top of page
Therapy Session

COACHING

TUNNE ÄÄNESI -WORKSHoP-2.png

YKSILÖVALMENNUS

Kuuletko sielusi kutsun?

Meissä ihmisissä on perustavaa laatua oleva tarve yhteyteen todellisen luontomme kanssa. Tähän systeemimme uskoakseni pyrkii luontaisesti koko ajan, ja niin kauan kun yhteyden tiellä on esteitä ja rajoitteita (kuten erilaisia omaksumiamme ajatus- ja tunnemalleja), emme koe olevamme täysin kukoistavia, terveitä ja tasapainossa. Emme koe olevamme vielä kotona - sielumme taajuudella. Laulamassa aidosti omaa elämän lauluamme.

 

Tämä sisäinen tarve ja kaipuu yhteyteen aiheuttaa meissä usein myös paineen tunnetta ja jopa ahdistusta, sillä jokin meissä huutaa päästä takaisin kotiin. Ehdottomaan rakkauteen ja rauhaan.

 

Tätä paineen tunnetta moni yrittää helpottaa pakenemalla ulkoisen maailman asioihin: syömiseen, median kulutukseen, tiukkaan urheiluun, shoppailuun, elämänsä optimoimiseen täydelliseksi maailman silmissä…tai vaikkapa muiden pakonomaiseen auttamiseen ja maailman pelastamiseen. 

 

Eikä mikään näistä kuitenka auta. Ainakaan pidemmän päälle.

 

Sillä kyse ei ole ulkopuolisesta maailmasta vaan itsestä.

 

Paine helpottuu vain ottamalla kutsu vastaan. Suostumalla kohtaamaan itsensä ja tekemään se työ, mitä tietoisuuden tilan ja värähtelytaajuuden nostaminen vaatii. Kulkemalla päättäväisesti kohti perimmäistä tasapainon tilaa, vahvaa yhteyttä ja resonanssia itsen syvimmän olemuksen, todellisen luonnon kanssa. Kohti selkeyttä, vapautta, vahvuutta, viisautta, itsenäisyyttä, rakkautta ja sisäistä rauhaa.

 

Kuuletko sinä jo sielusi kutsun?

 

Meissä jokaisessa on tämän tien kulkemiseen tarvittava voima ja kyky valmiiksi koodattuna. Kaikki tarvittava tieto on jo sinussa. Riittää, että otat kutsun vastaan ja lähdet rohkeasti kulkemaan kohti totuutta ja valoa, vaikket vielä edes aivan tietäisi mitä se lopulta tarkoittaa. Tätä matkaa tuetaan kyllä monin tavoin.

 

Matka yhteyteen on ehkä antoisin reissu, jolle voit elämässäsi lähteä - se tekee kaikesta mahdollista. Tätä matkaa on kuitenkin yleensä vaikea tehdä yksin.

 

Mielemme vastustaa kaikkea muutosta (hyvääkin), eikä oikeastaan haluaisi kohdata rehellisesti sitä mikä on totta. Se ei lopulta haluaisi edes nähdä uusia mahdollisuuksia eikä varsinkaan luopua tutuista uskomuksistaan ja rajoittavista tavoistaan, saati avautua jollekin aivan uudelle ja ihmeelliselle. Siksi ulkopuolinen peilaus, näkökulmat, tuki, kannustus ja hyödylliset työkalutkin ovat niin valtavan tärkeitä. Polkua vain on huomattavasti sujuvampi ja turvallisempikin kulkea kun rinnalla on ainakin jonkin matkaa ihminen, joka sitä on jo tallannut. Erityisen tärkeää valmennuksellinen tuki on transformatiivisessa muutoksessa, joka ulottuu käyttäytymistä syvemmälle siihen olemisen tasoon, jolla koko kokemuksemme maailmasta ja elämästä voi muuttua.

 

Mikäli sinä kaipaat kanssakulkijan oman matkasi käynnistämiseen tai nostamiseen uudelle tasolle, olisi ilo ja kunnia olla tässä valmentajana mukanasi. Halutessasi voit varata ajan maksuttomaan tutustumispuheluun täältä!

 

 

Valmennusfilosofiani on holistinen.

 

Mielemme on tärkeä ja tarvitsemme sitä moneen. Olemme kuitenkin olemukseltamme paljon sitä laajempia, enkä siksi usko, että pelkkä prosessointi mielen avulla useinkaan voi viedä sille syvyyden tasolle, millä todellinen transformaatio tapahtuu. Ongelmat harvoin ratkaistaan sillä tasolla millä ne ovat syntyneet. Tästä syystä käytän valmennustyössäni paljon myös menetelmiä, jotka ulottuvat mielen ja sanojen tuolle puolen; puhdistaen, tasapainottaen ja eheyttäen laajemmin. Tämä voi tarkoittaa esim. mielikuvatyöskentelyn, hengitysharjoitusten, astrologian, ja/tai shamanististen menetelmien hyödyntämistä. Mutta aivan erityisesti se tarkoittaa transformatiivisen äänenkäytön hyödyntämistä -oma ääni kun on kokemukseni mukaan poikkeuksellisen upea työkalu henkisen kasvun matkalla. Kaikki työskentely tapahtuu kuitenkin aina sinun ehdoillasi ja sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaten. Mikään menetelmä ei ole itse tarkoitus eikä välttämättömyys, ainoastaan mahdollisuus.

Palvelut

Mahdollisuus maksuttomaan konsultaatioon!

Jos olet kiinnostunut useamman kerran valmennusprosessista, suosittelen varaamaan ajan maksuttomaan konsultaatioon. Tässä lyhyessä puhelussa kartoitamme tilanteesi ja pohdimme yhdessä mikä olisi juuri sinulle paras etenemistapa.
Puhelu ei sido sinua mihinkään.
 

Sound Connection-7.png
pexels-lumn-1410224 copy.jpg
Tyypillisiä tilanteita, joissa valmennus on hyödyllistä:
 • Sinulla on tunne, että jokin elämässäsi ei ole aivan kohdallaan, mutta et tiedä mistä oikeastaan kiikastaa. Ehkä kaiken pitäisi olla hyvin, mutta et kuitenkaan ole tyytyväinen tai onnellinen. Kaipaat "jotain" etkä oikein koe olevasi "kotona" ja rauhassa.

 • Koet haasteita jollain elämäsi osa-alueella (työ, ihmissuhteet, koti, oma hyvinvointi,...) ja kaipaat muutosta. Et kuitenkaan oikein tiedä mitä tehdä tai miten päästä muutoksen virtaan tasapainoisella tavalla.

 • Koet, ettet ole elämässäsi kuskin paikalla vaan pikemminkin takapenkin matkustaja. Elämä vain tapahtuu ja pikemminkin selviydyt siitä kuin luot siitä itsesi näköistä. 

 • Elämäsi tuntuu lähinnä velvollisuuksien täyttämältä suoritukselta, jossa on hyvin vähän tilaa sinulle itsellesi.

 • Sinulla on tunne, että elämällä olisi enemmän annettavaa kuin mitä pystyt tällä hetkellä kokemaan...ja sinulla enemmän annettavaa maailmalle kuin tällä hetkellä pystyt antamaan. Tunnet, ettet luultavasti elä koko potentiaalillasi; oma todellinen äänesi ei pääse vielä ilmentymään maailmassa kuten toivoisit.

 • Haluat tietää kuka todella olet ja mikä kaikki sinulle voisi olla mahdollista. 

Tilanteita, joissa valmennus ei ole paras ratkaisu:
 • Kärsit mielenterveyden ongelmista, jotka vaatisivat todellisuudessa psykologin neuvontaa tai psykoterapiaa. Valmennus vaatii aina perustervettä mieltä ja henkisiä voimavaroja eikä se siksi sovellu tilanteisiin, joissa toimintakyky on madaltunut. Olet tervetullut valmennukseen terapian jälkeen!

 • Käytät masennuslääkkeitä tai muita mielialalääkkeitä. 

 • Toivot elämäsi haasteisiin hokkuspokkus-ratkaisua, etkä ole valmis näkemään vaivaa oman kasvusi ja hyvinvointisi eteen.

Ota yhteyttä

anna @ soundconnection.fi
+358 50 5211834

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
14.png

Liity Sisäpiiriin

Ilmaisia vinkkejä, pohdintoja, harjoituksia...sekä ensimmäisten joukossa tietoa uusista tapahtumista ja valmennuksista. 

bottom of page