YKSILÖVALMENNUS

 

Katso vaihtoehdot

Kuuletko sielusi kutsun?

 

Meillä ihmisillä on perustavaa laatua oleva tarve yhteyteen todellisen luontomme kanssa. Tähän systeemimme uskoakseni pyrkii luontaisesti koko ajan, ja niin kauan kun yhteyden tiellä on esteitä ja rajoitteita (kuten erilaisia omaksumiamme ajatus- ja tunnemalleja), emme koe olevamme täysin kukoistavia, terveitä ja tasapainossa. Emme koe olevamme vielä kotona - sielumme taajuudella. Laulamassa aidosti omaa sielumme laulua.

 Tämä sisäinen tarve ja kaipuu yhteyteen aiheuttaa meissä usein paineen tunnetta ja jopa ahdistusta, sillä jokin meissä huutaa päästä takaisin kotiin. Ehdottomaan rakkauteen ja rauhaan.

Tätä paineen tunnetta moni yrittää helpottaa pakenemalla ulkoisen maailman asioihin: median kulutukseen, tiukkaan urheiluun, syömiseen, shoppailuun, elämänsä optimoimiseen täydelliseksi maailman silmissä…tai vaikkapa muiden pakonomaiseen auttamiseen ja maailman pelastamiseen. 

Eikä mikään näistä kuitenkaan auta. Ainakaan pidemmän päälle.

 

Sillä kyse ei ole ulkopuolisesta maailmasta. Kyse on itsestä.  


Paine helpottuu vain ottamalla kutsu vastaan. Suostumalla kohtaamaan itsensä ja tekemään se työ, mitä yhteyden avaaminen ja tietoisuuden tilan nostaminen vaatii. Kulkemalla päättäväisesti kohti perimmäistä tasapainon tilaa, vahvaa yhteyttä ja resonanssia oman todellisen luonnon ja itsen syvimmän olemuksen kanssa...kohti selkeyttä, vapautta, vahvuutta, viisautta, itsenäisyyttä, rakkautta ja sisäistä rauhaa.
 

Kuuletko sinä jo sielusi kutsun?

 

Meissä jokaisessa on tämän tien kulkemiseen tarvittava voima ja kyky valmiiksi koodattuna. Kaikki tarvittava tieto on jo sinussa. Riittää, että otat kutsun vastaan ja lähdet rohkeasti kulkemaan kohti valoa, vaikket vielä edes aivan tietäisi mitä se lopulta tarkoittaa. Tätä matkaa tuetaan kyllä monin tavoin.

 

Matka yhteyteen on todennäköisesti antoisin reissu, jolle voit elämässäsi lähteä - se tekee kaikesta mahdollista. Tätä matkaa on kuitenkin yleensä vaikea tehdä yksin.


Mielemme vastustaa kaikkea muutosta (hyvääkin), eikä oikeastaan haluaisi kohdata rehellisesti sitä mikä on totta. Sen vahvana taipumuksena on suunnata kohti vanhaa ja tuttua. Rajoittavista uskomuksistaan ja tavoistaan se pitää siksi kiinni kynsin, hampain ja vähät välittää uusista mahdollisuuksista, todelliseen potentiaaliisi kasvamisesta tai kukoistavasta, harmonisesta elämästä.

Siksi ulkopuolinen peilaus, näkökulmat, tuki, kannustus ja aidosti hyödylliset työkalut ovat niin valtavan tärkeitä. Matkaa vain on huomattavasti sujuvampi kulkea kun käytössä on toimivat menetelmät ja rinnalla (ainakin jonkin aikaa) ihminen, joka sitä on jo tallannut. Erityisen tärkeää valmennuksellinen tuki on transformatiivisessa muutoksessa, joka ulottuu toimintaa syvemmälle siihen olemisen tasoon, jolla koko kokemuksemme itsestämme ja todellisuudesta voi muuttua.

Mikäli sinä kaipaat kanssakulkijan oman matkasi käynnistämiseen tai nostamiseen uudelle tasolle, voin todennäköisesti auttaa. 

Mahdollisuus maksuttomaan konsultaatioon!


Jos olet kiinnostunut valmennusprosessista, suosittelen varaamaan ajan maksuttomaan konsultaatioon. Tässä puhelussa kartoitamme tilanteesi ja pohdimme yhdessä mikä olisi juuri sinulle paras etenemistapa. Puhelu ei sido sinua mihinkään. 

Varaa aika puheluun tästä >>>

YKSILÖVALMENNUKSEN MUODOT 


 

Vapauta äänesi

-holistisen äänenkäytön yksilövalmennus

Eheyttävä, mieltä ja sydäntä avaava tutkimusmatka oman äänesi ja itsesi syvyyksiin. Valmennuksessa vapautat oman äänesi todellista, transformatiivista voimaa, opit kuulemaan ja tuntemaan oman äänesi ja itsesi yhä syvemmin, ja työskentelet äänesi kanssa niin kehon kuin mielen tasoilla, vahvistaen luottamuksellista ja rakkaudellista suhdetta sekä ulkoiseen että sisäiseen ääneesi.

Opit samalla hyödyntämään ääntäsi upeana itsetuntemuksen ja eheytymisen työkaluna sekä tehokkaana keinona muuntaa sisäistä tilaasi ja laajentaa tietoisuuttasi. Lisäät elämääsi selkeyttä, rentoutta, tasapainoa  ja sisäistä rauhaa.

Kaikki tämä tapahtuu yksilötyöskentelynä turvallisessa ja kannatellussa tilassa.


Mikäli olet valmis löytämään äänesi transformatiivisen voiman ja vapauttamaan sen virtaamaan ...tämä valmennus on sinua varten!

LUE LISÄÄ

Sielunpalautus

-transformatiivinen muutosvalmennus naisille

Transformatiivinen sisäisen puhdistumisen, kasvun ja voimaantumisen prosessi naisille, jotka ovat nyt valmiita nousemaan vihdoin omaan voimaansa ja valoonsa.

Valmennuksessa vahvistat yhteyttä omaan ääneesi, voimaasi ja todelliseen luontoosi, jotta voisit elää linjassa sisäisen totuutesi kanssa ja ilmentää vapaasti sielusi olemusta tässä ihmiselämässä. Sukellat monipuolisin (erityisesti feminiinein) menetelmin syvälle sisimpääsi, purat elämän virtaasi tukkivia esteitä sekä kasvatat kapasiteettiasi loistaa valoasi yhä kirkkaammin.

Etenet systemaattisin askelin kohti ihmisyyteesi ja korkeamman olemuspuolesi yhdistymistä ja alat nousta kohti eheää ja voimallista Pyhää Naiseutta sekä syvällä sielussasi resonoivaa, merkityksellistä ja levollista elämää.

Mikäli olet valmis työskentelemään nyt isommalla vaihteella palautuaksesi omaan luontoosi ...tämä valmennus on sinua varten!

LUE LISÄÄ

Valmennusfilosofiani on holistinen 


Mielemme on tärkeä ja tarvitsemme sitä moneen. Olemme kuitenkin olemukseltamme paljon sitä laajempia, enkä siksi usko, että pelkkä prosessointi mielen avulla useinkaan voi viedä sille syvyyden tasolle, millä todellinen transformaatio tapahtuu. Ongelmat harvoin ratkaistaan sillä tasolla millä ne ovat syntyneet.

Tästä syystä käytän valmennustyössäni paljon menetelmiä, jotka ulottuvat mielen ja sanojen tuolle puolen; puhdistaen, tasapainottaen ja eheyttäen laajemmin. Tämä voi tarkoittaa esim. mielikuvatyöskentelyn, hengitysharjoitusten, astrologian, ja/tai shamanististen menetelmien hyödyntämistä. Mutta aivan erityisesti se tarkoittaa transformatiivisen äänenkäytön hyödyntämistä -oma ääni kun on kokemukseni mukaan poikkeuksellisen upea työkalu henkisen kasvun matkalla. Kaikki työskentely tapahtuu kuitenkin aina sinun ehdoillasi ja sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaten. Mikään menetelmä ei ole itse tarkoitus eikä välttämättömyys, ainoastaan mahdollisuus.

"Itketti onnesta"


"Valmennus Annan kanssa meni suoraan ytimeen ja kiteytti koko tähänastisen elämäni kipupisteet. Pystyin työstämään ajatuksiani ja tunteitani aivan eri tasolla, koska olennaisin löytyi. Ja niin helposti! Ilman tätä työskentelyä luultavasti pyörittelisin samoja vanhoja ajatuksiani edelleen ja ihmettelisin missä vika. Matkan jälkeen fiilis oli uskomattoman vapaa ja onnellinen. Itketti onnesta!"

-Piia

"Tästä en osannut edes haaveilla"


"Valmennus avasi silmäni ja sai minut ymmärtämään niin monia asioita itsessäni, etten osannut tästä valmennuksen alussa edes haaveilla. Anna on valmentajana empaattinen, helposti lähestyttävä ja luottamusta herättävä. Hän ei kerro valmiita vastauksia, vaan antaa itse oivaltaa ja ohjaa lempeästi oikeaan suuntaan.”

-Milla

"Suosittelen lämpimästi"


"Anna on lämmin ja kuunteleva valmentaja. Hän tuo lempeästi uusia näkökulmia ja opastaa tunnistamaan omia tunteita ja tarpeita. Hän myös rohkaisee tekemään asioita, joita itse haluan, mutta en ole pystynyt tekemään. Suosittelen lämpimästi Annaa valmentajaksi henkistä kasvua etsiville."

-Marjo