpg

Transformatiivista oman äänen kanssa työskentelyä

IMG_8961.JPG

Shamanistinen sielunpalautusprosessi

Lisäksi mukana on erilaisia tietoisuuden kasvattamiseen ja eheytymiseen tähtääviä harjoituksia, jotka ammentavat mm. shamanismista ja positiivisesta psykologiasta. Kokonaisuus kuitenkin räätälöityy aina sinun tilanteesi, tarpeidesi ja toiveittesi mukaan, eikä mikään mainituista elementeistä ole välttämätön - ainoastaan mahdollisuus.

 

Pakettiin kuuluu 8 yksilövalmennuskertaa à 60-90min. Saat tapaamisten välille myös harjoituksia ja tehtäviä ja niihin kaiken tarvittavan materiaalin, joka voi olla esim. kirjallista ohjeistusta, äänitteitä tai videoita. Lisäksi tulet saamaan läpikäymistämme aiheista videomuotoisia luentoja, jotka osaltaan auttavat palasia loksahtamaan kohdilleen. 

Kaikki valmennukseesi liittyvät yhteenvedot, tehtävät, harjoitukset ja tukimateriaalit tulevat löytymään helposti yhdestä paikasta verkkoalusta Campwiresta, jonne saat oman henkilökohtaisen sivustosi valmennuksen ajaksi. Verkkoalustan kautta olen myös vastaamassa kysymyksiisi koko 4-5 kuukauden jakson ajan.


Anna on uskomattoman kaunis, rohkea ja säteilevä sielu. Hän on täynnä keveää inhimillisyyttä ja luomisvoimaa, ja onkin itsessään suuri ilo saada jakaa hänen kanssaan. Hän ei kiertele eikä väistele, vaan uskaltaa ilmaista asioita vapaasti.

Valmennuksessa hän on luotettava ja sitoutunut tehtäväänsä. Sitoutuneisuus näkyy tehtävien syvyydessä ja ymmärryksessä niiden läpikäynnistä. Aihepiireissä puhutaan usein asioista, joita on arkipäiväisessä elämässä usein vaikea käsitteellistää, mutta Anna tekee sitä ilmaisua taidokkaasti. Äänenkäytössä hän on tietenkin omaa luokkaansa ja toimii kannustavana rohkaisevana esimerkkinä, sekä kärsivällisenä opettajana.

Kohdatessa hän on täysin läsnä ja pystyy sujuvasti reflektoimaan esiin nousevia asioita. Hän myös ylläpitää turvallista sallivaa tilaa, jossa saa itse olla takelteleva ja kömmähtelevä, mutta samalla vapaasti myös täydessä voimassaan.

Valmennus auttoi minua säännöllisesti pysähtymään kaiken keskellä, vahvistamaan luottamustani tähän elämisen ihmeeseen, sekä näkemään kevyemmän virran, minkä kanssa jatkossa soljua."


-Marika

Mahdollisuus maksuttomaan konsultaatioon!

Mikäli pohdit onko Sielunpalautus-valmennus oikea ratkaisu juuri sinulle, suosittelen varaamaan ajan maksuttomaan konsultaatioon. Tässä lyhyessä puhelussa voimme kartoittaa tilanteesi, tunnustella sopivuuttamme yhteistyöhön ja punnita yhdessä parasta tapaa edetä. Puhelu ei sido sinua mihinkään.

Sound Connection-7.png

Mitä valmennus vaatii sinulta?

Sinulta valmennus vaatii sitoutumista itseesi ja prosessiin. Se vaatii päätöstä avautua kohtaamaan rehellisesti itsesi ja kulkea päättäväisesti ja rohkeasti muutoksen polulla kohti todellista luontoasi. Polku on sinun omasi, mutta minä voin kulkea sitä jonkin matkaa rinnallasi, auttaen puhdistumaan ja vapautumaan siitä mitä ehkä turhaan vielä kannat mukanasi sekä löytämään itseesi ja elämääsi uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia, joita et ehkä ollut vielä tunnistanut.

Kenelle tämä valmennus sopii?

Työskentely sopii sekä henkisen kasvun polkua aloitteleville että myös sillä pidempään kulkeneille - ihmisille, jotka eivät vielä koe olevansa aivan "kotona" - kokonaisia ja tasapainossa. Huomaathan kuitenkin, ettei valmennus ole terapiaa, vaan vaatii aina perustervettä mieltä ja henkisiä voimavaroja. Siksi se ei sovi ihmisille, jotka tarvitsisivat todellisuudessa psykoterapiaa. 

Tapaamiset onnistuvat joko kasvokkain Helsingin Lauttasaaressa tai verkossa Zoomin kautta, pääsääntöisesti arkipäivisin. Valmennus siis sopii myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville.

Olisiko aika palata kotiin itsesi luo...tulla siksi, joka olet pohjimmiltasi aina ollut?

 

Olisiko aika palautua linjaan autenttisen itsesi, sielusi kanssa ja ilmentää täydesti sen ainutlaatuista luontoa tässä elämässä -itsesi ja maailman hyväksi?

Kohti tätä yhteyttä voit kulkea Sielunpalautus-valmennuksen tukemana. Olisi ilo ja kunnia saada jakaa pala matkaa kanssasi.

Tässä vielä yhteenvetona mitä kaikkea valmennuskokonaisuus sisältää:

4.png
Sound Connection-9.png
Sound Connection-9.png
Sound Connection-9.png
Sound Connection-9.png
Sound Connection-9.png

8 tapaamiskertaa à 60-90min 

Astrologisen karttasi tulkintaa, valmennuskeskustelua, erilaisia harjoituksia, shamanistista energiakehon puhdistamista ja tasapainottamista, oman äänen kanssa työskentelyä, shamanistinen sielunpalautusprosessi,...

Harjoituksia ja tehtäviä tapaamiskertojen välille sekä niihin kaiken tarvittavan materiaalin

Kirjallista ohjeistusta, äänitteitä, videoita.

Videomuotoisia luentoja eri aiheista työskentelyn tueksi

Oma henkilökohtaisen sivu Campwire-verkkoalustalle

Täältä löydät kaikki valmennukseesi liittyvät yhteenvedot, tehtävät, harjoitukset, tukimateriaalit ja viestit.

Valmentajan tuki verkkoalustalla koko 4-5 kuukauden valmennusjakson ajan

Valmennuksen kokonaishinta on 1200€, sisältäen kaiken edellä mainitun. Halutessasi voit maksaa sen useammassa osassa. Ilmoittautua voit tästä:

Voit ottaa yhteyttä myös lähettämällä viestin numeroon 050 5211834 

 

...tai vaihtoehtoisesti

Puhelussa vastaan kysymyksiisi ja voimme yhdessä varmistaa, että Sielunpalautus-valmennus kanssani on sinulle oikea etenemistapa.

P.S. Juuri nyt on tälle työlle korkea aika. Maailma tarvitsee oman voimansa ja valonsa löytäneitä ihmisiä enemmän kuin koskaan aikaisemmin!

Ota yhteyttä

anna @ soundconnection.fi
+358 50 5211834

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
14.png

Liity Sisäpiiriin

Ilmaisia vinkkejä, pohdintoja, harjoituksia...sekä ensimmäisten joukossa tietoa uusista tapahtumista ja valmennuksista. 

bottom of page